Money, money, money, plugg, plugg, plugg

Give me money, give me gold, it brings me happiness I´m told.
I need experience in being rich and I need it know!
(No fun at all)

Idag är det plugg som gäller. Lämnade barnen tidigt imorse för att hinna med. Men dum som jag var så åkte jag till stan en sväng. Skulle följa med som sällskap till Alex och det gjorde jag så gärna. Gick in på Lindex och kom ut med sju plagg. Jag kan inte hålla mig, jag vill handla och jag vill handla allt! Finns det nåt bättre än att shoppa och bränna pengar?? Jag älskar det! Nu var det förvisso ta tre betala för två på två sex av plaggen så jag sparade ju en del pengar på det.

Idag fyller min kära svärmor år, och jag ska inte dit och fira henne. Inte för att jag inte tycker om henne tvärtom jag är väldigt förtjust i henne. Men jag hinner inte! Så jäkla trist. Jag ska till bokbussen klockan 16.30 och hämta två böcker och sen ska jag läsa utav bara h-vete sen. Sen har jag två till böcker att ta mig igenom idag, hur det nu ska gå. Denna tentan alltså så mycket som jag läst till den, sjukt mycket. Just nu skulle jag ge allt för ett jobb. Då är man förvisso borta hela dagarna men man kommer hem och är ledig. Jag har pluggat sen hösten 04 och börjar bli rätt less på det. Men nu är det inte långt kvar tills jag är klar. Nedräkning pågår. Hur som helst Kim tar med sig barnen till sin mamma och då får jag chansen att sitta och plugga hela kvällen. Och den chansen måste jag ta. Givetvis tar jag en paus och ser på Desperate annat vore ju otänkbart.

Nu är ni en hel del som är inne och läser här varje dag. Vet att många av er är smygläsare men en kommentar skulle vara trevligt. En liten peppning i någon riktning, kanske lite ris det är oxå välkommet! Shoot!


Och ja man måste ha tre liakdana dressar fast i olika färger, det är absolut nödvändigt!!

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Vi är inne och kollar till er men jag är oduglig på att kommentera=) Jag är precis likadan som dig vad det gäller shopping. Jag ÄLSKAR att handla och jag rensade Tyras lådor idag för att jag VET att jag kommer handla till henne när jag åker till Örebro i morrn=) men det hade inte fått plats. Nu däremot finns det lite luckor igen=)

2009-03-24 @ 16:20:31
Postat av: Anneli

Jag förstår precis hur du känner! less på plugget, fattig mm Jag lider med dig gumman, det gör jag! Håll ut bara, det går över snart, och jag tycker att du är otroligt stark som fixar plugg, småbarn hem och hushåll! Du är stark, så vad gör det om du är lite disträ just nu? Kämpa på bara, efter regn kommer solsken heter det ju! skickar stora kramen till dig!



Anneli

2009-03-26 @ 10:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0