Inväntar föreläsning

Segare datorer än dom i skolan kan knappast existera! var inne på FB och det tog fem minuter att skriva 20 ord utan att överdriva alltså, sen blev det ju inte bättre av att jag stavade fel och fick vänta ytterligare minuter på att kunna sudda. Sensmoralen i detta är att man icke ska fulsurfa i skolan! Men när man sitter och väntar på lektion så gör man vad som helst för att fördriva tiden.

Igår kom Linda och Albin förbi på besök, det var självklart mycket trevligt. Linda är en av de bästa människor jag känner så det var en fröjd att ha henne hos mig ett par timmar. Albin låg på golvet och Alice var där och klappade på honom och tog hans napp. Sen stoppade hon in den i hans mun och drog ut den om vartannat, men han var så nöjd ändå, sen bytlånades dom nappar och det var populärt. Det var populärt med besök ända tills Linda skulle på toa och jag bar på Albin. Då blev Alice svartsjuk så det hette duga. Hon grät, skrek och klängde på mig, inte ens när jag satte mig ner på golvet med honom så att hon oxå kunde få en del av mamma gick det bra. Det är min mamma och henne låter du bli tyckte lillan, haha dom är för söta alltså.

Idag känner jag mig glad och positiv, men igår kväll tyckte jag att allt var eländigt. Inte för mig men att världen var ett grymt ställe. Inte blev det bättre att jag senaste två dagarna läst igenom Karros blogg om cancersjuka Felicia som dog ett år efter diagnostisering. Nej bland får man hålla sig borta från eländen.

Nu ska jag stoppa min matlåda i ett av kylskkåpen på skolan och knalla iväg till min föreläsningssal. jag har som sagt matlåda med mig idag, den fjärde i ordningen sen jag började läsa här hösten 05!

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0