Plugg och åter plugg

Då var det måndag igen då. Helgerna går verkligen fort. Men denna helg har vi gjort lite saker för en gångs skull. Umgicks med vänner hela lördagen och var i Mariestad hela söndagen. Åkte först till Karlssons, det är ett roligt varuhus med massa saker. Mycket billigt men en del saker är dyrare än på t.ex Maxi som legot och hushållsmaskiner. Handlade typ ingenting, visste inte riktigt vad och sen är det ju inte direkt rätt datum i månaden heller. Sen hämtade vi upp Kims brorsa och åkte och åt. Jag åt en vegetarisk rulle som hade varit god om dom inte hade envisats med att ha i en hel burk majs. Jag valde bort champs och sparris och fick istället en jäkla massa majs. Och jag är inte förtjust i majs direkt om man säger så. Lite går bra men inte en hel jäkla burk. Sen åkte vi hem till Kims syster och pojkvän och fikade lite och spelade guitar hero. Vi hann inte vara där så länge eftersom de skulle iväg och dansa. Svärfar lurade med oss till rotundan och vi tittade på när dom dansade. Eftersom det var överskott på gubbar så blev jag uppbjuden av en äldre man men tackade artigt nej. Det var alldeles för längesen jag dansade bugg. Vi smög oss hemåt och hemma åt vi middag, bakade, lade barn sen såg jag på Beck.

Nu sitter jag och väntar på att Alice ska vakna. Hon har sovit sen sju i gårkväll och sover fortfarande. När hon vaknar ska barnen få frukost sen blir det dagis. Jag måste hinna läsa lite idag. Har fulltecknat schema ett tag framöver. Har två tentor i mars med en veckas mellanrum. Först matten igen och sen i den kursen jag läser nu alltså svenska (en litteraturtenta.) Sen ska en bokanalys in på fredag. Jag jobbar med A som inte varit i skolan på tre veckor så vi kommer att få sitta varje eftermiddag denna vecka. Bara att hoppas på att hon kan komma den här veckan, annars blir det tufft. Har hur mycket som helst i skolan just nu känns det som. Bara att bita ihop.

Jäklar vad snö det är ute. Och nu rasar det ner från taket. Igårkväll så hörde vi hur det bara dånade jag trodde det var en lastbil på gatan men det  var en massa snö som rasade från taket. Har hört en massa i natt med. Sen imorse när Kim gick upp och tittade ut såg han en stor hög utanför garaget och funderade på om plogbilen varit ända upp till huset och plogat upp en vall (yr och nyvaken). Men nej det hade rasat från garagetaket också. Så för att kunna få ut bilen fick han börja dagen med att skotta.

Dagen går i läsandets tecken. Annars vet jag inte riktigt om det är nåt annat inplanerat denna veckan tror inte det. Lär inte bli nåt umgänge heller för den delen, bara massa plugg.

Nu ska jag gå och put on some makeup eftersom kickan inte verkar vilja vakna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0