Update

Dags för en uppdatering tror jag bestämt. I dag är jag ledig och det är underbart skönt. Har en massa jag ska hinna med, men det är ju bara förmiddag så det ordnar sig nog. Onsdagen och torsdagen spenderade jag i skolan föreläsning på onsdag och grupparbete på torsdagen. Vi skulle planera ett längre temarbete i matte och det var lärorikt. Träffade Tiki på bussen hem och föreslog att hon skulle hänga med mig hem och äta och få tillbaka sin dator som Kimpa höll på att göra iordning. När vi kom hem stod maten i ugnen. Men innan det var dags att spisa så var det drama här hemma. Felix hade en kompis här och de röjde på friskt. Kompisen ramlade och lyckades få två bulor en på varje sida av huvudet. Sen var det Felix tur. Han sprang och ramlade och slog munnen i golvet så hårt så han tappade en tand. Han blev hysteriskt ledsen eftersom han blödde som bara den, det gjorde nog ont med men värst var nog blodet. Tanden var lös så det var inte så dramatiskt som det låter förutom för honom då. Nu har han tappat 5 tänder och sen lite skojig ut i munnen. Sen åt vi mat och Kimpa körde hem Tiki och sen var det kväll. Såg på film Wall-E jättegullig film verkligen, men jag var så trött och somnade så klart och missade ungefär halva filmen, inte så otippat så är det ofta när vi ska se på film.

Tillbaka till skolan, det är tufft att vara tillbaka. Det var ett år sen jag läste delkurs ett och delkurs två som jag läser nu är tuff och svår. Algebra och ekvationer håller vi på med nu och litteraturen är svår att förstå. Känner mig totalt nollställd så jag kommer att få KÄMPA för att få godkänt. Sen håller våran klass bara till i det nya huset. Fuskbygge verkar dom tro att det är mina klasskompisar. Trapporna är osymetriska och det är sprickor i dom och det knakar och vibrerar i huset. Stora fönster är det med så kallt som fan är det förutom i vårat klassrum som inte har några fönster så där är det varmt. Ventilationen fungerar inte heller som den ska. Ägget har de fått stänga av för lärarna klagade på att det lät för mycket. Tänk om det skulle ramla ner i huvudet på oss när vi fikar då jäklar e vi mos. Klassrummet är trångt ibland men föreläsningssalen Kostar 300 kr i timmen att hyra. Vi är i den på föreläsningarna på måndagar och på onsdagarna är vi i klassrummet och vi är två klasser så det kan vara upp till 60 personer. Menade inte att klaga på skolan men så ligger det till.

I dag har Felix en kompis här så då det ös men dom har väldigt roligt. Planer för dagen är att ringa Alex och plugga. Fredagsmys ska vi ha ikväll oxå. Sa jag att det var underbart att det är helg? Det är det iaf hur som helst. Skönt att få vara med barnen, jag saknar dom på dagarna. Det händer så mycket med Alice nu. Hon busar och är rolig och "babblar" hela dagarna. Och vad det gäller Kimpa så gör han fortfarande ett fantastiskt jobb här hemma. Städar och plockar och tar hand om barnen på bästa sätt. Riktigt lyxigt är det, för jag kan verkligen ägna mig åt skolan om jag vill.

Var på meandI party i onsdags, köpte 3 plagg, jättefina kläder men dyrt som satan. Hände en grej i onsdags med så kvällen var så där men det gick bra till slut. Nej njuta av helgen var det!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad är "ägget" för nåt?

2008-11-07 @ 12:41:50
URL: http://bernadine.blogg.se/
Postat av: jeanette

vet att det var dyrt, men alice kommer att bli så fin i dom... bra smak

ha en trevlig helg

2008-11-07 @ 14:06:18
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Jag avundas inte ditt pluggandet,iaf inte då det gäller matten.HATAR MATTE!

Trevlig helg på er.

KRAM

2008-11-07 @ 18:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0