Alexandra

Jag har ju flera gånger påtalat här i bloggen om hur lyckligt lottad jag är. Och det är jag verkligen! Jag har de bästa vänner man kan tänka sig och en helt underbar familj. En underbar karl och två underbara ungar. Man borde då och då ägna ett blogginlägg till en person som står en nära, det har jag tänkt på länge. Det ska jag göra nu. Det här inlägget ska handla om min bästa vän Alexandra!

Alexandra är en tjej som är två äldre än mig och vi har gått på samma skola i stort sett hela livet. Vi har hejat på varandra och så men inte umgåtts alls. När vi fick en gemensam kompis så träffades vi då och då och jag, Kim och Felix var och hälsade på dom en gång och fikade men mer var det inte. Hösten 05 samma dag som jag började på universitet så ringde min chef ifrån fritidsgården och frågade vad jag tyckte om att jobba med Alexandra ett tag. Jag sa att det var en bra idé. Och på den vägen är det. Vi började umgås privat både själv och med hela familjerna. Och det har bara blivit mer och mer av den varan. Idag pratar vi i telefon ett par timmar om dagen. Vågar inte ens tala om hur länge vi pratade idag. Folk undrar hur vi kan prata så länge men det är inte det minsta svårt kan jag säga. Vi går igenom allt från himmel och jord. Idag sa Kim att ni måste ju älta med om ni pratar så länge, och ja det gör vi självklart! Men det är underbart och vi stöttar varandra i både vått och torrt. Jag tror att hon är lite av min psykolog stackaren. Och jag har dåligt samvete över allt negativt jag berättade för henne idag.

Men hon lyssnar och hon förstår och hon ställer upp till hundra procent. Hon tog barnen när vi åkte till Åland och hon erbjuder sig alltid om hon kan hjälpa till med något. Hon är en fantastisk vän och en lika fantastisk mamma och fru oxå skulle jag tro. Jag är så glad att hon finns i mitt liv och jag är tacksam för varje dag hon orkar med mig.

Tack för att du finns älskade du! Med dig i mitt liv så blir jag rikare som person!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Nu blev jag faktiskt lite rörd..! Jag som aldrig brukar kommentera annars men nu är det nog dags. Jag är så glad att jag lärde känna dig på jobbet på fritidsgården och att vi fortsatte hålla kontakten efteråt! Jag är så glad att har dig! Vad vore livet annars..? Alla borde ha en vän som dig! Kram

2009-09-01 @ 12:52:24
Postat av: Maria

Åh vilka fina ord! Tack så mycket vännen. Alla skulle ha en vän som dig med!! Kram!

2009-09-01 @ 19:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0