Dop på g

Jag är lika stressad idag, om inte ännu mer. Vi ska åka på dop om en timme ungefär. Kimpa jobbar så jag är hemma själv med barnen. Och det är så mycket som ska hinnas med. Håller på med tvätt och disk om vartannat. Sen ska jag hinna få fram lite lunch med. Alice går fram likadant idag så henne fick jag sätta i hennes säng medans jag duschade nyss. Svärmor dyker upp vid tolv. Hon ska passa Alice. Vi tänkte att hon inte har nån behållning av dopet. Sen är det mitt i hennes sovtid så hon får vara hemma. Räcker med att få ett barn att sitta still i kyrkan. Men det blir nog bra bara vi kommer iväg, så brukar det ju vara.

Alice har börjat prata lite mer, det är roligt. Kocka (docka), gellgå (hejdå) med tillhörande vink och sen varsågod och tack. Det låter ganska roligt när hon får till orden. Hon har sitt eget ljud om man säger så.

Nåt som skulle muntra upp mig nu är en träff med flickorna eller att åka och tokhandla nånstans. Men jag ser inte det ske. Får väl nöja mig med en godisskål framför någon dålig film istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0