Grillning och umgänge

Idag har det varit en bra dag! Vaknade i hyfsad tid och gick upp och duschade Alice, fixade frukost och disk och allt sånt och sen hade vi hela dagen framför oss men visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Skulle vi bara sitta inne och glo hela lördagen som jag uttryckte det?? Men då ringde Alex och frågade om vi ville komma hem till dom och grilla och det ville vi sjävklart. Så vi åkte dit och var ute ett bra tag och satt framför en brasa och grillade lite korv. Varmt och mysigt. Felix fick två (1,3 rättare sagt) korvar snodda av deras ena hund och var lite ledsen över det. Han är ju van med tiggeri men katterna kan inte gärna sno maten ifrån honom det kan däremot en stor hund göra. Och han såg ut Felix som ett lätt offer och tog korvarna ur näven på honom då han tittade åt ett annat håll. Så det kan gå haha. Sen gick vi in och umgicks och barnen lekte och Alice parkerade sig i hundarnas bäddar som alltid. Hon ska alltid sätta ner baken på något sånt ställe. Som i ett lock, vagn eller bädd. Tack för att vi fick komma till hem till er! Lika trevligt som vanligt, så här borde man spendera lördagarna oftare.

När vi kom hem fixade jag mat och sen lade vi Alice och hade mys framför Wildkids med lördagsgodis såklart. Igår var det oxå mys Nims island och marängswiss. Var en sväng till pulkabacken med Alex och barnen också och Alice gungade och skrattade så hon skrek. Annars har jag spenderat många dagar i skolan. I torsdags åkte jag hem till Linda efter skolan och satt där och snackade lite. Sen har jag varit på bygderådsmöte. Hade med mig Alice eftersom Kimpa och Felix var i badhuset. Hon charmade alla där borta där hon satt i sin vagn sen somnade hon sittandes i vagnen eftersom klockan hann bli strax efter sju. Var en annorlunda upplevelse. Finns verkligen några gamla rävar i detta samhället, fast det visste jag ju redan. Men ska engagera mig lite hade jag tänkt och kanske gå med i nån av grupperna som ska skapas och jobba lite för byggda. Men ska inte lova för mycket, det rinner gärna ut i sanden sånt där.


Annars är det som vanligt. Hänger på tradera och säljer faktiskt en del grejer. Är i valet och kvalet om jag ska sälja några av barnens kläder. Man kan ju inte spara allt, men heller inte sälja allt men kanske vissa saker. Får se, är inte i stort behov av pengar så det får nog vänta.

Imorgon är det tänkt att vi ska åka hem till Kims syster och hennes pojkvän. De har flyttat och vi har inte sett nya placet än. Har inte träffat dom sen julafton så det är på tiden.

Om en stund ska jag kolla in vad melodifestivalen har att erbjuda. Hoppas inte på sför mycket men kan vara kul att se.




Barnen satt och var goa med varandra så jag smög dit och tog ett kort



Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken mysig dag. Tyra ska få gå ut o åka lite bob nu utanför oss. Har en kulle precis där vi bor. Jag mår inge vidare men ska jobba ikväll iaf. Så går det när man är gniden och vill tjäna pengar..kommer nog ångra mig sen.

2009-02-22 @ 14:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0