Massa umgänge och Lurö

Dags att uppdatera igen då. De sista två dagarna har vi umgåtts med famijen. På midsommar åkte vi ner till svärfar där vi träffade Kims syskon och åt en massa mat och umgicks. Idag har vi umgåtts med mamma, bror och hans tjej. Vi åkte iväg till Lunedet och åt sommarbuffé allihopa, det var gott och man blev väldigt mätt. Sen tittade vi på djuren, barnen matade kaninerna och klappade geten. Sen åkte vi och handlade och nu på kvällen kom de hit igen och så grillade vi korv och satt ute på altanen och åt. Vädret har ju verkligen varit upp och ner idag. Regn och sol om vartannat. Nu på eftermiddagen blev det ju ganska skapligt faktiskt och då får man passa på att vara ute. Magnus tog med sig Mariokart hit som vi lånar så det spelar vi en hel del nu, I love it! Det är så jäkla kul. Felix blir bara bättre och bättre på det och jag förlorar en del när jag spelar mot Kim och då blir jag rätt sur faktiskt, tydligen är jag en dålig förlorare trots allt haha.

Imorgon blir det till att förbereda inför resan jag ska göra i veckan. Jag går ju en sommarkurs och nu ska vi ut på vår första exkursion. Vi åker på måndagmorgon och kommer hem på torsdagkväll. Vi ska spendera tre nätter på Lurö utanför Säffle. Kolla in här. Det ser mysigt ut och ska bli spännande faktiskt. Ett litet äventyr, samtidigt är jag rädd för att jag kommer att sakna familjen riktigt mycket. Jag åker ju bort ibland men har aldrig varit borta från dom i tre nätter. Sen åker jag ju med folk som jag aldrig har träffat förut och det är ju rätt speciellt. Som tur är så hittade jag Janets blogg. En tjej som ska med och hon verkar vara en riktig pärla så det känns bra. Då har man namnet och ansiktet på en iaf, underlättar ju en del. Ja det blir nog ett riktigt äventyr, laga mat och leta växter och åka båt på vänern. Jag har betalat avgiften och meddelat att jag är vegetarian vilket snubben verkade tycka var jobbigt. Jag sa att det räckte med att han köpte med ett paket sojakorv. Han tyckte inte att jag endast skulle äta sojakorv i fyra dagar men det är helt okej intygade jag det gör jag ju här hemma så. Så morgondagen går åt till att förbereda och packa och så där.

Nu ska jag få lillen i säng. Han är fortfarande uppe, sen blir det nog en film med älsklingen.


Alice äter chokladboll och är mycket fokuserad









Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vad stor hon har blivit, måste ses SNART!!!!!

kul att du tycker attd et ska bli kul att åka, det kommer nog bli ett äventyr fast jag förstår att det blir jobbigt att vara utan barnen, hoppas du kommer att ha det bra och får en massa kul,

kramar på dig

2009-06-20 @ 22:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0