Livet från den ljusa sidan

Var i skolan hela dagen, hade lektion på förmiddagen och sen på eftermiddagen så gruparbetade vi och gjorde klart bokuppgiften. Vi åt aldrig nån lunch utan slutade sen vid halv två utan att ha fått i oss nåt ätbart sen frukost. Såg min chans där och ringde till Linda (Lail) och frågade om hon hade lust att gå på Kina och äta lite. Det hade hon såklart, Linda är inte den som bangar. Hon är med på det mesta som tur är. Satte mig på bussen mot höla och mötte upp Linda och lilla Albin utanför Kina, sen satt vi där inne i närmare två timmar. Pratade om det mesta och skrattade och hade det trevligt. Sen skulle hon träffa Charlie och fika så jag hängde på och vi mötte upp Charlie som redan satt på Ejes, sen satt vi där i över en timme och snackade skit. Underbart trevligt sånt där! På lördag ska vi dricka lite vin hemma hos Tiki och umgås sex tjejer. Det ser jag fram emot. Det är precis vad jag behöver nu när det är så mycket i skolan!

Var inte hemma förrens 18 på kvällen och då kom jag precis rätt i tid för middag här hemma som Kim hade tillagat. Så här kan jag ha det för för alltid känns det som. En annan sak som värmde i hjärtat när jag kom hem var så klart att bli mött av barn med stora leenden på sina läppar. Felix hade nyss kommit hem från en kompis och Kim sa att Alice är lycklig när Felix är hemma. Hon lyser upp mer än vanligt och är aldrig så glad annars som när han är hemma. Dom satt och rullade boll till varandra när jag kom hem. Kärlek! Det värmer verkligen. Underbara barn.

Kvällen har jag spenderat framför tv:n och imorgon tänker jag skolka. Vi har en frivillig föreläsning som jag egentligen borde gå på, men jag känner att det är så mycket annat jag behöver göra. Plugga hemma med andra ord, sen vore en sovmorgon inte fy skam. Det går bort så mycket tid i helgen med så det är lika bra att passa på. Ska vara i skolan hela torsdagen med. Borde egentligen ha träffat Suzy imorgon men ska sms:a henne och fråga om vi kan ta det till veckan eller fredag eller så, ordnar sig.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0