Frukt, nötter och MJÖLK

Sitter framför datorn och äter lite lättare lunch. Antagligen inte det jag borde äta men iaf någon form av föda. Känns som att jag skulle kunna leva på frukt, nötter och mjölk dessa dagar. Jag dricker massvis med mjölk. Köpte 4 liter igår och nu finns det bara två liter kvar. Dricker en del mjölk annars med, men varje gång jag är gravid hinkar jag i mig mjölk.

Idag är det examensarbete som gäller. Ska hämta barnen om nån timme eller så. Sen när Kim kommer hem så ska vi åka hem till mamma och hjälpa henne röja ur ett rum. En del ska slängas, en del sparas och en del till tippen. Man samlar ju på sig under åren sen är det en hel del från min morbors dödsbo. Så idag ska det plockas, sen får mamma knåpa ihop middag till oss. Skönt att slippa det för en gångs skull.

Vi har världens raraste grannar som ni vet. Kollade posten förut eftersom jag missade det igår. Då hade dom lagt ner ett paket till Alice. Barnen har fått paket varje gång de fyllt år. Är dom inte för rara? Vi har inte setts så mycket eftersom man spenderar mindre tid ute nu i detta väder. Så jag träffade henne för nån vecka sen och berättade att jag skulle ha barn igen så kramade hon om mig. Härliga människor!

Annars är det lugnt, Kim jobbar på i rummet men det tar tid eftersom han inte hinner jobba så mycket när han jobbar heltid. Ändå är han effektiv när han jobbar, men det är ju en del jobb. Han hinner säkerligen inte klart till jul men vi får utrymma sängen och fira jul här ändå. Vi blir tretton människor här hemma på julafton, finns det hjärterum......Det värsta är att det kan bli riktigt svårt att få in en julgran. Men jag ska banne mig ha en gran och ingen plast som Kim försöker övertala mig om. En liten ädelgran i hallen kanske kunde vara nåt? Bättre där än ingen alls. Ingen riktigt jul utan gran ju!

Äta klart, skriver mer och hämta barn står på schemat. Ikväll är det seriemaraton på tellyn!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Rara grannar du har :-)

2009-12-09 @ 08:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0