Torka

Läste på en annan blogg att det är många som drabbats av bloggtorka och jag kan inte annat än att joina den gruppen. Känner likadant. Har ingen som helst lust att blogga och har inte något att blogga om. Hur som helst idag har jag varit ledig och haft barnen hemma. Undrade varför en sväng i förmiddags, men dom är ju ljuvliga små varelser och jag vill gärna umgås med dom. Men jag har så mycket att göra, men det får vänta. Felix blir så glad när han får vara hemma nån dag här och var. Har tvättat lite och sen efter lunch så drog jag med mig barnen till lekparken. Där lekte dom för fullt. Alice gungade, åkte rutschkana och klättrade runt. Nu är vi hemma och Alice är sliten och trött efter äventyret och ska bara ha kaninen och nappen. Felix tar det lugnt han med och är mer än nöjd. Förut när vi skulle gå hem från parken frågade jag om han tyckte om att vara hemma och han svarade Ja, det är det bästa jag vet! Det är bara mamma som tycker det är tråkigt att vara hemma. Men det kan vara skönt någon dag i veckan så där. Igår åkte jag hemifrån klockan 6.30 och var inte hemma förrens 18 på kvällen så jag antar att det är meningen att jag ska njuta av min ledighet. Det gör jag såklart, men jag blir fort rastlös.

Förövrigt så har jag bestämt mig för att ta tag i saker och ting och har tre stora projekt på gång. Vad dom är kan jag berätta vid en senare tillfälle.

Ikväll blir det Let´s dance, imorgon melodifestivalen och på söndag ska vi hem till Rickard som fyller. Har inga andra helgplaner direkt. Ska försöka läsa lite eftersom jag har x antal sidor kvar. Förresten så ringde det en snubbe nyss som ville ha med mig i en radioundersökning jag sa ja. Det tog hela 24 minuter och gav mig huvudvärk på köpet, så kan det gå när man ska vara snäll :)

Kommentarer
Postat av: Jeanette

nyfiken jag blev, ska bli kul att höra vilka projekt det är... ha det bra

kramar

2009-02-28 @ 15:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0