Kursstart

Idag har det varit en lång dag. Åkte hem till Jea och Mika imorse. Blev bjuden på frukost och fick träffa två härliga tjejer en stor och en mycket liten. Tack gumman! Sen åkte jag in till skolan på kursstart, och det var en redig en! Uppstrukturerad och klar och allt ser mycket lovande ut. Tentan jag skrev i förra kursen är snart färdigrättad och jag fick iväg ett pepmail till läraren idag där jag tackade honom för allt han gett mig, härliga människa! I skolan fick vi se en direktsänd konferens som skolverket höll i ang IUP och skriftliga omdömen, intressant men lång. Var inte klara i skolan förrens klockan fem. Men nu är jag ledig tills på måndag, har inläsning hela veckan och har fått beställa böcker eftersom flera i Kristinehamn har samma kurslitteratur nu och det är kö på alla böcker på biblioteket.

När jag kom innanför dörren så stod Kim och stekte pannkakor. Han berättade att kickan hade ställt sig upp ett par gånger och applåderat åt sig själv. Först står hon på alla fyra och sen ställer hon sig upp. När jag lockade på henne så gick hon emot mig och gick ungefär två meter själv så nu släpper det snart. Och bara det att hon kan ställa sig upp själv är ju lovande. Felix ställde sig inte själv förrens senare, han lärde sig gå först. Go kickan, go kickan!

Är sugen på att krypa i säng men måste se Brothers and sisters först, men sen blire sängen! Gick upp 5.30 imorse så jag är lite småtrött.

Kommentarer
Postat av: Marie

Va bra Maria, Torsten svarade på mitt mail igår,och han tackade så hjärtligt och sa att det värmde, så det är bra att det kommer från flera håll. trevlig helg, vi ses på måndag! Kram

2009-04-01 @ 09:31:28
URL: http://majjsan87.blogg.se/
Postat av: jeanette

Vilken duktig tjej:-)

men om du är ledig och inte behöver plugga så kommer jag kanske och hälsar på er

många kramar

2009-04-01 @ 09:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0