Längtar!

Idag har det varit slappt. Latat mig mest hela dagen. Men läst oxå såklart. Haft barnen på dagis så jag fått nåt gjort. Vad motsägelsefull jag är. Men ni förstår hur jag menar. Man läser inte hela tiden och däremellan slappar man. På eftermiddagen kom Jea förbi och vi och Felix åkte hem till Alex ett par timmar, trevligt trevligt!

På lördag ska vi ut! Eller vi ska in, till Charlie och inte på krogen. Och det kommer att bli så jävla kul! Jag ser verkligen fram emot det. Sällskapsspel, sprit, snacks och vin. Säkra kort det. Det kommer att bli så kul. Ännu bättre blir det om vi får singstar. Får vi det Charlie?? Kul kul kul! Läääängtar!

Hmm vad kan man mer säga om dagen? Jo Felix har haft lite otur. Rev sig på en gren i skogen och ramlade och slog i kinden hon Alex, så kan det gå. Underbar har han varit hela kvällen. Läste för honom ikväll i våran säng och han bäddade iordning så fint innan vi satte oss. Jag fick två kuddar bakom ryggen och han en sen satt han på två, en under stjärten och en under benen som han uttryckte det. Sen när jag började läsa sa han. Du är så stor mamma så jag får luta mig framåt. Jag skrattade och han rättade sig fort. Nej jag menar inte tjock men du sitter så långt fram. Gav honom en av mina kuddar och sen var det problemet ur världen. Och kickan henne ska vi inte prata om. Gull gull gull. Vill knalla in till henne och väcka henne. Krypa ner brevid hennes lilla kropp. Hon har fått en ny pyjamas, en tvådelad som är lite stor. Hon har börjat ta av sig tröjan. Drar ut ena armen och sen kränger hon den över huvudet. Imorse när jag kom in hade hon fått av sig både tröjan och byxorna. Tur att blöjan satt på plats, den låter hon bli än så länge. Fislisa!

Nu ska jag värma fötterna och se på tv tror jag.

 



Natti natt!

Kommentarer
Postat av: Sara

sötis-barna=) Stackar Felix som slagit sig!!



Föresten skit med elräkningen!! där har man väl fördelen med lght=/

Vi kan iofs få en räkning men inte så hög. Vi får förbruka visst mtk kilowatttimmar och om det går över det får vi betala..



Ha så himla kul i helgen!!!

2009-02-12 @ 21:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0