Tidsbrist

Hinner inte blogga längre känns det som. Men ska försöka mig på ett inlägg nu. Var och hälsade på Kims kusin med familj i söndags, det var jättetrevligt och barnen lekte så bra. Kim var dock helt slut efter att ha sågat gran två dagar i rad så hans kropp gav upp en sväng, men vi kom iväg ändå. Sen har det varit skola. Och jag måste säga att jag är trött på alla grupparbeten, det funkar inte eftersom de jag jobbar med aldrig är i skolan *suck*. Så jag är trött på lata människor. Vad har de i skolan att göra om dom ändå aldrig är där?

Idag åkte jag och Anette till Bergvik efter skolan och åt lunch på Max. Vi var sugna på nåt annat än matsalsmat. Var grymt sugen på att handla kläder men lade band på mig själv. Har beställt en del kläder så jag behöver hålla i pengarna. För vet ni vad?? Dom släpper biljetter till U2 oå fredag och jag bara MÅSTE försöka lägga vantarna på några sådana. Har sett dom en gång och det var så jävla bra så det gör jag gärna igen. Verkar som att min kaka oxå är sugen (Linda). Vi hade så roligt sist, så mycket som jag skrattade då har jag nog aldrig skrattat förut i hela mitt liv. Det bara måste upplevas igen!

Annars är allt lungt. Har sovit dåligt ett par nätter. Magen har krånglat (bukmigrän eller ej?) och sen väcker Alice mig, senast imorse 4.45 när min klocka skulle ringa 5.30 sånt är inte kul! Hon är fortfarande som en virvelvind och är på allt. Min mamma var tydligen klånfingrig som liten så det ligger väl i generna :) Men hur söt och charmig som helst såklart.

Nu ska jag fixa inför imorgon och så, har två redovisningar på torsdag så det finns att göra. Ska även se klart Desperate och plinga Mia.

Ha det gott alla Läsare, smygläsare och annat löst folk!




Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Grupparbeten är ingen höjdare alla ggr!! Vilken bjässe till gran de har sågat ner. Hoppas du får en bra dag!

2009-03-11 @ 08:50:19
Postat av: mitha

Det lär bli rusning efter biljetter på fredag. Sen köper väl nåt andrahandsställe upp dom så det blir svindyra priser, så jävla kasst!

Hoppas du får tag på biljetter iaf



KRAMAR

2009-03-11 @ 09:05:20
URL: http://himmelohelvete.se/wp
Postat av: Jenny

ja, ibland är det bara mycket helt enkelt :)vad kommer det sig att du inte sover nåt? inte bra. vilken kusin hälsade ni på förresten? Kram

2009-03-11 @ 15:47:19
URL: http://bernadine.blogg.se/
Postat av: Tezz(engla_matte/misskelly)

Jag vet inte om jag räknas till smygtittare eller löst folk....=)

2009-03-11 @ 16:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0