*Suck*

Första anledningen till att sucka inträffade imorse när Kimpa kom in med posten. Elräkningen.....denna gång på närmare 5000 kronor. SUCK! Jag blir så trött. På en månads tid i detta lilla huset. Jag och Kim började argumentera om det hela. Jag menade på att så mycket pengar ska man fan inte behöva betala. Men vad ska man göra? Vi installerade ju en värmepump i somras och trodde det skulle bli lite billigare. Men elpriset höjdes med nästan 100% från förra året så det äter ju upp hela mellanskillnaden. Kim gick sen och kollade upp räkningen för förra december (alltså dec 07) och fann då att vi förbrukade ca 500 kilowatt mer den månaden än denna. Och trots detta så var den här räkningen vi fick nu på 500 mer än förra årets. Så pumpen gör sitt men vad spelar det för roll när elen kostar skjortan? Så nu är svärfar här och kollar på medans Kim proveldar i pannan. Vi har ju en kombinerad men har aldrig kört med ved förut för det har varit ett sånt jobb. Men det blir ju mkt billigare även fast man bara eldar på helgerna. Vi kan få rätt billig ved från svärfar med kanske eftersom han har lite skog, fast jag är inte säker. Så Kim har varit ute och bygg en plats för veden i uterummet här nu.

Till dagens andra suck. Tentan imorgon ska börja klockan 8.15 vilket i sin tur betyder att jag måste åka hemifrån klockan 5.30. Känns ovärt eftersom jag ändå kommer kugga på tentan. Jag har försökt att plugga men det går inte in. Ändå har jag suttit en del. Aldig att jag får godkänt alltså. Men TACK så mycket för alla lyckoönskningar!

Nu fick jag precis goda nyheter Moa berättade att tentan trots allt börjar klockan nio, fast det står åtta på min sida. Så vi kör på nio, ett problem mindre :)

Nu ska jag plocka disk och börja med middagen här. Ikväll blir det Let´s dance och sen ska jag göra semlor igen tror jag. Felix är hos kompisar, så han ska snart hämtas med. Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0