Vin ikväll!

Sitter och lyssnar på musik och bloggar lite. Alice sover och Felix ritar. Vi har just ätit gårdagens pizzarester till lunch och Kimpa är och fixar svärfars nya dator och gör sista rycket på båten som nu bara ska tvättas av för att vara fit for fight. Eller bättre än så, den är som ny! När Alice vaknar sen ska hon få lunch sen går vi ut en sväng, måste ju ut i solen en sväng.

Ikväll åker jag hem till Linda. Hon ska fixa lite mat och vin. Underbart trevligt! Mia har erbjudit sig att köra hem mig ikväll eftersom hon ändå ska köra, det blir ju bara en omväg på fyra mil. Hon är underbart rar lilla Mia! Det är ju alla mina kompisar, de allra bästa men det vet ni ju redan :)

Det var kul i skolan igår förresten, men jag blir lite ställd när läraren pratar med oss som om vi vore barn. Det märks att hon är förskolelärare i botten. Men det är ju bra för man får en massa tips på hur man kan undervisa sen när man är färdig. Men när hon med den mjukaste rösten hon har frågar oss vart lejonen bor så blir det lite knasigt faktiskt. Många i min klass blir barn direkt och det är roligt en annan är väl lite torr haha. Men vi var vara klass ett hela dagen och det är underbart! Jag slipper mer än gärna gnällspikarna.

Har en del att se fram emot igen. Hem till Linda ikväll, vårruset med flickorna, kryssningen, Liseberg, Coldplay och U2 (om jag inte säljer biljetterna) och det behöver man, saker att se fram emot alltså.

Nu har min lilla fis vaknat så hon ska få ny blöja och lunch. Det händer mycketmed Alice just nu. Nya ord varje dag, snart babblar hon oavbrutet har jag en känsla av. Och idag verkar hon frisk så jag vet inte vad det var hon åkte på, men skönt att det gick över så fort. Ha en trevlig helg nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0