Nauseous

Visst är det varmt!? Jäkligt varmt är det. Jag vet att man inte får klaga, det får man inte. Det är tydligen en dödssynd att klaga på solen, men allt annat får man tydligen klaga på, det är knepigt det där. Nej då visst är de skönt att det är varmt men själv har jag alltid varit värmekänslig. Jag mår inte helt bra när det är så här varmt och då blir det lite jobbigt faktiskt. De här sista dagarna har vi spenderat i poolen hela familjen, där eller  på stranden är the only place to be när det är så här hett. Inatt trodde vi att Felix skulle åka på magsjuka då han vaknade och grät och hade ont i magen. Han fick ligga i Kims säng och Kim fick flytta ut i vardagsrummet på våran dubbelmadrass så han hade sovit rätt krasst i natt. Men Felix somnade om och mådde fint imorse som tur var. Nu är han och Alice och badar med dagis och jag har läst diverse vänerrapporter annars tagit det lugnt. Mår inte helt bra. Har inte haft nån aptit sista tiden. Märkte det när vi var på ön alla bara åt hela tiden och jag fick knappt i mig maten. Innan dess har jag märkt att jag blir mätt mycket fortare än vanligt och det är ju bra men nu är aptiten borta. Vill inte äta alls. Gjorde en rabarberpaj igår och har inte ens tittat åt den. Inte likt mig alls. Men mår ständigt illa. Alla verkar tro att jag är gravid, men det behöver dom inte bekymra sig om för det är jag inte. Skulle tro att det är värmen eller nåt. Tur att jag är så tjöck så att det inte gör nåt att jag inte äter haha.

Ska försöka få i mig nåt i magen innan jag knallar iväg och hämtar mina små monster! Måste fixa min dator med, saknar alla kort och spotify, får nog sätta Kimpa på det ikväll!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det är möjligen inte så att du har magkatarr? Låter som det, testa att köpa losec eller omeprasol på apoteket, det finns receptfritt...



Kramiz från Sjuksängen i Uppsala

2009-06-29 @ 17:25:50
URL: http://mediamamman-anneli.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0