2009

Januari: Vi skolar in Alice på dagis och Nellie döps i Kristinehamns kyrka.



Februari: Tjejmiddag hemma hos Charlie. Vi spelade Virrpanna och sjöng karaoke.



Mars: Köar i tre timmar för att få de bästa platserna på U2. Tyvärr blev det ingen konsert. Åker på ryggskott och går på hundutställning med Luna och Alexandra. Skriver en tenta och åker på kryssning med svärfamiljen. )Vi är riktigt dåliga poå att dricka eftersom allt på bilden finns kvar utan mammas vinare).



April: Brorsan dyker upp med en tjej och chockar oss alla när han säger att han ska bli pappa i september. Linda bjuder in till vinkväll med pizza och kaka.



Maj: Alice lär sig gå. Jag åker till Uppsala med klassen. Tjejträff hos Sofia i Deje. Åker på kryssning med tjejerna och Felix fyller sex år.





Juni: Hälsar på Felix nya skola. Börjar en sommarkurs och åker på exkursion till Lurö utanför Säffle. Träffar en massa härliga människor och har en härlig tid. Premiärbadar i nya poolen åker till Göteborg en helg. Hälsar på brorsan och går på universeum och Liseberg.



Juli: Efter att ha mått illa i ett par veckor så tar jag ett graviditetstest för att uteluta graviditet inför ett eventuellt läkarbesök. Stickan visar plus direkt och chockade får vi veta att vi ska ha ett tredje barn framöver. En gammal klasskompis från mellan/högstadiet kommer hem till mig tillsammans med några av mina vänner och vi äter och fikar ihop. Tar en tur med båten, hälsar på Mia i Mokom och åker på semester till Öland med familjen.



Augusti: Dags för exkursion nummer två. Den här gången åker vi minbuss runt vänern och spenderar en del tid i Lidköping. Felix börjar skolan! Jag blir faster och barnen får sin första kusin när Emeli föds. Jag och Tina åker och ser på Coldplay och sover på hotell.





September: Blir invald i skolstyrelsen. Felix börjar på fotbollsskola. Åker till Evas stuga för den årliga stugträffen.



Oktober:
Vi åker på Ultraljud och får titta på våran bebis. Vi blir framflyttade tre veckor och nu blir det bebis i februari istället för Mars. Gör min slutpraktik. Firar Albin och Nellie som båda fyller ett år. Vaccineras mot svininfluensan.



November: Felix opereras och vaccineras. Kim börjar renovera i sovrummet



December: Alice fyller två år. Felix går sitt första stora Luciatåg. Vi åker till Göteborg och går på Jul på Liseberg. Firar jul och nyår. Min kompis Charlie föder en vacker liten Elton!










Kommentarer
Postat av: Jeanette

underbart :-)

2010-01-01 @ 10:13:14
Postat av: Sara & Tyra

Härlig sammanfattning=)

2010-01-01 @ 15:14:43
Postat av: charlie

vilket år tösen! :)

2010-01-01 @ 20:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0