Bad music

Måste bara skriva om två absoluta kräklåtar som jag har. Rockstar och I kisses a girl, jag hatar dom. De spelas på radion hela tiden och jag hatar dom. Igår när vi åkte hem spelades den ena på radiokanalen som vi lyssnade på sen när Kimpa bytte kanal så spelades den andra där. Kräk! Men då stängde han av, för som tur är känner han likadant för låtarna som jag gör. Värdelösa låtar och värdelösa texter. Okej ska man vara positiv så ska jag skriva om två låtar som spelas på radion som jag gillar? Okej If I were a boy & Just like a tattoo och självklart Viva la vida. Smörmaria kanske man skulle kalla sig. Men ville bara visa att det faktiskt finns saker jag gillar med.

Just nu håller jag på och bakar pizza, degen jäser just nu. Kimpa ska på julbord om några timmar och sen några timmar senare ska jag åka iväg. Mamma kommer hit och tar hand om barnen ett par timmar. Felix ser fram emot, han får sån uppmärksamhet när mormor är här och det gillar han. Jeanette är snäll och kommer och hämtar mig, rara hon! Sen slaggar jag över hos Tina så ikväll är det fest. Ska bli underbart kul att umgås lite.

Nä nu ska jag knalla och kolla hur det går för degen. Hoppas ni får en härlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Bea

HaHa jaså, du avskyr dem verkligen. Mja, nu jag väl börjat tröttna, men jag tyckte I kissed a girl var rätt så bra :S HeHe

Du får hålla öronen öppna för hennes nya singel istället Hot'n'cold - den är bättre!

KRAM

p.s fasiken att vi knappt ser varandra på uni! Du är ju världens goaste och jag saknar ditt sällskap.

2008-11-29 @ 16:23:24
Postat av: Kamilla

Jag hatar oxå i kissed a girl, så jävla mycket så jag spyr. Sluta spela den där jävla låten någon gång:(.

2008-12-01 @ 20:07:30
URL: http://familjenbruce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0