Blessed

Ville bara kika in och säga att jag är så tacksam! Jag är omgiven med världens bästa människor! Det är jag verkligen. Jag har en underbar familj eller tre underbara familjer. Jag har världens bästa vänner som ställer upp till hundra procent och som lyssnar på mitt trams varje gång jag ringer. Nåt bra måste jag tydligen ha gjort i livet för att göra mig förtjänt av alla dessa människor det måste jag ha gjort.

Jag står aldrig ensam, aldrig! Folk finns överallt och det är fantastiskt. Kim är underbar som sambo och pappa dagarna igenom, brorsan letar efter skägg för att vara tomte, mamma handlar kläder till barnen och ställer upp, Kims familj erbjuder massa hjälp med rummet och annat hela tiden. Kompisar ställer upp och erbjuder sig att hjälpa till eller lånar ut sina öron för att jag ska få snaggla av mig min skit. Barnen är underbara och lyser upp hela min vardag.

Jag skojar inte när jag säger att jag känner mig välsignad och lycklig. Väldigt lycklig! Känns som att jag klarar vad som helst tack vare alla underbara människor omkring mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0