Latmask

Idag kommer Linda och Abbe på besök så jag ska dra över huset med dammsugaren, ta en ducsh och plocka bort disken. Jag är så slapp nu. Jag har tagit semester tror jag, gör inte mer än jag behöver och det innefattar att jag lagar mat och plockar disk. Ser inte alltför kul ut här hemma. Jag är så jäkla lat! Har barnen hemma idag för Felix ville vara hemma och Alice är snorig och har vaknat inatt och gråtit så jag har dom hemma idag, mysigt det.

Återkommer någon dag med bilder. Nu ska jag sätta fart här!


Nauseous

Visst är det varmt!? Jäkligt varmt är det. Jag vet att man inte får klaga, det får man inte. Det är tydligen en dödssynd att klaga på solen, men allt annat får man tydligen klaga på, det är knepigt det där. Nej då visst är de skönt att det är varmt men själv har jag alltid varit värmekänslig. Jag mår inte helt bra när det är så här varmt och då blir det lite jobbigt faktiskt. De här sista dagarna har vi spenderat i poolen hela familjen, där eller  på stranden är the only place to be när det är så här hett. Inatt trodde vi att Felix skulle åka på magsjuka då han vaknade och grät och hade ont i magen. Han fick ligga i Kims säng och Kim fick flytta ut i vardagsrummet på våran dubbelmadrass så han hade sovit rätt krasst i natt. Men Felix somnade om och mådde fint imorse som tur var. Nu är han och Alice och badar med dagis och jag har läst diverse vänerrapporter annars tagit det lugnt. Mår inte helt bra. Har inte haft nån aptit sista tiden. Märkte det när vi var på ön alla bara åt hela tiden och jag fick knappt i mig maten. Innan dess har jag märkt att jag blir mätt mycket fortare än vanligt och det är ju bra men nu är aptiten borta. Vill inte äta alls. Gjorde en rabarberpaj igår och har inte ens tittat åt den. Inte likt mig alls. Men mår ständigt illa. Alla verkar tro att jag är gravid, men det behöver dom inte bekymra sig om för det är jag inte. Skulle tro att det är värmen eller nåt. Tur att jag är så tjöck så att det inte gör nåt att jag inte äter haha.

Ska försöka få i mig nåt i magen innan jag knallar iväg och hämtar mina små monster! Måste fixa min dator med, saknar alla kort och spotify, får nog sätta Kimpa på det ikväll!

Virus och The king of pop

Nu är jag hemma igen. Kommer snart en längre rapport om hur jag har haft det. Har inte riktigt tid nu och har inte heller npgra kort i min dator så jag fixar det senare. Jag har nämnligen fått virus i min dator. Kim fick bort det tillsist men den fick ju installeras om så alla kort och allt är borta. Finns på skiva och ska läggas in snart så då återkommer jag med bilder och info om resan. Kan iaf säga att jag haft det oförskämt bra! Den här kursen borde alla läsa. Känns som om jag har varit på semester i fyra dagar. Saknade barnen och Kim men förövrigt underbart! Livet är härligt!

Nu ska jag gå och njuta av mina barn en stund. Kim är och hämtar ett kylskåp eftersom vårat ballar ur när det är för varmt och vi ska storhandla idag men det gör vi inte förrens vi fått hit ett nytt kylskåp. Just nu är det 12-13 grader i vårat, inte så bra.

Michael Jackson har trillat av pinnen oxå! Lite oväntat så där, bara dagar innan han skulle ut på sista turnén. Han var väldigt begåvad och har gjort mycket bra musik. Men jag skiljer på hans musik och han som person. Jag är fortfarande övertygad om att den mannen inte var frisk, en störd man som min kompis just uttryckte det. En frisk man kan inte vilja se ut som han gjorde. han var en vacker mörk man som blev en vit man som såg ut som en blandning mellan en kvinna och en clown. Han såg rent av förskräcklig ut. Ja det är mycket tragiskt det hela. Och tre barn har förlorat sin pappa och det är ju självklart fruktansvärt.

Nu ska jag förbereda mig. Vi ska dra til Siverts sen när Kim kommer tillbaka. Dom har utförsäljning och det kommer inte att finnas nåt kvar knappt men jag vill dit och scouta ändå.

Året första dopp!

Fullt ös här känns det som. Imorgon åker jag iväg så jag håller på och packar här hemma. Är ju en del som ska med när man ska vara borta i fyra dagar. Och sen vet jag inte vart vi kommer att bo. Trodde ju vi skulle bo på Luringen men det visar sig att det finns en del andra ställen att bo på så nu har jag ingen aning. Det kan bli hur som helst det här. Känns både skrämmande och spännande! Felix fällde några tårar imorse när vi pratade om att jag skulle bort, sånt är inte kul men jag vet att han kommer att ha det bra här hemma. är det någon som kommer att sakna så är det jag!

Idag har jag  bakat en rabarberpaj och plockat en del. Bjöd över våra kompisar på fika och Felix och Jonathan tog årets första dopp i poolen. Det var 18 grader varmt (kallt) och de frös men det gick och roligt hade dom. Jag väntar nog med att gå i tills det stigit åtminstonde några grader. En annan rolig sak är att det börjar ske ett genarationskifte i hålan där vi bor. Underbart! Som vi har väntat! Vi har bott här i sju år nu och aldrig förr har det varit en sån här positiv trend. Idag kom en gammal klasskompis och hälsade på oss. Han har köpt ett hus på våran gata och han har barn, det är ju fantastiskt! Sen har en till ung kille köpt ett hus här + en hel del andra unga som nyss flyttat in. Och det föds barn här ute igen. Jag är så jäkla glad över det här. Funderar på att börja strida för att få behålla skolan här ute. Något måste göras. I den skolan Felix ska gå nu finns det asbest! Bara en sån sak och en pump som står på hela dagarna för att hålla källaren fri från vatten. Dessutom så är det den dyraste skolan i hela Krille kommun. Nej man borde stirda alltså. Ska dra med mig ett par föräldrar sen kan kampen börja!

Lägger in bilder från dagen sen måste jag packa klart. Åker tidigt imorgon. Hörs igen på fredag eller så!












Kompisarna tog sina fyrhjulingar hit, sånt är härligt! Felix passade på att låna den lite. Ser ni bakom, man kan snacka om lokala skurar iaf. Regnade på baksidan av huset men inte på hela framsidan.

Massa umgänge och Lurö

Dags att uppdatera igen då. De sista två dagarna har vi umgåtts med famijen. På midsommar åkte vi ner till svärfar där vi träffade Kims syskon och åt en massa mat och umgicks. Idag har vi umgåtts med mamma, bror och hans tjej. Vi åkte iväg till Lunedet och åt sommarbuffé allihopa, det var gott och man blev väldigt mätt. Sen tittade vi på djuren, barnen matade kaninerna och klappade geten. Sen åkte vi och handlade och nu på kvällen kom de hit igen och så grillade vi korv och satt ute på altanen och åt. Vädret har ju verkligen varit upp och ner idag. Regn och sol om vartannat. Nu på eftermiddagen blev det ju ganska skapligt faktiskt och då får man passa på att vara ute. Magnus tog med sig Mariokart hit som vi lånar så det spelar vi en hel del nu, I love it! Det är så jäkla kul. Felix blir bara bättre och bättre på det och jag förlorar en del när jag spelar mot Kim och då blir jag rätt sur faktiskt, tydligen är jag en dålig förlorare trots allt haha.

Imorgon blir det till att förbereda inför resan jag ska göra i veckan. Jag går ju en sommarkurs och nu ska vi ut på vår första exkursion. Vi åker på måndagmorgon och kommer hem på torsdagkväll. Vi ska spendera tre nätter på Lurö utanför Säffle. Kolla in här. Det ser mysigt ut och ska bli spännande faktiskt. Ett litet äventyr, samtidigt är jag rädd för att jag kommer att sakna familjen riktigt mycket. Jag åker ju bort ibland men har aldrig varit borta från dom i tre nätter. Sen åker jag ju med folk som jag aldrig har träffat förut och det är ju rätt speciellt. Som tur är så hittade jag Janets blogg. En tjej som ska med och hon verkar vara en riktig pärla så det känns bra. Då har man namnet och ansiktet på en iaf, underlättar ju en del. Ja det blir nog ett riktigt äventyr, laga mat och leta växter och åka båt på vänern. Jag har betalat avgiften och meddelat att jag är vegetarian vilket snubben verkade tycka var jobbigt. Jag sa att det räckte med att han köpte med ett paket sojakorv. Han tyckte inte att jag endast skulle äta sojakorv i fyra dagar men det är helt okej intygade jag det gör jag ju här hemma så. Så morgondagen går åt till att förbereda och packa och så där.

Nu ska jag få lillen i säng. Han är fortfarande uppe, sen blir det nog en film med älsklingen.


Alice äter chokladboll och är mycket fokuserad









Helgen i bilder

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt härinne. Försökte två ggr igår men det gick inte att uppdatera eftersom de höll på med något underhåll på blogg.se och allt jag skrev försvann så jag lessnade. Men jag ska dra det i korta drag. Vi åkte till Göteborg på fredagkväll och var framme hos brorsan runt niotiden. Vi lade barnen och såg sen på film med Magnus och P. På lördagen åkte vi till min faster och hälsade på. Hon bodde otroligt vackert! Och hade en supersöt liten valp.


Fasters granne


En rolig gunga hade hon oxå!




Alice ute och går


Lilla Myntha!

Sen drog vi till Universeum och kollade in hajarna och alla experimentrum, jätteskoj. Kim och brorsan blev som barn igen och provade på allt som fanns. Väldigt roligt faltiskt!


















Felix hade som uppdrag att gå runt och ta kort i lägenheten och det blev en del detaljbilder om man säger så


Här är en till........

På söndagen drog vi ner till Liseberg och mötte upp våra kompisar som åkt hit







Liseberg var superkul! Eftersom vi klämde in oss i en stock på flumriden så blev vi rejält blöta och alla skrattade åt oss när vi kom ut och vi fick köpa nya kläder åt Felix eftersom han fick en hel våg över sig. Jag och Kimpa tog en tur i Balder oxå, sånt hör till!

I tisdags åkte vi hem till Alex och gullade med kissbebisarna




3 av 4


Alla ungar låg och diade och då kom pappan och började tvätta alla barn och mamman, sött!

Annars är det lugnt här hemma. Sitter och läser olika Vänerrapporter inför resan på måndag. På tal om den så har jag inget hört. Har både mailat och ringt de ansvariga men inget svar. Är inte dåligt? Vi ska åka på måndag och jag vet ingenting om något. Vad ska ha med sig och så där? Kan ju vara bra att veta!

På midsommar ska vi hem till svärfar och äta mat och sen kommer brorsan och P hit och hälsar på så vi ska väl umgås med dom en del.

Ställa in?

Ser ut som att vi kanske får ställa in våran resa imorgon. Alice är nämnligen febrig. De ringde från dagis runt lunchtid och bad mig hämta henne för att hon hade kräkts (pga magen) så jag hämtade henne och fick ur henne det hon behövde få ur sig sen lade jag henne att sova middag. Tyckte redan då att hon var lite varm och nu på kvällen efter middagen så började hon vandra omkring och se orolig ut. Gav henne alvedon och lade henne för att sova för natten. Vi får se hur det går. Ibland får hon feber så där och den går det över men i värsta fall får vi ställa in. Känns hur tråkigt som helst faktiskt. Det är ju synd om Alice men samtidigt känns det tråkigt om vi skulle missa det här. Det är ju typiskt att hon skulle bli dålig just nu. Men Liseberg tänker vi inte missa hur som helst. Då får vi kämpa för att få tag på barnvakt för det ska bli av.

Nu ringde min faster precis. Hoppas, hoppas, hoppas att lillan håller sig frisk, eller blir bättre fort!

What the hell?

Vilket jäkla slut det var på Greys då! Herregud säger jag bara! Jag visste att det skulle hända något men hade ingen aning och blev så chockad så jag fick se om det på youtube. Jag har sagt det minjontals gånger förut. Men snälla ni som inte följer serien, please do! Det är så jävla bra så det finns inte. Finns knappt ord att beskriva det! Tur att fotbollen gick bra annars hade det nog blivit för mycket för lilla mig haha.

Idag har jag skrivit klart och skickat in en uppgift. Imorgon ska jag komplettera min uppsats och skicka in sen tar jag helgen. Ska tvätta och packa. Även fast vi bara ska vara borta en helg så måste man ha en hel del med sig speciellt till Alice. Vi ska ha in en vagn, madrass (luft), resesäng, gardinstänger samt packning i bilen så vi lär åka fullastade  om man säger så.

Nu ska jag plocka disk och torka lite i köket. Hatar att vakna upp till disk. Låter diskmaskinen gå varje natt.



Alice som gör sin allvarliga min. Ser nästan ut som ett helt annat barn!

Shakin and breakin

It´s shaking and breaking som min kompis just uttryckte sig på msn. Dagarna kommer och dagarna går. Sen sist så har jag skrivit tenta, lunchat med en kompis, tagit hand om barn och tittat på Greys med andra ord en typisk dag för mig! Tentan gick rätt bra men jag kan inte garantera att jag satte den men jag hoppas det. Annars är det rätt lugnt här hemma, fullt med barn som vanligt, barn med krav dessutom! De ska ha mellis och middag i tid och otid tur för dom att dom är så söta som dom är! De kommer billigt undan på det viset.


Idag har jag pluggat och pratat i telefon och fixat med Göteborgsresan i helgen. Kim har velat fram och tillbaka om han ska med eller inte. Ena sekunden ska han med för att i nästa stanna hemma med pallan och iså fall hade jag och Felix tagit tåget ner på fredag. Nu har vi förhoppningsvis bestämt oss för att åka hela familjen. Och vi åker ner redan på fredag efter att Kim har slutat jobbet. Vi kommer att gå på universeum och stan på lördag och på söndag blir det Liseberg för hela slanten. Då kommer våra kompisar dit med sina barn och så ska vi umgås och åka karusell hela dagen lång. Det ska bli underbart! Jag älskar att åka bort. Vi kommer att spendera en del tid med brorsan, det är inte varje dag man kan göra det och sen ska vi även träffa min faster och se hur hon bor. Ja det ska bli roligt som sagt.

Annars skriver jag fortfarande på en del uppgifter som ska in men annars är det lugnt. Nu ska jag plugga lite innan det är dags att hämta de små terroristerna på dagis!

Glömde att skriva en sak. Var just inne på FB och alla deras jävla tester de har. Det är ju inte klokt! Vissa av dom är ju roliga men idag hade en tjej lagt till mig och hon hade gjort två sjuka test. Namnen på testen var: Vilket djur skulle du kunna tänka dig att antasta/ha sex med. Hon fick svaret: Du är helt klart en Dog Fucker. Dogy style? jo det är precis din ställning och helst med en stor stadig pittbull! Ett annat test hon tog hette Hur fittans bra är du på att baka moderkaka? Med svaret satans våldtagare pittjävel. Vad blir det?? Vem lägger ens ner sig för att göra såna knäppa test och vem är dum nog att svara på dom? Det har jag iof svaret på. Att folk inte har bättre saker för sig! Skrämmande!!


Fullt hus

Har omtenta imorgon som jag måste sätta och jag behöver plugga inför den men vet inte när jag ska hinna med det. Kim har varit borta för att hugga ved i två dagar nu och idag har Felix en kompis här. Och nyss ringde en annan kompis som också ville komma hit så efter klockan två har jag fyra barn hemma. Hur ska detta gå?? Och nej jag hade inte mage att säga nej till den här killen. Men alltså ibland känner jag mig ensamstående. Jag vill verkligen inte klaga men alltså det är inte lätt att få ihop det här. Sitter ocksåoch planerar en eventuell resa till Göteborg i helgen. Det blir att hälsa på brorsan, faster, universeum, slottskogen och Liseberg. Skulle vara härligt alltså. Vi har redan bestämt att åka till Liseberg med Alex och hennes familj för tredje året i rad och då tyckte jag att vi lika gärna kunde åka dit lite tidigare och hinna med annat också.

Gårdagen var slitsam eftersom Alice mer eller mindre grät hela dagen. På kvällen smet jag iväg och åt middag på China med tre kompisar, underbart att komma hemifrån! Sitter och pluggar nu trots att det är fullt ös här hemma och det går rätt bra eftersom Alice sover. Nu sa just en av Felix kompisar " Gå och fixa mellis till oss" så nu får det bli en pause. Dom är inte blygsamma de små haha. Nä mellis var det!

I hold the record for being patient

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Jag har hämtat mig ifrån vad det än var jag åkte på. Mådde bättre redan dagen efter, men shit va dålig jag var i tisdags. Annars är det segt som bara den här hemma. Pluggar  en del sista minuten uppgifter som jag har. Har även omtenta på måndag, ska göra om två av frågorna, det ska jag nog fixa. Annars har jag ett beslut att fatta och det är vad jag ska göra med min sommar. Har sökt en sommarkurs som jag blivit antagen till. Men jag är inte säker på att jag vil läsa den. Anledningen till att jag sökte den var för att få pengar och något att göra i sommar. Kursen i sig verkar intressant, men den innebär att jag ska sova bora i åtta nätter. Att åka iväg och sova bort med folk man aldrig träffat förut är inte riktigt min grej. Det vore en sak om det var min ordinarie klass. Det känns inte helt okej att åka ifrån familjen för en  kurs skull. Och sen kommer det att kosta mig 3000 kronor de här exkursionerna och bara en sån sak. Det enda andra alternativet jag har är att vara hemma och vara mammaledig i sommar med lägsta garantidagarna. Det ger inte så fett men några tusen iaf. Önskar så att jag hade ett sommarjobb, det hade varit underbart! För jag tycker inte om att bara gå hemma heller för den delen. Det är tråkigt och jag blir rastlös och trött, riktigt trött. Skulle kunna sova bort dagarna och tröttheten beror ju på inaktivitet.

Annars händer det inte alltför mycket som sagt. Mer action please! Alice röjer på som vanligt, pillar med allt men kommer undan för att hon är så jäkla söt och Felix han leker mest med en kompis hela dagen. Har så tråkigt så jag börjat att se om Greys igen, men det är så bra alltså. Ni som inte sett det, please do! Bara att hojta till om ni vill låna någon säsong!
Nu ska jag ta hand om ungarna här, snart är det dags att laga middag oxå. Ikväll ska Kim på bio igen då ska jag sitta på sofflocket och se film eller nåt. Looking forward!

Ja ni hör ju själva att det måste till en förändring här hemma innan jag blir galen!

Feelin sick

Mår inte alls bra! Har fått en sån där grej igen då jag får sjukt ont i magen, mår illa och blir alldeles matt. Orkar ingenting och kan inte äta. Låg på soffan efter att jag hämtat barnen, orkade knappt upp på benen. Tror att det har att göra med att jag haft mycket nu ett tag. Kroppen brukar säga ifrån på ett eller annat sätt. Har inte riktigt tid med det här nu dock. Har två uppgifter att skriva klart. Ska försöka fixa det imorgon. Jag kommer att må bättre efter några dagar. Det enda som kan få mig att må bra igen är att vila det vet jag redan. Ska försöka vila så mycket jag bara kan.

Ha det gott!


RSS 2.0