Hallelujah

Some live for the bill some kill för the bill.....

Mätt och nöjd, middagsbestyren är klara här och alla är mätta och belåtna. Sitter och lyssnar på Clef och barnen leker. Kimpa är i garaget i vanlig ordning. Frågade honom idag om han skulle vara inne idag eftersom han alltid jobbar med diverse saker efter jobbet men det finns alltid något att göra. Försökte muta honom med en massage, men men det får väl bli senare om jag hinner vill säga. Tina upplyste mig om att det är tv som gäller ikväll, Idol och Desperate housewives som börjar idag *yeay*. Det här med att sitta i soffan och se på diverse serier är härligt. Just nu lever jag ett väldigt okomplicerat liv, inga bekymmer. Not a cloud in sight som sagt. Njuter gör jag kan jag lova. Snart börjar skolan och då får jag häcken full.

På lördag "firar" jag och Kimpa 11 år tillsammans, men vi har konkurrens av Kanelbullens dag. Så vill du göra mig extra glad Kim så kommer du hem med en jäkla massa bullar på lördag, eller bäst är nog om du låter bli. Kommer nog inte bli nåt firande av men jag funderar på om vi ska ut och äta tillsammans på kvällen eller så eller bio eller vad som helst. Kan vara skönt att komma hemifrån och umgås bara vi två lite. Får väl se vad som händer. Inte så noga det där, är ju bara en vanlig dag.

Pratade med J på msn förut och hon föreslog att vi skulle ses och dricka lite vin tillsammans snart. Jag är på svarade jag då. Vore riktigt skoj att ses lite och tjata, det behövs. Det är inte mycket som slår att sitta tillsammans några tjejer och tjata om diverse saker. Mer sånt alltså!
Måste säga att det är härligt att vara omringad av så många underbara människor. Jag måste ha världens bästa vänner alltså. Jag kan prata med er om allt. Jag vet att jag tjatar men jag älskar er, each and everyone of you, ni är bäst ♥

Mia har inte fått nån bebis än, snart snart! Nu ska jag skaka välling åt fröken här! 

I'm not denying I'm frightened a much as you. Though I'm barely touching you I've shivers down my spine, and it feels divine
.

Mirror mirror on the wall

Okej okej okej vad ska jag skriva nu då? Jag suger på att inleda ett bloggilägg och samma sak med rubrik därav diverse knepiga rubriker, men det har ni nog redan fattat. Hur som helst vi börjar från början. Kimpa höll på med husvagnen hela söndagen han är en riktig workoholic den där mannen. Klockan 22.00 kom han in från garaget och då hämtade jag honom. Jag satt och såg på tv på kvällen och hörde hur nån av katterna var på väg in genom luckan, men kom inte in det bullrade som bara den så jag gick dit för att se om nån av barnen låst den för ingång och då kom Fleeze tillslut in och han kunde knappt gå utan stapplade runt och ramlade omkull, min första tanke var att han blivit påkörd men sen såg jag att det satt någon form av nät runt hela hans kropp. Jag sprang och hämtade Kim eftersom han hanterar såna här situationer bättre än mig som bara får panik. Kimpa lade honom på rygg i sitt knä och började ta bort nätet. Det var tur att katten kom in för annars hade det slutat illa han kunde ha strypts eftersom det satt ganska hårt runt halsen på honom. Jag kan säga att jag kramade Fleezen en hel del efteråt. Sen när Kim kollade så insåg han att det var Felix bandymålnnät som han hade fastnat i och målet och halöva nätet låg ute på gatan så han måste ha kämpat ett tag och säkert sprungit runt i panik med hela målet efter sig eftersom det målet annars finns på våran baksida. Jaja det slutade ju gott iaf, frågan är hur han lyckades att fastna i det.

Och den där katten ska jag tacka nej till. Det finns inte plats för en katt till just nu. Jag vill ju gärna starta en liten uppfödning men jag har ju tre kastrater hemma och jag skulle aldrig kunna göra mig av med någon av dom bara för att få plats med nya katter, inte en chans. Jag har skaffat dom för att jag ville ha dom och då ska jag ta hand om dom. Det där med att avliva och skaffa nya djur hit och dit är inget för mig. Jag tycker inte att man gör så och det skulle aldrig falla mig in. Vi kan testa att ta en kull på Zarah och sen får vi se sen vad som händer, kanske inte är något för mig alls.

Annars händer det inte mycket här. Väntar på att min lilla Mia ska åka in till förlossningen, men än så länge är hon hemma om det inte hänt nåt i natt vill säga. Alice har börjar röja runt en del och ska nog börja sova en gång per dag för igår tex somnade hon inte andra gången jag lade henne sen var hon så trött på kvällen så hon bokstavligt talat lade sig ner på golvet i köket och kunde knappt hålla ögonen öppna när hon drack sin kvällsvälling. Har för mig att Felix var 1 år när han började sova en gång per dag, men å andra sidan lade han sig senare än Alice på kvällarna så det är nog dags nu. Varför går det så fort för? Hon har fått dagisplats nu med och om 5 veckor börjar jag skolan igen!

Kimpa är en perfektionist och arbetsnarkoman, jag är hans raka motsatts. Opposites attract eller?

Nu ska jag klä Alice sen ska vi ut och promenera lite med Alex.





Mer katt?

Sen sist? Inte mycket, såg SATC filmen igår med Kimpa och åt äckligt vitlöksbröd från Lidl, var på åtorpsmarknaden idag där vi handlade nougat och leksaker till Felix. Kimpa har hjälpt en kompis flytta hela dagen och nu klipper han gräset. Alice hon sover och Felix är ute och leker så jag passar på att sitta här en stund. Iof gör jag det annars oxå.

Fått erbjudande om att ta en perserhane på foder, uppfödaren tyckte att det vore smidigt för då kan jag ju samtidigt para honom med Zarah gratis så att säga, men jag känner mig tveksam faktiskt av diverse anledningar. Dels tycker jag att vi har för många katter redan, sen om jag ska para henne så tror jag att jag vill välja ut en hane noggrant efter färg och andra egenskaper, han är väldigt typad den här hanen och det är inte Zarah och jag tycker Zarah är finare som katt. Skulle dock gärna åka dit och titta på honom och de andra bebisarna hon har. Hon bor inte långt härifrån så det skulle ju vara smidigt att ha lite hjälp och stöd och så där sen om man ska avla på Zarah något som jag inte än är säker på att jag ska göra. Hon har börjat se lite rolig ut, hennes ena tand sticker fram utanför läppen, ser helt mongo ut faktiskt, men gulligt oxå så klart.

Fick Jotexkatalogen igår och har hittat en massa snygga gardiner som jag vill ha. Har ju julgardiner till alla fönster men funderar på att ge bort dom till någon och köpa nya till hela huset. Fanns ju så himla mycket snyggt alltså. Finns så mycket jag vill köpa. Shopping är fan terapi alltså.

Sen kommer det snart en massa bebisar med. Jisses vad fort det går. Mia ska ha imorgon är det sagt, hon trodde det skulle ta två-tre veckor till innan bebis kom, det tror INTE jag. Den kommer nog när som helst om den inte redan är här. Sen är det Lails tur, jisses anåda nu blir alla mammor. Skoj absolut! behövs fler små människor. Barn är underbara det visade mina idag. Vi var på marknaden och Felix skötte sig exemplariskt inget gnäll elelr tjat eller nåt annat under hela tiden och Alice satt tyst och nöjt i sin vagn, somnade en sväng och vaknade igen utan ett ljud. Annat var det inatt när hon grät gång på gång och jag flög upp ur sängen och var så trött så jag välte grejer och snubblade in i högtalarna.

Nu vaknade Alice så hon ska få mat, hon ser kladdig ut i ögat och är snorig, får nog hålla koll på det där.


Egentid

Ännu en härlig dag har passerat. Nu på eftermiddagen/kvällen så åkte jag och Kim till Karlstad. Vi skulle lämna Zarahs urinprov eftersom hon käkat upp andra kuren med antibiotika nu. Ringde mamma och frågade om hon kunde tänka sig att ta barnen så vi slapp ta med dom. Och hon ställde upp. Så vi drog iväg bara vi två och handlade och strosade runt hand i hand (bara det är en lyx i sig). Sen drog vi till Ikea där vi handlade smått och gott. Hittade ett jättesnyggt tyg som vi ska köpa till husvagnen till dynorna och gardinerna. Men vi köpte det inte nu eftersom vi inte vet hur mycket vi behöver ha. Köpte även med oss Ikeas chips och flädersaft, jättegoda båda två. När vi kom hem så låg Alice och Felix gjorde sig iordning för kvällen. När vi kom hem så ringde veterinären med provsvaren, allt såg jättebra ut, inga kristaller! Bra ph så nu är hon friskförklarad lilla älsklingen.

Nu ska vi äta kvällsmat framför Prison break, som sagt ännu en härlig dag.

Orosmoln

Har så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill säga. Men det går inte, jag kan inte lämna ut någon och jag vill inte lämna ut någon men ibland blir jag bekymrad. Riktigt bekymrad. Jag vill att folk i min närhet ska ha det bra och må bra. Mina kompisar betyder väldigt mycket för mig och jag vill att dom ska ha det så bra som möjligt och leva i sunda relationer med män som respekterar och älskar dom. Slösa inte bort eran tid på losers, ursäkta uttrycket men ja faktiskt jag menar det. Jag älskar er och ni förtjänar bättre!


Premiärturen

Vi kom ut på sjön och jag överlevde! Men alltså det var läskigt, det gungar och har sig och vattnet är djupt och otäckt. Vi åkte bara ut en snabbis och jag kände mig som världens sämsta flickvän när jag ville in mot land igen, stannade inte ens och fikade ute på öppet vatten, men fikade vid bryggan istället sittandes i båten. Jag hade lättare att andas då. Jag får bygga upp mitt båtpsyke. Det är vackert och trevligt men lite otäckt alltså jag kommer inte ifrån det. Och jag är så ovan också. Men men en liten sväng blev det allt. Sen hem och försöka fixa mat, svårt idag för vi har inget vatten fram till midnatt i värsta fall. Har fått torka mig med våtservetter om händerna medans jag fixade käk. Sen blev det Idol och nu funderar jag på att gå in och glo på en serie i sovrummet. Jo så får det nog bli.

     

     

Läskigt värre

Håller på och packar och gör fika! När Kim kommer hem om en halvtimme eller så ska vi åka ut på sjön, det är roligt men jag är samtidigt lite rädd. Jag vet jag är en riktig fjolla, men jag tycker att det är lite läskigt. Tänk ifall det händer nåt!? Tänk ifall båten går sönder och så sitter vi där mitt på sjön? Och bryggan är väldigt hög, tänkt ifall jag inte tar mig ner i båten, eller upp sen??

Jag är en fjolla, en riktig mes! Jag vet


Perfect day

I dag har det varit en härlig dag! Kimpa var hemma idag då han inte mådde bra. Så vi började dagen med en gemensam frukost och hade en mysig förmiddag hemma. Fikade lite och gav Alice lunch sen drog vi till stan och handlade en jävla massa mat, sen till Lidl där vi köpte en jävla massa glass, så nu är frys, kyl och skafferi fyllt med råge. Efter att jag hade plockat in all mat och disk så gjorde jag tacos som vi mumsade på, sen drog vi iväg och fiskade. Fick bara en liten fisk som vi kastade i igen. Jag tycker det är mysigt men när de får napp så är det inte så roligt längre, vegetarian och djurvän som jag är så får jag mest ångest när de stackarna sprattlar och tjippar efter luft. Inte min grej, men det var mysigt att umgås.

Alice har förresten börjat krypa, hon har ju kunnat ta några kryptag förut men hon drar sig fram och har på så vis tagit sig runt i hela huset en månads tid eller så. Men nu kryper hon litegrann sen lägger hon sig ner och drar sig fram då det går fortare, men hon kan lillan!

Nu ska jag lägga barn sen ska jag äta valnötsbröd och glass framför Prison break. Vi har sex and the city filmen hemma och Kimpa vill se den med mig. Men tycker vi ska vänta till helgen, är han galen?? Vänta, vad är det? Har redan haft en hemma länge nog. Ska nog bearbeta han.

     

     

Sliten

Underbara älskade små barn, mammas allt! Mammas stolthet och mammas kärlek. Ni är det allra bästa som finns på denna jord. Idag har jag dock inte varit den mamman jag skulle ha velat. Jag är alldeles för trött för det. Känns som värsta pmskärringen. Jag har gnällt på Felix och hans kompis som aldrig lyssnar på mig och sen när jag väl kom iväg och lade mig en stund så vaknade Alice och grät som bara den, det gör hon aldrig annars men just idag så klart. Jag antar att det är sviterna från stugan som gör mig så här trött. Har haft Kims familj här idag och de har jobbat med att lägga papp och måla. Och dagen har gått i ett sen jag gick upp imorse och gav Alice frukost. Ibland önskar jag att nån kunde ta barnen så jag kunde vila som typ idag. Det är inte alltid lätt att ta hand om barnen när man är för trött för att ta hand om sig själv. Men det är väl straffet man får när man åker bort så där antar jag.

Nu ska jag ge Alice mat sen ska jag räkna ner till kvällen *längtar*.

En rejäl uppdatering

Nu är jag hemma igen! Inte för att jag varit borta länge, ca ett dygn bara men ändå. Åkte till Karlstad med Kimpa, barnen och svärfar igår på eftermiddagen. Väl där gick jag till systembolaget och sen knallade jag iväg och inhandlade en present till värdinnan som även nyss fyllt 50 år. Passade även på att handla lite frukt och dryck som jag ville ha med. Sen satte jag mig på bussen mot Skåre och strax därefter så hoppade även Ulle bulle på bussen som tog oss till Skåre. Där mötte vi upp Sanna och Pia som vi åkte med till stugan. När vi kom dit var Eva, Sofia och Pernilla där och efter ett tag kom även Mia. Vi pratade och skrattade en hel del och åt en massa god mat och efterrätt. Sen umgicks vi och spelade spel inpå sena natten då vi gick och lade oss. Tog oss några svängar upp till dass och höll på att snubbla och sen stod Ulle bakom ett träd förklädd med ormbunkar och skrämde oss. I Morse gick vi upp och åt en god frukost tillsammans sen röjde vi lite och åkte sen hemåt. Det var riktigt trevligt. Det här ska vi göra till en traditon och det här är andra året vi träffas här. Det roliga är att vi var här exakt samma helg förra året, det hade jag ingen aning, det var lite kul faktiskt. Nu pratade vi om att göra en resa tillsammans till Sthlm eller Gbg allihopa i vår eller så, det ska jag se till att det blir av, underbart kul! Skönt att komma hemifrån lite och umgås med vuxna människor. Sen fick jag även en inbjudan till femtioårsfest, det tackar man ju inte nej till.

När jag kom hem befann sig Kimpa. svärfar och svåger på taket och nu klipper han gräset min bättre hälfit. Sen när vi lagt barnen hoppas jag på en film, dock ingen komplicerad då jag förmodligen kommer att slockna rätt så fort. Blev inte så mycket sömn i natt om man säger så. Jag är riktigt trött faktiskt, men det går ju att råda bot på.

Kastar in lite bilder från vistelsen dock inga på människorna då jag inte frågat om lov, jag är hård med det där, en del kan ta väldigt illa vid sig.

     

Det var gäddfestival igen så det var tävling och hur många båtar som helst som drog förbi. Tavlan målade vi förra året när vi var där. Sniglar eftersom våran studiegrupp hette just Lilla sniglar.

Hände nyss en märklig sak. En tjej som jag kände litegrann från högstadiet ringde och frågade om jag kom ihåg henne. Ja det gjorde jag ju och hon började prata om hur vi hade åkt och festat tillsammans till Stlhm, nej då är jag nog inte rätt person sa jag. Men jag visste mycket väl men hon var men hon kom inte riktigt ihåg mig utan blandade ihop med mig med nån annan. Hon bad mig leta efter gamla skolkataloger trots att jag sa att jag inte visste var dom var. När hon frågade mig andra gången så hittade jag Kimpas gamla och gav henne förslag på andra Marior tipsade henne även om Facebook där man kan hitta gamla klasskamrater.

varför ska man jämt behöva träffa folk  man inte vill träffa när man ser ut som fan? Var på coop förut med morsan efter att jag kom från stugan och såg att det stod två unga killar från 3 och sålde abbonemang, men jag tänkte smidigt gå förbi dom och låtsas om som att jag inte såg dom. Men eftersom det var just Coop så stod det så klart en massa stillastående pensionärer längs hela vägen så jag var tvungen att smita förbi precis brevid där försäljarna stod och nog fan lyckades de se mig och ropa in mig och mesig som jag är så blev jag stående där med en ung kille som ville kränga en bärbar dator till mig. När han hörde att jag pluggade blev han ännu mer ivrig att sälja just den. Visst en bärbar dator har vi ju funderat på men inte just nu. Nu ska jag fan hålla i pengarna, då vi inte gör annat än att handla nu för tiden. Jag tackade nej och smet därifårn efter ett tag. Och jag såg ut som fan, kom från skogen och det syntes verkligen, tror fan det till och med syntes att jag gjort mina behov på ett dass det senaste dygnet. Så kändes det iaf.

Nog svamlat, nu ska jag göra välling och lägga Alice som bajsade ner sig så illa så hon fick slängas in duschen för en stund sen. Nu fick jag med det med, nu finns det absolut inget mer att uppdatera om haha.

På g

I dag bär det av mot Fryken, till en stuga brevid vattnet där jag ska spendera kvällen, natten och morgonen tillsammans med sex rara tjejer. Nu har jag lite bråttom jag ska hinna med mycket på 1&1/2 timme. Felix ska ha lunch, jag ska ha lunch, sminka mig och packa väskan, väcka Alice och hinna få i henne mellanmål. Men det blir nog bra. Dags att sätta fart.

Trevlig helg!

Lekande barn








Well I guess I´m not that good anymore, but baby that´s just me

Jag är en riktig slapptaska, jag får ingenting gjort och jag är så trött och slapp, det ska man ju inte vara när man bara är hemma hela dagarna. Eller det är nog snarare det som är problemel. Jag åt nyss lunch. Frukost åt jag vid ett. Mia och Charlie kom och hälsade på idag efter tio och jag satte igång och baka när jag kom hem från dagis. Ville ju ha nåt att bjuda damerna på, första satsen glasyr fick jag dock slänga och göra ny och Zarah sprang runt med poop i hela rumpan. men jag lade Alice och gjorde det bästa av situationen, hann t.om få på mig lite smink så jag slapp se ut som en levande död. Det var väldigt trevligt att ha flickorna här hur som haver.

I morgon bär det av till Evas stuga. Vi åkte dit förra året med, då jag blev ihopklämd i sängen mitt i natten. Så nu ska vi dit igen. Åker dit imorgon em och äter och dricker gott tillsammans sen sover vi över där en natt. I år är vi fler, förra året var vi 5 varav 4 som sov över, i morgon blir vi 7 st som sover över där. Ska bli riktigt kul faktiskt. Eva ska laga god mat åt oss också. Jag vet att jag har tjatat om det här förut men jag är verkligen välsignad. Jag har så många underbara människor i mitt liv! Jag har verkligen det. En massa underbara kompisar och tre familjer. Det är så skönt att ha det så här. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan alla er underbara människor, verkligen alltså. Och imorgon får jag träffa några av dom igen. Vi ses ju inte så ofta längre så det ska bli så kul! Håller på att ladda batterier till kameran så jag kan ta med den och ta en massa kort. Sen blir det att packa och hålla på imorgon och fixa nån som tar barnen, men A har redan sagt att hon kan ta dom, väldigt snällt det. Men jag vet inte hur det blir än men det löser vi imorgon. Men sen blir jag så löjlig med för idag har barnen varit extra underbara och lekt med varandra och jag tittar på dom och undrar hur jag någonsin ska kunna åka ifrån dom? Men det kan jag så klart, det är ju bara en natt. Man får inte bli bekväm utan ut och roa sig och umgås lite är nog precis vad jag behöver.

Nu ska jag ta och klä på Alice sen ska jag joina Kimpa, Felix och svärfar därute. Behöver verkligen luft känner jag, Alice med.

Älskar Arne

Om man ska sammanfatta dagen så kan man säga att jag inte gjort så mycket nej. Skogspromenad, Idol typ sen har jag lyckats skicka iväg ett jag älskar dig sms till nån stackars Arne. Typiskt mig att göra en sån grej! men så kan det gå antar jag. Ang. Idol så är det helt otroligt vad många det är som saknar självinsikt, men det är jäkligt underhållande att titta på.

I morgon kommer Miafia förbi hoppas jag, sen kanske jag ska iväg och sova över i Evas stuga på fredag, måste bara lösa en del detaljer i kring det hela. Annars är det tänkt att vi ska åka till Karlstad i helgen och shoppa loss jag och Kimpa, ska bla köpa tyg och grejer till husvagnen. Sen ska Kimpa sy gardiner och grejer, det är han som är praktiskt lagd här hemma och inte jag. Ska bli riktigt kul, är sjukt sugen på att åka iväg en sväng med den. Vi ska besiktiga den snart sen blir det förhoppningsvis en hösttur nån helg här.

Nu ska jag slå mig ner brevid min sambo i soffan.

Bloggar jag diggar!

Har fått en utmärkelse av Sara att jag skriver en blogg som hon ofta läser. Läser din dagligen jag med. Tack tack!

Här kommer sju stycken bloggar jag läser dagligen. Observera att det här bara är 7 av mina favvobloggar. Kan meddela att jag har ett trettiotal bloggar som favoriter (nej jag har inte mycket att göra om dagarna!) det finns massa fler bloggar som sagt men här kommer 7 av dom.

1. Marica

2. Mitha

3. Nat

4. Charlie

5. Jenny

6. Jeanette

7. Ida



1. Den som fått utmärkelsen kopierar bilden och lägger den på sin blogg (finns ingen bild här att kopiera)
2. Länka till personen som gav dig utmärkelsen
3. Ge utmärkelsen vidare till sju bloggar
4. Länka till dom bloggar du gett utmärkelsen
5. Lämna ett meddelande på bloggarna som du gett utmärkelsen till

:)



Fastnade under stegen till brorsans säng



Grattis är gott!

Enkla nöjen

Just kommit hem från en långpromenad med A. Otroligt skönt att komma ut och röra lite på fläsket och samtidigt snacka lite skit. Kan det bli bättre? På vägen hem gick jag förbi Ica och hämtade ut Kimpas paket från Buzzador, 20 paket med barngröt alltså portionspaket, skitsmidigt, bara att värma, perfekt för vi har precis slut på gröt. När jag kommer hem ser jag att jag fått ett sms att mitt HM paket fanns på Ica samtidigt som jag var därinne, men nu orkar jag inte gå ner igen. Typiskt!

Nu ska fixa lite lunch åt Alice innan jag hämtar fillefjoxen på dagis.

Husvagn

Tänkte bara säga att jag och Kim numera kan titulera oss som husvagnsägare! Kimpa har hämtat hem den, eller rättare sagt han är på väg hem med den nu. Allt fungerade som det skulle och det såg bra ut så numera är den våran. Känns kul faktiskt, får se om det här med husvagn passar oss, jag vill tro det.

Sen vill jag även ge en stor eloge till två av mina närmaste vänner Tina och Alexandra. Tack för att ni orkar lyssna på mig dagarna i ända. Jag hoppas att ni vet att ni är guld värda, utan er hade mitt liv varit oerhört mycket fattigare på alla sätt och vis. Tack för att ni finns! ♥


Det ringer, det ringer skynda dig att vakna

Jag ogillar väckarklockor av den uppenbara anleningen att dom bara är till för att väcka oss ur en underbar sömn! Samtidigt gillar jag väckarklockor just för att dom väcker mig så jag kommer upp på morgonen. När jag behöver upp vill säga. Just nu har jag inga måsten jag behöver inte vakna sex eller halv sex på morgonen thank god. Men det behöver min sambo, eller hans klocka behöver ringa då tydligen. Det kan ringa upp till en timma innan han stiger upp och det här ett gnissel i vårat förhållande faktiskt. För grejen är den att väckarklockan väcker alla andra i familjen alla utom han för han hör den inte. Det brukar ringa och då knuffar jag på honom så han trycker på snooze så här är det varje morgon. Och han kan som sagt snooza i en timme eller så. I går kväll när vi lade oss satte han på två väckarklockor dessutom just för att han skulle vakna. Visst det funkade lite bättre, men ändå jag blir galen. Han sa att snart är det min klocka som ringer. Yeah right som att han kommer vakna av den. Det kommer han inte, dessutom har jag vett att stänga av min när den ringer. Jag brukar snooza högst en gång sen stänger jag av och går upp. Svårare än så är det inte! Jag vet att många snoozar och att det är härligt men jag tycker ändå det är bättre att gå upp. Ibland önskar jag att min käre sambo bodde ute i garaget. Eller det var kanske att ta i, han får gärna dela säng med mig men det skulle underlätta om han kunde vakna nån gång.

Förövrigt så händer det inte så mycket idag. Ska snart ge barnen frukost, Alice fick välling imorse därför har jag inte brådskat, sen ska vi hem till mamma så jag kan hjälpa henne med datorn. Igår gjorde jag nåt klantigt. Jag kollade på en förhandstitt på Greys anatomy säsong 5 och fick se saker som ska hända som jag egentligen ville vänta med att se. Men så kan det gå när man är så jäkla nyfiken som jag är. Första avsnittet sänds i USA den 24:e september, längtar!

Kimpa skruvade upp all läkt/leckt (stavas hur?) på garagettaket och han bar även upp en halv pall med pannor upp på taket. Han slet så han hade ont i hela kroppen sen. Och sjukt söt var han i sin svarta tröja och med mössa på huvudet. Han är riktigt fin i svart och i mössa med för den delen. Du var så söt igår älskling så jag kan gå med på att glömma hela den här väckarklocksgrejen ♥

Man får inte vara dum

Fick just mail från försäkringskassan att jag ska få pengar på tisdag, pengar jag skulle ha haft den 25:e augusti. Detta efter att jag sagt att jag hamnar hon inkasso annars. Det gör jag givetvis inte men behöver pengarna ändå och drog till med en lögn. Vad gör man inte för lite pengar? Men jag skäms inte, jag har rätt till mina egna pengar.

Nu blir det nudlar framför Prison break :)


As I dream about movies they won´t make of me when I´m dead

Söndag igen då, jag håller på att baka i vanlig ordning, brukar jag göra på söndagar. Kimpa är uppe på taket och jobbar. Ska även plocka tvätt sen som jag oxå alltid gör på söndagar. Städa ska jag dock inte för det gjorde jag igår kväll. Så det blir som en typisk söndag här hemma.

Kan en katt ha inkontinensproblem?? Jag undrar verkligen för våran Diza luktar alltid kiss. Visst hon är väldigt långhårig men ändå. En gång när hon hade legat på Kimpas datastol så var hela sitsen full i kiss. Här om kvällen låg hon på min kudde och hela den luktade kiss, samma sak med mina kläder. Hon gillar inte de andra katterna utan är en riktigt bitch och vill vara ifred så hon sover numera på min stol inne i sovrummet så nu sover hon på mina kläder, inte så käckt. har lagt på en handduk där och får hålla mina kläder därifrån. Just nu sover hon i våran säng, så där får man väl byta sängkläder sen. Samtidigt har jag inte hjärta att kasta ut henne därifrån för hon har skadat foten eller benet som är alldeles svullet och hon haltar så hon får ligga kvar. Vad gör man inte för de små? Har man skaffat sig barn så får man ta hand om dom.

Vet att jag gnällde på barnen igår, men så känner jag bara 10% av tiden ungefär haha. Dom är underbara dom små. Imorse vaknade Alice vid halv sju så jag gav henne välling ihop om att hon kanske skulle somna om så jag kunde ligga en stund till, icke! Det gjorde hon inte så jag tog in henne till oss och hon röjde runt i sängen en stund och klampade runt på pappa och drog honom i öronen så han ficm ont och vaknade. Efter en stund kom även Felix in och sen låg dom där. "Vi leker mamma, sa Felix. När man har fått en lillasyster så måste man lära känna henne" Så sa han. Sen började han snacka kiss och bajs och mamma som är så omogen skrattade så klart. Alltså hur kan man låta bli? Han säger så mkit roligt ovh jag fick kväva skrattet mitt i kudden medans Kimpa mumlade nåt om hur mogen jag var som skrattade så mkt åt detta. Tillslut kom han in på det här med att vara kille och tjej och att det är bättre att vara kille och ha en snopp för då kan man kissa rakt ner. Han kan klämma lite och så sträcker snoppen ut sig och så blir det bättre. Ja han hade en massa bra argument, gullungen.

Kimpa och jag har börjat se om alla Sagan om ringen filmerna, extended version, men de är ju så långa så det är inte gjort på en kväll. Men första är klar nu iaf så det blir väl De två tornen ikväll antar jag.

Dags att sluta jiddra och gå och fixa lite lunch istället tror jag.


Gråt och skrik

Vi kom iväg och kollade på husvagnen idag och den såg bra ut, så de på företaget skulle fixa bromsar och kolla gasolen och lite så sen skulle vi höras igen och ser allt bra ut så blir det antagligen en affär. Efteråt åkte vi till Max och käkade och sen till Maxi och handlade. Nu är vi hemma. Och Alice är mer än lovligt gnällig kan jag lova. Felix med för den delen, han är lättstött och har grinat en del och Alice har inte gjort annat sen vi kom hem. Hon sover inte så bra i sin nya bilstol och är trött efter dagen i bilen så jag lade henne när vi kom hem efter att he gett henne en flaska välling då det var lättare att få i henne än mat då hon var så ledsen och hungrig. Hon åt men vägrade somna bara grät så jag tog upp henne igen så var hon uppe en stund och jag lade henne igen för hon var fortfarande trött men somnade inte då heller. Nu får hon vara vaken tills det är dags att äta och sova kväll om nån timme eller så. Har mutat henne med Felix synth, det är den enda som får henne tyst just nu. Va jobbigt det är när dom skriker och det kan verkligen köra ihop sig rejält. Kimpa är ju på taket och sätter upp papp och Felix har haft en kompis här och Alice bara grinar. Samma sak var det igår och då lagade jag dessutom mat och Alice grät och krånglade och gjorde bajskalas. Funderar starkt på att sätta upp en grind i köket så hon är fast med mig när jag lagar mat.

Vet inte när jag längtade så mycket efter kvällen som jag gör idag! Bara några timmar kvar.


Foton

Lägger in lite bilder från dagen:









 

Ingen rubrik

Sitter och lyssnar på radio, mix megapol närmare bestämt och det är hemskt! Jesse Wallin alltså varför jobbar han på radio? Är det bara jag som har extremt svårt för denna människan?? Han är säkert en bra människa men så jäkla jobbig att lyssna på. Han tror han är rolig och han sjunger med i låtarna, usch alltså, tack men nej tack. Både jag och Kimpa byter kanal när vi hör honom.

Dagen har spenderats i lekparken med A och hennes barn, trevligt att träffas lite och skönt när barnen leker så bra med. Sen kom vi hem på eftermiddagen och då kom en annan kompis till Felix och svärfar dök upp och han och Kimpa satte igång med taket igen och jag lagade mat som vi åt och sen dök kims syrra och kille upp och så fikade vi. Nu har jag precis lagt Felix och det är tyst i huset. Takarbetet har varit vilande ett tag men nu ska det bli uppehåll ett par dagar så nu är det dags igen. Nu har de fått bort alla pannor och all läkt och skit från garaget, dom sliter hårt därute. Hoppas de avslutar snart så Kimpa kan komma in och se en film eller nåt med mig.

Har nog bestämt oss för att åka och kolla på husvagnen imorgon ändå. Försäkringskassan ska inte hindra mig från att leva mitt liv och göra det jag vill. Pengarna från dom kommer ju såsmåningom och vi överlever ändå, Kim får ju sin lön iaf så det ordnar sig. Han ska ju snart vara pappaledig så jag sa åt honom att fylla i sina dagar redan nu och i ett svep så vi inte står där sen utan pengar.

Nej nu ska jag flytta över mitt feta arsle till soffan.


Jävla försäkringskassa!

Är så jävla irriterad alltså. Jag har inte fått pengar från försäkringskassan sen 25:e juli. Pengarna jag skulle få nu i slutet av augusti har inte kommit än och nu har jag ringt och efterlyst dom för andra gången men dom har 6-8 veckors väntetid innan de hinner titta på ärenden som kommer in. Jag har alltid begärt föräldrapenning månad för månad eftersom antalet dagar jag tagit ut har varierat och det har aldrig krånglat inte en gång sen jag fick Alice faktiskt. Har jag bara lämnat in före den femtonde varje månad då dom har brytdatum så har jag fått mina pengar. Jag har hört talas om att de har mycket att göra och långa väntetider men då det inte drabbat mig förrens nu så blev jag förvånad. Nu har jag iaf begärt föräldrapenning för resten av det period jag ska vara hemma allt i ett svep. Har ju inte gjort det förut eftersom jag hela tiden har funkat bra för mig. Så nu sitter jag här och väntar på pengar som jag skulle ha för längesen och inser samtidigt att det kan ta 5 veckor till innan jag får mina pengar och inför de andra månaderna tar det ju minst lika lång tid. Vad fan gör man? Vi har räkningar att betala och saker vi måste köpa till taket som plåt och grejer. Blir galen snart. Måste ju ha mina pengar, dom är man ju beroende av! Så ni som begärt föräldrapenning lägg in flera månader i stöten annars kan ni bli utan pengar. Detta sabbar ju allt verkligen! Lär inte bli nån husvagn heller för den delen. Den skulle vi köpa för våra sparpengar men dom måste jag ju ta av nu för att leva på för fan vet när jag får pengar nästa gång!





Buzzning igen då

I går var den en bra kväll. Älsklingen låg i mitt knä och vi såg på Idol och fotboll och sen begav vi oss till sovrummet för lite BoB, det är så en bra kväll ska spenderas om ni frågar mig. Och jag får sova numera Alice vaknar inte längre om nätterna utan nu sover hon för det mesta hela nätterna det händer ibland att hon vaknar en snabbis en gång per natt men det är helt okej värre när hon vaknade 3 ggr och var ledsen. I morse vaknade hon vid halv fem, då slängde jag i henne lite välling sen somnade hon om, jag med och vaknade inte förrens tjugo i åtta av att Felix kröp ner brevid mig, rena sovmorgonen det!

Idag kom det ett paket från Buzzador med, eller snarare två paket då Kimpa fick ett han med. 6 paket kycklingfärs fick vi hur som helst. Inte dumt det där med att få gratis saker hemskickade. Bli medlemmar ni med www.buzzador.com när ni joinar får ni gärna skriva in mig som referens babydoc heter jag där, för att jag tipsat er då får jag lite extra poäng :)

Pratade med en kvinna på företaget som säljer husvagnen vi är intresserade av, den verkar bra och fin och hon skulle hålla på den tills på lördag så då ska vi åka och kolla på den så får vi se vad vi tycker. Jag hoppas den är fin för jag vill ha en husvagn, vore roligt, men som sagt vi får se vad som händer och sker.

Har fått en hel del fler besökare, nu är det ganska många som är här inne och läser, vore trevligt med nån kommentar nån gång :) är ju nyfiken på vilka alla är.

Nu ska jag ge Alice mat sen blir det att hämta det andra vilddjuret på dagis. Snart ska Kimpa vara pappaledig och jag ska tillbaka till skolan, hemska tanke. Inte att han ska vara hemma men att jag ska räkna matte i skolan, inget att se fram emot direkt. Här hemma kommer det att gå bra. Kim har lovat Alice att han ska sjunga och läsa för henne varje dag så det blir ju alla tiders. Du är världens bästa pappa Kim! Älskar dig:)


Mad world

All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces
Bright and early for their daily races
Going nowhere, going nowhere
Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I want to drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

And I find it kinda funny
I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world mad world

Children waiting for the day they feel good
Happy Birthday, Happy Birthday
Made to feel the way that every child should
Sit and listen, sit and listen
Went to school and I was very nervous
No one knew me, no one knew me
Hello teacher tell me what's my lesson
Look right through me, look right through me

And I find it kinda funny
I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world ... mad world
Enlarging your world
Mad world

En runda till

Zarahs resultat var inte så himla bra, det såg lite bättre ut med viruset men veterinären ville att vi skulle ge henne en till dos med antibiotika en dos som hon dessutom hade ökat med en halv ml så det ska hon ha i två veckor sen ska vi lämna ett nytt urinprov och så får vi se. Det som är oroväckande är att hon har väldigt mycket kristaller på gränsen till för mkt eller ja hon får inte ha fler. Här har man försökt och bara gett henne dyr kost, har köpt kattmat för 1000 kronor i ett svep som hon har fått ända sen vi hämtade henne men inte har det hjälpt nåt. Får väl se hur vi löser detta. Trist är det! Vill att hon ska bli bättre och det får vi hoppas att hon blir.

Nu ska jag se på Idol och fotboll om vartannat. Härligt värre faktiskt. Dagen har varit trälig och sne försvann vattnet ett tag på em men kom tillbaka rätt fort som tur var.


Egoism i dess renaste form

Har precis pratat med min kompis, hon som bara pratar om sig själv hela tiden. Skickade ett sms igår och idag ringde hon upp och informerade mig om läget och allt som händer runt henne i 35 minuter tills hon sa "Nej du Maria nu måste jag hoppa in i duschen" som att det var jag som tog upp hennes tid liksom. Inte en gång frågade hon hur det var med mig eller Alice eller nåt, inte en enda fråga. Jag vet att en del vill få det att kretsa kring dom själva men man kan ju iaf fråga hur läget är. Hon har ju inte ens träffat Alice liksom. Jaja jag är inte förvånad våran relation har ju sett ut så här i två år nu.

Nu ska jag se tv och äta frulle. Veterinären ska ringa idag oxå med svar på Zarahs urinprov.


Äntligen!

Bättre sent än aldrig va? Båten ligger äntligen i sjön! Och ja jag vet det är redan höst, men några veckor eller så får den stanna där, kanske kan ta nån tur eller så och prova på. När vi fick den i juni så trodde vi inte att det skulle vara ett sånt arbete som det faktiskt var. Trodde bara vi skulle tvätta av den och sen ner med den i sjön, men när är något så enkelt?? Kim har iaf målat den med två olika färger eller 3 om man räknar med grundfärgen, han har polerat den och bytt ut en massa lås och såna saker, bytt frigoliten och satt i ny, gjort ny akterspegel och bytt ut det mesta, han har brutit sönder en del av golvet och byggt nytt och han har bytt listen som sitter runt båten och denna list var det 5 veckors leveranstid på så det drog ut på tiden. Ja han har slitit mannen min och idag fick han lön för mödan. Som sagt är det ju höst nu men iaf det får vara som det är.

Just nu är Kimpa hos en kompis och barnen ligger och jag ska se en ny serie på dvd eller en nygammal kanske man ska säga, vågar knappt säga vad den heter haha. Men underbart ska det bli.

Här kommer projekt båt i bilder!



















Ja det var alles! Det syns väl att båten är något upphottad! Annars händer det inte mkt här hemma, imorgon får jag en leverans med mössor till barnen. Har beställt på nätet. En av Felix fröknar tjajar om att han ska ha mössa på dagis för det blåser kalla vindar och visst det är en jäkla blåsgård men ändå det är ju upp till föräldrarna och inga andra har det. Idag sa hon att det skulle vara stickade vintermössor så jag undrar just vad jag ska sätta på huvudet på honom sen när det verkligen blir kallt i vinter sen? Är ju bara september än liksom. Sen kommer det paket med kycklingfärs från buzzador, jag som äter så mkt kyckling:) Sen ska jag ringa på en jättefin husvagn imorgon ser den bra ut och finns kvar så blir det nog en affär, men som sagt jag vågar inte tro för mkt!

Är så glad att jag har så öppna relationer med mina kompisar. Ni skulle bara veta vad jag och min kompis sitter på msn och diksuterar och ska se ihop, underbart!

Marknad och fotboll

Har varit på Oxhälja idag, mysigt och skönt att komma hemifrån lite men måste säga att det alltid är samma saker och jäkligt mycket strumpor och sockor överallt, sen blev det en massa regn så vi drog hemåt. Har just haft svärfar, svägerskan och hennes pojkvän här på fika. Nu blir det fotboll för hela slanten! Vm kval ju! Hoppas på att få se på Prison break ikväll Kim har 2 avsnitt på datorn och blotta tanken gör mig lycklig! Fick en liten titt förut lovely!

Fotboll fotboll fotboll! Blir en bra kväll det här. Bra natt med hoppas jag. Alice gör mig tokig på nätterna vaknar fler ggr och är otröstlig, bara att härda ut en sån period nu, men det är lite jobbigt faktiskt. Vill gärna sova på nätterna, hon vaknar ungefär 3 ggr/natt, men jag ska inte klaga, hon är underbar den lilla!

Bad feeling

Har en ångestkänska i kroppen. Känns väldigt obehagligt. Jag brukar sällan känna så här men nu är den så stark så jag blir illamående. Har en sak jag går och funderar på som tynger mig, kanske kan det vara den bakomliggande orsaken? Känns inte alls bra.

Snart ska jag lägga Alice så ska jag se Idol funderar på att låta Felix se det idag, kan vara mysigt att krypa ner brevid honom i soffan under en filt. Ungar är bra när man har ångest, dom lättar upp nåt otroligt. Får nog bli så. Kimpa åkte precis iväg för att hämta släpet så jag är ensam med barnen. Ska gå och krama dom nu.

En kvart senare känns det mycket bättre.

Då var man där igen

Har precis sett klart på Stolthet och fördom som jag fick låna av Tina igår, jag älskar den filmen. Jag är en sucker for romance alltså, men visst jag kan hålla med om att det är för lite kärleksscener eller vad man ska säga, tror inte det är en enda kyss i hela filmen bara en sån sak. Men jag älskar den ändå, jag är så mesig men jag gör verkligen det! Ja som sagt Tina var här en sväng igår eller närmare bestämt halva dagen och det var så trevligt så. Hon hade med sig presenter till barnen och vi åt och fikade och hade det allmänt trevligt. Det är härligt att en kompis tycker om mina barn så mycket som hon gör. Det är helt otroligt hon är verkligen galen i dom. Felix och Tina har alltid gillat varandra mycket, och hon var barnvakt åt honom en del när han var mindre. Jag tror att hon och Alice kommer få samma bra förhållande med varandra. Men vi får nog se till att ses lite oftare för att det ska ske. Felix träffade hon nästan varje helg hela hans första 2 år åtminstonde.

I går hade vi varit utan tv i ca 11 dagar eller så och det har inte spelat mig nån roll alls men alltså igår började ju Idol igen och då var det dags att glo på burken alltså. Kimpa köpte en ny tv-antenn i måndags eftersom våran gamla var så gammal och dålig och den gick han upp med på taket och satte tillfälligt upp runt skorstenen med hjälp av spännband. Och det funkade bra faktiskt, jag kunde se hela Idol, sen fastnade jag även framför Jersey girl som jag dock har sett ett par ggr, men jag hade ju lite tid att ta igen i soffan.

I natt krånglade Alice en del. tror hon kommit in i den här separationsångestfasen som kan komma vid nio månader så hon grät och jag var uppe och gav henne välling vid två tillfällen och ammade henne vid ett. Så imorse var jag så trött så jag försov mig och vaknade 25 minuter innan vi skulle vara på dagis. Men jag fick i Felix frukost och sen knallade vi iväg. Alice fick frukost efter dagis men hon hade iaf fått en flaska välling tidigt på morgonen.

Sen har jag även satt ett rekord! Inget jag är stolt över snarare en sak jag skrattar åt hur dumt det än må låta. Jag har inte vägt mig på länge, inte på hela sommaren, inte sen i början på maj tror jag faktiskt. Jag har känt på mig att jag väger mer än någonsin och igår när jag ställde mig på vågen så hade jag ett nummer i huvudet och det roliga var att när jag öppnade ögonen däruppe på vågen (ja jag vågade knappt till en början) så vägde jag exakt det antal kilo som jag trodde att jag skulle väga. På pricken alltså. Och det är rekord. Jag har aldrig någonsin vägt så här mycket förut. Jo när jag var gravid med Alice i slutet men det räknar jag faktiskt inte med. Ska jag skratta eller gråta? Jag väljer att skratta. Det finns ett uttryck som jag brukar använda mig av och det är: Man är vad man förtär och det stämmer så jäkla bra in på mig. Jag har börjat gå långpromenader igen och jag ska absolut tänka på vad jag stoppar i kakhålet men förutom det kan jag inte lova något alls, det är svårt och det är en lång väg att gå och jag vet inte riktigt hur det är med motivationen. Viljan finns där men orken? Jag vet faktiskt inte. Skulle behöva bryta allt, alla vanor hela alltet. Jag vill så gärna, jag vill inte att barnen ska växa upp och bli överviktiga. Men det tror jag faktiskt inte att dom blir. Alla i Kimpas familj är smala och jag blev inte tjocker förrens efter ett antal år som sambo med Kim trots att jag är uppväxt på socker. Jag vägde inte ens 50 när jag träffade Kimpa. Och det är inte barnen som äter en massa det är jag och bara jag. Men det är självklart inte bara ätandet utan mycket stillasittande och det går ju lätt att ändra på. Som sagt jag lovar inte nåt, men jag önskar så mycket, så mycket!









Alice fick tag i min HM kartong men jag ifrån henne allt efter att jag hade förervigat ögonblicket på bild, och Felix var med innan han gick till dagis för att ta kort. Alice har som ni ser upptävkt tjusningen med Felix rum och jag plockar upp småsaker som en tok därinne dagligen och det funkar bra.

Nu ska Alice få lunch sen ska vi snart hämta Felix. I helgen blir det en tripp till Oxhälja tror jag.

Saknar dig pappa!

Paket på posten

Har fått HM kläder idag, fick ett sms imorse och har hämtat ut det. Jag älskar att få paket, det är höjdpunkten på dagen. Men det har varit en bra dag. Har gått långpromenad med A och sen åkte jag hem och vek en massa tvätt och bakade mockarutor eftersom Tikiti kommer på besök imorgon. Felix följde med A hem efter dagis och kom inte hem förrens sex på kvällen så det har verkligen varit lugnt här hemma.

     

Fiskarna har fått bebisar med, dom nya fiskarna och tydligen dom gamla vi hade med berättade just G på msn

Pappa vid 60

Läser på aftonbladet att Tommy Körberg ska bli pappa. Han har ganska nyss fyllt 60 år och säger att han snart ska leka på golvet igen och någon får väl hjälpa mig upp. Är det bara jag som tycker att man är för gammal för att bli pappa när man är 60?? Tycker inte att det är rättvist mot det ofödda barnet, man ska ju orka med ett barn och barnet ska hionna uppleva sin pappa. Nej det är nästan så jag kräks lite. Egoistiskt är det. Visst alla gör som dom vill, men jag tycker att det är knasigt. Hans son Anton 30 år blir säkert överlycklig!

Nu ska jag ut på promenad!

Bitter is my middle name

Jag är så jäkla trött alltså, tror det är sviterna från helgen. Jag är verkligen inte van att vara uppe så länge! Hur som helst nu har jag sett henne lilla Mika! Hon var och hälsade på hos mormor som bor brevid min mamma så jag knallade dit och fick äntligen träffa henne. Och sicken liten goding! Jätteliten och söt och väldigt lik sin mamma, men det visste jag ju redan. Hon var jättesöt, och liten som sagt så små barn har jag själv aldrig haft, mina har alltid varit så stora. Mika var ju egentligen inte speciellt liten utan som bebisar ska vara, men en annan är ju inte van. När jag och barnen var ute och gick så kom det en hund bakom mig, han sprang lös och strövade omkring, kan med största sannolikhet säga att han tillhörde familjen som bor på Krontorps gård. Han följde efter oss och folk kom körande i sina bilar och var minst sagt irriterade och tittade strängt på mig och jag såg att dom tänkte att jag minsann borde koppla mitt hundskrälle. Men det var ju inte mitt hundskrälle så det struntade ju jag i, han sprang mitt i vägen, men det gick bra för alla bilar stannade. Sen är det ju knappt nån trafik här där jag bor. Hunden följde med ända till Jea och sen hängde han där men när vi gick in drog han vidare. På vägen hem gick jag förbi mitt gamla jobb som öppnade idag, det kändes tråkigt. Skulle så gärna vilja vara där och jobba. Jag älskar ungarna där. De gjorde sig av med mig och anställde en obehörig trots att de lovat att inte göra så. Efter att jag varit där i 5 år! Är fortfarande förbannad över det!

Nu är Kimpa äntligen hemma så nu blir det BOB i sängen, om jag kan hålla ögonen öppna vill säga.

Helgen

Så ja nu var det dags för en liten uppdatering tror jag bestämt. På fredagen var Kimpa hemma för han var sjuk och på eftermiddagen åkte vi hem till Kimpas syster som fyllde år. Där fick vi äta jättegod lasange som hon hade lagat. Jag fick en egen vegetarisk som var supergod och jag åt nog för mycket för jag blev väldans illamående. Har bara ätit så jag mått så 2 ggr förut eller så. Tyckte inte jag åt så mycket men det gjorde jag nog. Tårtan vågade jag inte ens smaka med tanke på hur jag mådde men hon skickade med en bit hem och den var jättegod! Men det var väldigt trevligt och hennes sambo var så rar och fixade samarin åt mig, sen mådde jag bättre.
På lördagen kom Kimpas familj hit och lade upp alla pannor på taket så nu är ena sidan på taket klart, de gjorde ett enastående arbete som vanligt. Tack!


(när halva var klart, nu är hela den sidan klar)

På lördag passade jag även på att smita med Jenny in till stan, lämnade familjen hemma och åkte till Tina. Där åt jag en sallad och drack en cider sen knallade vi iväg mot Charlie för lite festligheter. Vi satt och snackade och sjöng lite karaoke och hade det allmänt trevligt. Förutom en väldigt pratsam människa (pratsam doesn´t even begin to cover it) så var kvällen väldigt trevlig och jag kom på ett sätt att hålla mig på rätta ställen.



Charlies söta mopsar var ju oxå med på festligheter och slickade i sig drycker som spilldes så vi blev orliga att dom skulle bli berusade dom med:) Ett stort antiklimax var att när vi väl kom till öltältet så kom vi inte in! Det var kö och vi gick därifrån för det såg absolut inte ut som att vakterna tänkt släppa in några fler. Det visade sig dock vara fel och det fick jag reda på idag. Surt sa räven, vi gick till statt och det kapitlet vill jag hoppa över. Det är verkligen bara yngre människor där och hela vistelsen var obehaglig och man bortser från att  jag träffade Sandra som jag inte sett på en herrans massa år. Vi dissade ganska snart statt och gick till torgrillen där vi tog en varsin hamburgare och sen hem till Tina och sov. Det var trevligt hos Charlie men resten kunde kvitta, trevligt att umgås lite med tjejerna dock. Det gör vi snart om! Då med mer alkohol och mindre statt!





Linda stod för kvällens andra roligaste replik "Jag kan inte dricka för jag kör". Ja vi ser ju alla att Lindas största anledning till att låta bli att konsumera alkohol beror på att hon var kvällens chaufför.



I går var jag hemma hela dagen när jag väl kom hem. Åkte iof till mamma och åt mat och glass. Sen hem och vilade middag en stund och tur var det för då orkade jag med att se hela filmen på kvällen. Inte ofta det inträffar kan jag lova. På kvällen verkade Alice lite snorig och varm och hon vaknade och fick lite alvedon och näsdroppar så hon kunde sova bättre och det fungerade. Idag är hon bättre. Jag är väldigt tacksam att vi har sånt bra immunförsvar som vi har i den här familjen.

Nu ska jag lägga Alice och ge Felix lunch. Kimpa ska till Karlstad och hämta båtlisten idag som äntligen har kommit så det blir en lång dag här hemma.Har inget planerat i veckan, ska dock hinna träffa Mika nu pinsamt att vi inte varit där ännu, sen skulle nog Tina titta förbi med.

Vill bara inflika att Kim är bäst ♥ Hold my hand, don´t let me fall

RSS 2.0