Göteborg och barnafödsel

Gårdagen spenderade vi i Göteborg tillsammans med min familj. Jag, kim, barnen och mamma åkte tåget vid 7.50 och när vi kom fram träffade vi Magnus med familj. Barnen fick äntligen träffa sin lilla kusin Emeli. Vi gick till Max och åt och då vaknade Emeli och fick komma upp ur vagnen. "Alice" sa Alice, alla små är Alice. Men sen blev det Emeli eller bebis Emeli. Sen drog vi till Liseberg en sväng. Ingen jättehit om ni frågar mig. Mysigt och vackert på alla vis men inte alls samma sak som att gå på Liseberg på våren/sommaren. Men vi spelade på chokladhjul, tittade på djur och Felix fick åka tre karuseller. Han var mycket besviken över att de tuffa karusellerna var stängda. Men det går ju inte gärna att åka berg och dalbana eller flumride i minusgrader. Sen drog vi till stationen och träffade faster Kerstin och två av mina kusiner. Dom är så rara och det är så kul att träffa dom men vi hann inte mer än säga hej till Björn och inte mycket mer till de andra heller. Får ses mer nästa gång vi är nere. Men det var en bra resa och tåget gick riktigt fort och vi satt vid ett bord vi fyra och fikade och hade det bra. Vi hade velat vila lite men kidsen hade ingen lust att somna. Däremot sov de från det att vi kom hem till morgonen, Alice sov till nio så idag fick vi sovmorgon och det behövde vi allihop.

Idag har svärfamiljen varit här, de köpte med sig kinamat till mig och Kim och så fikade vi, trevligt! På kvällen nu har vi lagt barn och plockat massa tvätt.

Men det största som hänt denna helg är självklart att min älskade Charlie äntligen fått sin bebis. Deras son Elton föddes igår runt niotiden på morgonen. Jag längtar som bara den efter att få träffa dom. Ska hälsa på dom senare i veckan när hon kommit hem och orkar med besök.

Kommentarer
Postat av: Linn

Hej igen... Då förstår jag vart du hittade mig ;) Jag visste inte att ni känner varann..



Jag hoppas att du heter Röös i efternamn, för i så fall så har jag lagt till dig på fb.. annars så är det nån annan Maria som lär undra vad jag är för knäppis.. hahaha ;)

2009-12-14 @ 13:07:35
URL: http://www.bokabosus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0