Frosseri är en dödssynd

Tro det eller ej men nu är det helg för min del. Känns fint det. Tack vare detta så är dagshumöret gott, jag har lite småont här och var i form av skavsår och en sjujäkla mensvärk men annars tiptop. Där fick ni svar på den frågan med. Nej jag är inte gravid. Det är lustigt det där att en vuxen kvinna inte kan må lite illa innan alla undrar om hon inte har en bulle i ugnen. Så är alltså inte fallet. Jag mår mycket bättre nu. Blev bättre efter att ha flåsat hem till Jeanette igår (fast då var det jobbigt) och fått pussa lite på Mika. Jeanette var så rar hon gjorde iordning en god smörgås åt mig eftersom jag mådde som jag mådde. Det är en riktigt rar tjej det. Precis så som man vill att en kompis ska vara. Tack vännen!

På tal om bra kompisar så träffade jag tre stycken idag och vi lunchade på thai och åt buffé för hela slanten. Jag bjöd Linda eftersom hon fyllt år och jag inte köpt henne nån present. Hur som haver här blev jag lite irriterad. Eftersom jag är en tjockis så kan man ju ha en del synpunkter på hur mycket jag äter. Fast här måste jag försvara mig direkt det är inte alltid så att jag äter en massa. Jag kan ibland vara rätt liten i maten, fruktansvärt kräsen är jag. Jag är mer svag för det söta om det nu undkommit någon. Men idag åt jag nog mer än jag brukar antar jag eftersom det var buffé. Jag tog först en alldeles vanlig tallrik. Sen hämtade jag en portion till inte så mycket tyckte jag men det gjorde tydligen en av de som var med. "Oj ja du är verkligen hungrig"! Öh jo kanske det tänkte jag. Och så höll det på. Jag åt inte upp min andra tallrik eftersom jag så klart var mätt. Men är det buffé så tar jag gärna för mycket och lämnar kvar än tvärtom. Det tror jag inte att jag är ensam om. Det tror jag även tunnisar gör. Skriver kanske mer om det här på andra bloggen eftersom jag inte vill hänga ut någon här. Ja så får det bli.

Nu sover Alice. Här om kvällen somnade hon vid sju sen sov hon till halv nio morgonen efter. Det är väldigt skönt måste jag säga. Idag har hon ätit lunch och vilat på dagis. Hon hade inte somnat bland alla de andra barnen på golvet utan dom fick lägga henne i en vagn så hon somnade. Lilla kickan. Snart är det dags för lillkillen att sova han med. Då hoppas jag på film. Såg Snakes on a plane igår, halvkass med vidriga ormar och dagen innan en skräckis så jag hoppas på nät lättsammare ikväll.

Kanske ska skriva några ord om kursstarten igår. Vi hade utsatt tid på schemat till tre men det var klart redan efter en halvtimme. Lärarna hade inte koll på något och gjorde oss nästan bara mer förvirrade än vad vi var innan vi kom dit. Inte så roligt faktiskt. Men men man får väl göra det bästa av kursen. Bara låta tiden gå. Närmar sig ju våren nu och då blir allt lättare på nåt vis.



Alice har missuppfattat syftet med sin vagn. Men det här funkar ju det med, speciellt eftersom brorsan brukar skjutsa på henne i tid och otid.


Kommentarer
Postat av: Tina

Men gud vilka sötnosar till barn ni har! Jag förstår Alice förhållningssätt till gåvagnen. Jag sitter hellre än går...hehe

Stor kram och hoppas att vi kan ses snart

2009-01-21 @ 20:25:34
Postat av: Kamilla

Är det buffé så är det. Oftast betalar man ju mer än en "vanlig" lunch, och då ska det banne mig ätas. Så tänker jag i alla fall. På något sätt försöker man ju att äta så mycket som man betalar för, fast det naturligtvis inte går:)

2009-01-22 @ 10:12:55
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Hej!! Jag har någonting till dig...He,he,he

2009-01-23 @ 09:54:57
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Oooo! Vad söt hon är! Kommer och tar henne snart..ler //Kram, Kerstin -och krama världens finaste 5åring (snart 6) från mej oxå..

2009-01-23 @ 11:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0