Fest och sjukdom

Felix var väldigt förväntansfull när han klev upp i morse. Så efter han hade ätit frukost så hoppade han i sin riddarkungdräkt som han kallar den. Mamma kom hit och passade Alice när jag gick till dagis med Felix. Alice har sovit hela natten men hon är sjuk lillan. Hon var glödhet när jag tog upp henne ur sängen i morse. Och när jag klädde av henne pyjamasen satt hon och skakade lilla gumman. Alvedon går absolut inte att få i henne. En kompis snackade om stolspiller, får väl försöka med det. Har tagit fram en nappflaska så hon ska kunna dricka vatten lättare iaf. Hon kan så klart dricka ur pipmugg men hon ogillar att dricka rent allmänt. Får bara i henne max nån klunk här och var förutom välling då, det dricker hon gärna. Har lagt henne i hennes säng nu så hon får sova en stund. Hon bara gråter och gnäller när hon är vaken och det är inte så konstigt det.

Läste att dom hittade Carolin i går kväll. Såg det på ab igår. Skönt, då kan de äntligen få ett slut på det hela. Och nu kommer sanningen fram. Har väldigt svårt att tro att det gick till på det viset som han hävdar.


Kommentarer
Postat av: Sara

wow, sicken snygg kille!=)

stolpiller är utan tvekan det absolut bästa. Tyra fräser o spottar så fort man försöker ge henne nån form av medicin genom munnen. Dessutom verkar de snabbare den vägen!!=) Bara att kasta sig iväg och införskaffa. Jag fick lära mig en grej som jag inte visste om stolpiller. Det är inte den spetsiga sidan som ska in först utan den platta som man inte tror för då åker den lättare in sen när det liksom ska sluta om i rumpan (ja det lät ju halvfräscht men så äre)

2008-10-23 @ 11:01:20
Postat av: Jenny

stiliga mannen :D stackar liten tös att vara sjukling. hoppas hon blir bättre snart. förresten, vad långhårig hon blivit. och mörk. hon kommer bli en vacker ung dam tror jag bestämt. precis som lixen kommer bli en stilig ung man :)

2008-10-23 @ 12:34:19
URL: http://bernadine.blogg.se/
Postat av: Ida

Vilken fin "riddarkungdräkt" han har!

stackars liten som är sjuk.



Hur mår du då?



Och förresten, vilken fin bloggdesign du har nu! :) Hur har du fixat den?? undrar nyfiket



Kram

2008-10-23 @ 13:14:03
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Snygg riddarprins..

Hoppas lillan å katten kryar på sig snabbt.

KRAM

2008-10-23 @ 20:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0