Mer katt?

Sen sist? Inte mycket, såg SATC filmen igår med Kimpa och åt äckligt vitlöksbröd från Lidl, var på åtorpsmarknaden idag där vi handlade nougat och leksaker till Felix. Kimpa har hjälpt en kompis flytta hela dagen och nu klipper han gräset. Alice hon sover och Felix är ute och leker så jag passar på att sitta här en stund. Iof gör jag det annars oxå.

Fått erbjudande om att ta en perserhane på foder, uppfödaren tyckte att det vore smidigt för då kan jag ju samtidigt para honom med Zarah gratis så att säga, men jag känner mig tveksam faktiskt av diverse anledningar. Dels tycker jag att vi har för många katter redan, sen om jag ska para henne så tror jag att jag vill välja ut en hane noggrant efter färg och andra egenskaper, han är väldigt typad den här hanen och det är inte Zarah och jag tycker Zarah är finare som katt. Skulle dock gärna åka dit och titta på honom och de andra bebisarna hon har. Hon bor inte långt härifrån så det skulle ju vara smidigt att ha lite hjälp och stöd och så där sen om man ska avla på Zarah något som jag inte än är säker på att jag ska göra. Hon har börjat se lite rolig ut, hennes ena tand sticker fram utanför läppen, ser helt mongo ut faktiskt, men gulligt oxå så klart.

Fick Jotexkatalogen igår och har hittat en massa snygga gardiner som jag vill ha. Har ju julgardiner till alla fönster men funderar på att ge bort dom till någon och köpa nya till hela huset. Fanns ju så himla mycket snyggt alltså. Finns så mycket jag vill köpa. Shopping är fan terapi alltså.

Sen kommer det snart en massa bebisar med. Jisses vad fort det går. Mia ska ha imorgon är det sagt, hon trodde det skulle ta två-tre veckor till innan bebis kom, det tror INTE jag. Den kommer nog när som helst om den inte redan är här. Sen är det Lails tur, jisses anåda nu blir alla mammor. Skoj absolut! behövs fler små människor. Barn är underbara det visade mina idag. Vi var på marknaden och Felix skötte sig exemplariskt inget gnäll elelr tjat eller nåt annat under hela tiden och Alice satt tyst och nöjt i sin vagn, somnade en sväng och vaknade igen utan ett ljud. Annat var det inatt när hon grät gång på gång och jag flög upp ur sängen och var så trött så jag välte grejer och snubblade in i högtalarna.

Nu vaknade Alice så hon ska få mat, hon ser kladdig ut i ögat och är snorig, får nog hålla koll på det där.


Kommentarer
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Ska ni starta kattkennel??

Vad är det för mått på dina julgardiner?JAg vill oxå ha nya till mina fönster..=)

Säg till om du ska göra dig av med dina samt hur stora de är,jag kan köpa dem för en billig peng..

Ha en fortsatt trevlig lördag.

2008-09-27 @ 17:28:28
Postat av: Mona

Ja nog är de terapi allt och shoppa:) ett beroende me kan jag lova...hehe.

Jajamen, här ska ALLA me ha bebis tror ja:)

Kraam på`re

2008-09-28 @ 09:50:06
URL: http://monagustafsson.blogg.se/
Postat av: Ida

Har nu gett dig en utmärkelse i min blogg tjejen.

Känns inte som att du behöver göra den vidare till 7 till, eftersom du redan fått en utmärkelse, men jag ville ändå ha med din på min lista! :)



Är allt bra??



KRAM

2008-09-29 @ 13:39:52
URL: http://wiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0