Skrämd

Snacka om att Kim skrämde mig i natt. Jag vaknade runt fyra halv fem nån gång av att Alice var vaken så jag gick in till henne. Sen smög jag in på toan i mörkret för att kissa. Sen efteråt tvättade jag händerna och stod och drack vatten eller sköljde munnen eller nåt och sen när jag tittade upp så stod det någon brevid mig. Kim så klart men fan va rädd jag blev. Han skulle oxå kissa men inte gjorde han det utan han bara smög in och stod där brevid mig i mörkret. Det kändes som att mitt hjärta stannade. Antar att han fick sin hämd, jag har skrämt han så det stått härliga till jag med. Ännu värre. Värst var nog när jag kröp under databordet och han satte sig inget ont anandes och jag tog tag i hans ben jäklar vad han skrek. En gång smög jag och gömde mig bakom fotändan på sängen och drog honom i tårna när han låg och sov en morgon så det var nog rätt åt mig.

Just nu är han och hämtar Felix på dagis sen ska han ner och hämta pizza till lunch. Utemat till lunch idag med, det är ingen ordning på torpet!

Kommentarer
Postat av: Tina

Hahahahaha vad roliga ni är! Inte visste jag att ni hade så mycket bus för er, söta familjen ;)

2008-10-09 @ 19:27:16
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

JA man får sin hämnd då man minst anar det..=)

2008-10-09 @ 19:48:15
Postat av: Kamilla

Här är det heller ingen ordning. Jag är helt slut på dagarna efter praktiken. Laga mat? Hur ska man hinna med det? Familjen smörgås.....:(

2008-10-09 @ 20:48:05
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Sara

haha jag skratta högt när jag såg framför mig hur du låg under databordet. Läste det högt för Jimmy=) Han tyckte att det va kul han med.

2008-10-10 @ 21:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0