Skrik och panik

Jag är trött, det känns precis som när man varit ute på krogen och sen hållit sig vaken hela natten för att somna runt fyrasnåret. Imorse somnade jag senare. Runt 5.30 somnade jag för första gången inatt, eller imorse för det är ju morgon när klockan är halv sex. Alice vaknade runt 12 igår kväll och då hade jag inte hunnit somna än. Hon grät en massa, jag gav henne välling och hoppades att det skulle gå över, men där misstog jag mig. Hon fortsatte att gråta och skrika resten av natten. Ibland somnade hon till en stund för att sen vakna upp och gråta igen. Jag tappade räkningen på hur många gånger jag var inne hos henne men många var det iaf. Varje gång jag slumrade till så väckte hon mig. Jag försökte med det mesta. Gav henne alvedon och nässpray ifall hon hade ont och eftersom hon gråtit sig snorig. Då somnade hon en sväng, men sov inte länge. Jag vaggade, och sjöng och tröstade henne så gott jag kunde. Man känner sig så maktlös  för man har ju ingen aning om varför hon är så ledsen. Jag gissar på att hon hade ont någonstans det måste hon ha haft, men frågan är vart. Funderade på tänderna eftersom jag såg hur hon stoppade in fingret i mun gång på gång. Hennes kindtänder är på väg upp så det kan ju ha varit det. Eller magen, men jag vet inte. Runt halv sex grät hon för sista gången och då lät jag henne vara och sen var det tyst efter en stund. Då somnade jag. Idag är jag sliten, och Alice är inte riktigt sig själv än, men det kan ju iof bero på att hon oxå är trött. Kim dammsuger just nu och sen ska vi lägga Alice och då lägger jag mig också en stund. Kim låg med spränghuvudvärk hela kvällen och natten så därför fick jag ta Alice alla gånger utom en.

Inte för att låta pessimistisk men det här kan nog bli en jobbig dag. Känner mig trälig och deppig rent allmänt. Det är mycket nu och det blir ju alltid lite extra jobbigt då. Vi funderar på att åka på bio med Felix på eftermiddagen om vi får barnvakt till Alice, annars blir vi nog sittandes här inne. -15 ute så ut lär vi inte gå.

Kommentarer
Postat av: Tina

Åh era stackare! Ni måste vara helt färdiga...vilken mardrömsnatt =(

Ni får gärna lämna Alice hos mig om ni vill se BIO, frågan är ju om det känns bra för lilla tjejen att vara här, hon är ju inte van med det och om hon inte mår så bra heller, men Tant Tina har dörren öppen iaf =)

Stor kram

2009-01-04 @ 13:21:40
Postat av: Jeanette

och här med... hoppas hon mår bättre snart, kram

2009-01-04 @ 14:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0