Rash

Börjar dagen kaotiskt så fortsätter det gärna på det viset. Fick inte ihop vagnen när vi skulle åka till stan. Jag försökte och försökte men det gick inte. Jag slet och drog tio minuter innan jag gav upp och tog den andra vagnen, det är tur att man har två vagnar i såna situationer. Kom en kvart försent till bvc tack vare diverse krångel. Men sen dess har det sett bättre ut. Har tagit det lugnt och kännt ig halvseg och frusen. Upptäckte precis en massa utslag på låren. Röda prickar överallt och det sticker lite i dom. Vet inte vad det kan vara för något. Men det försvinner säkert. Knepigt dock, har aldrig haft nåt liknande. Det gick bra på bvc. Alice väger 11 970 och är 77,5 cm. Felix vägde 11 210 och var 77 lång när han var lika gammal som Alice är nu. Så de är ganska lika. Alice är lite segare i utvecklingen faktiskt. Vissa saker lärde hon sig innan Felix men nu går det lite sämre. Hon går inte längs saker och möbler. Ställer sig inte ens upp på fötterna utan bara halvdant och mest på knäna. Men det oroar jag mig inte alls för, på ett sätt är det lite mysigt för då är hon liten längre. Jag var jättesen med att gå så det får man nog ha i tanken. Förvisso är det smidigt om hon går när hon börjar dagis, men det är ju inte mitt problem å andra sidan. Hon lär sig när hon lär sig, inget att fundera så mycket på.

Träffade Maria på stan och vi gick och åt lunch tillsammans. Svängde in på Lindex och kunde inte hålla mig utan jag raffsade åt mig lite kläder till barnen. Skulle kunna köpa hur mycket kläder som helst till dom små liven. Jag älskar det!

Nu ska jag plocka lite här hemma en kompis till Kim kommer snart förbi.

Mia fick förresten inget barn i måndags, trodde hon skulle bli igångsatt men hon blev hemskickad och hennes sambo som hade börjat ta ut pappadagar fick åka tillbaka till jobbet igen. Snacka om snopet. Har en känsla av att både Mia och Linda får bebis i veckan.

Nu har utslagen spridit sig ända ner till fötterna och är stora som enkronor på baksidan av låret, jag är förmodligen dödssjuk haha eller inte :)






Kommentarer
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Snygga kläder..

Konstigt med såna utslag,hoppas de försvinner.

2008-10-14 @ 20:43:00
Postat av: Maggie curie

Naaw vilken sööööt :P

2008-10-14 @ 21:37:25
URL: http://maggiiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0