Usel mamma

Är på bristningsgränsen nu. Vill bara lägga mig ner och grina och jag är arg på mig själv för detta. Dagen har varit intensiv med allt pluggande. och det har varit konflikter och gråt med Felix, han förstår inte varför jag inte kan ägna mig åt honom. Han tycker självklart att jag är en svikande mamma. Försökte förklara för honom varför jag måets plugga, men han tyckte att jag skulle sluta skolan. Sen fick jag tillräckligt dåligt samvete och bestämde mig för att spela ett nytt spel med honom. Han var så lycklig men mitt i detta ringer det och Kim kommer hem och jag ger Alice mat. Sen drar han ut och ber mig se till Alice och vad leder detta till? Jo Felix är ledsen för att spelet tog slut, jag kan inte spela i hans rum när Alice är med. Och inte lämna henne i stolen när hon äter. Hur jag än vänder och vrider på det så blir det fel. Imorgon är det jag som åker till skolan och pluggar för då kan ingen hindra mig och jag slipper dåligt samvete. Felix ska på minisim så jag får fråga mamma om hon kan vara barnvakt åt Alice. Måste få nåt gjort, tentan är om tre dagar!

Nu ska jag fixa middag och räkna ner till Alice ska sova. Jag vill inte ha det så här. Jag vill kunna njuta av varenda sekund med mina barn och inte vänta på att dom ska somna så jag kan få något gjort. Once more Januari kan du inte komma snart??

Kommentarer
Postat av: Anneli i Värmland

Du om mågon är ingen usel mamma! Det ska du ha klart för dig! Alla barn har sina sidor, och man själv som förälder har sina bra och dåliga dagar!



Men du är defenitivt inte någon dålig mamma!



kram



Anneli

2009-05-02 @ 19:20:23
URL: http://mediamamman-anneli.blogspot.com/
Postat av: Sara & Tyra

Du är en jättebra mamma=) vissa dagar har man dåligt samvete för att man inte är tillräckligt rolig och inte ägnar sig nog mkt åt småttingarna. Nu är ju Felix lite större och verbalt kan tala om att du inte ägnar dig nog mkt åt honom o det gör ju givetvis att det känns jobbigare.

Kämpa på!!!! Januari kommer snabbt, tiden springer bara igen.

2009-05-03 @ 12:50:17
Postat av: Maria

Anneli: Tack så mycket för dina fina ord! Du gör mig så glad. Och förlåt för att jag är så dålig på att kommentera inne hos dig men den godkänner mig aldrig :(



Sara: Tack så hemskt mycket! Du är alltför snäll. Tack tack!

2009-05-03 @ 23:26:46
Postat av: Ida

Tro inte för en sekund vännen att du är en usel mamma, du är, vad jag förstått, en riktigt bra mamma som alltid ger dina barn kärlek!! Fortsätt med det och ha aldrig dåligt samvete!!

:)



Jag håller tummarna för att du klarar tentan!!



Kram

2009-05-05 @ 07:54:50
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Känner igen mig i det du skriver. Jag har ständigt dåligt samvete för dessa kids. Särskilt nu oxå, när det är så kopiöst intensivt. Pratade med A igår. Det var ett tag sen, eller ja, det kändes som det var igår, för inte ett enda dugg har ju förändrats. Hur f-n orkar hon älta fortfarande undrar jag? Samma j**** tugg.

2009-05-05 @ 19:14:44
URL: http://familjenbruce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0