ÄNTLIGEN!

Ja en sten har lossnat från mitt hjärta. Äntligen kommer csn börja trilla in. Har inte fått ett öre sen i juli. Mina lärare har varit sega med att lämna in mina betyg så jag har inte fått studielån. Som tur var så har jag en väldigt snäll mamma som lånat ut pengar till mig i två månader men ändå. Fick besked idag om att jag får pengar, känns fantastiskt. Nu kan det bli jul och nu kan vi åka och hälsa på brorsan, hans tjej och lilla Emelie. Flickan är ju två månader redan och barnen har inte ens träffat henne än. Deras första kusin, hemskt ju. De kommer ner till jul men jag orkar inte vänta så länge ju!!

Idag har vi spenderat dagen med att fika ute i trädgården. Kim täckte över rosorna och jag och Felix krattade löv. Inte för att bli av med dom utan mest för att barnen skulle få hoppa i en lövhög. För det här med att kratta löv är i mina ögon helt useless. Alltså ska man slita och kratta ihop dom i omgångar, varför? Vi har inte krattat löv under våra sju år i huset. Utan låtit dom vara och sen tagit dom med gräsklipparen i början av våren. De förmultnar och är bra näring för gräsmattan. Enligt mig ett onödigt arbete. Men så är jag ju lat oxå :) Efter utearbetet så åkte vi ner till svärfar där vi fick mat. Barnen lekte och såg film och vi pratade lite.

På vägen hem åkte vi förbi pappas grav. Jag är i stort sett aldrig där. Men mamma är där oftare och hon gör fint  med blommor och lyktor. Det stod två lyktor, en krans och massa ljung. Jättefint var det! Älskade lilla pappa snart har du fyra barnbarn men bara ett du har träffat. Det är sorgligt när man tänker så. Du hade varit tokig i Alice och gett henne allt hon pekat på det vet jag så väl. Nära pappas grav ligger en av min närmaste väns föräldrar. Livet är orättvist och inget man bör ta för givet. Här om dagen dog en gravid kvinna i stan, inte ens fyrtio år gammal, vad jag fattade så dog hon i sömnen, fruktansvärt. Man bör ta vara på varje dag man får tillsammans med sina nära och kära.

Nu pussa Felix godnatt och sen blire film!

Helg

Idol är ett skitprogram och vi svenskar snaskar godis värst i världen. Jag säger ja till båda, jag trort! Idol är verkligen skit, men det är en skräckblandad förtjusning och jag kan inte riktigt hålla mig borta, eller jag kan allt men jag ser det ändå. Jag älskar Idol i början när det är audition, det är grejer det. Sen blir det tråkigt. Platta tråkiga artister är det också. För det mesta somnar jag i soffan mitt i programmet. Och grejen med att köra de sämsta låtarna igen är riktigt korkat. Håller med dig Alex! Vi svenskar är bra på att äta godis och jag är en av dom. Jisses inte bra alls det här! Äter oftast bara runt tio bitar/kväll men köper ju hem en massa, jäkligt onödigt. Ett tag köpte vi bara så vi hade under en kväll nu räcker det ju hela jävla veckan.

Idag har vi varit lediga hela familjen. Vi har handlat, lagat tacos och bara tagit det lugnt. Snart ska lillbrallan sova och sen blir det Barda i soffan med candy som vi säger här hemma. Säger vi godis är det kört då skriker Alice efter godis för det vet hon numera vad det är för nåt. Alice är förresten en riktigt sjusovare. Somnar runt sju på kvällen och sover till nio på morgonen, härligt. Man får passa på och njuta medans man kan.

Annars är det lugnt. Igår var det fest på dagis och barnen var utklädda och var med i NKP idag. Alice hade snott mössen från teatern. Lillan älskar verkligen möss och kramdjur rent allmänt. Hon är rolig, sjunger och babblar dagarna i ända. Lilla bajs (istället för lilla katt etc) varje gång hon bajsat, humor!

Annars blir jag bara tjockare för var dag som går. Men har inte ens gått upp 2 kg än, bra. Men eftersom jag hade så mkt från början så är det ju oftast så.







På väg mot kau

Har precis lämnat barnen på dagis/fritids och ska snart åka till skolan. Vi ska ha seminarie i studiegruppen och redovisa våran vfu samt uppgiften vi gjorde. Känner mig lite skruttig men inget som verkar vilja bryta ut i vanlig ordning. Har därför ingen lust att åka till skolan, men det ska jag såklart ändå. Ska även försöka hinna köpa en klänning till Alice eftersom de har prins och prinsessfest på dagis imorgon.

Denna årstid är lite dryg måste jag säga. Det ska krängas på kläder, Felix klär sig ju själv men Alice är liten och t.ex vantar är inget de lär sig att kunna ha förrens de är tre år känns det som. Nu har Alice vantar på sig såklart men det är svårt att få in handen på ett bra sätt och att behålla dom på. Satte på henne hennes nya vantar och mössa och hon har nog lika stort huvud som sin mamma för spännet under hakan klämde allt åt, stackars barn.

Annars händer det inte möe, nej nästan inget alls......

I teorin ja....

Det visade sig att teorin slog praktiken once more. Ungar är underbara helt klart. Men idag har jag haft fyra stycken här hemma mer eller mindre hela dagen. Alice sov och vaknade och grät och Felix och hans två kompisar kom ihop sig om vartannat. Har fått tagit en del snack med dom då de frusit ut varandra. Först när jag frågade om jag skulle ringa efter killarnas föräldrar så insåg de allvaret. Konflikter blir det när barn leker men så här ska de inte hålla på. Längtar till kvällen då lugnet lägger sig. Pluggande blev det inte heller, men det visste jag ju innan.

Ungar är härliga, men det är tamefan ensamtid med!

Vardagslyx

Man anpassar sig lätt efter nya situationer och ställer om sig därefter. Hur mycket jag än tyckte om att vara på praktiken så ljuger jag om jag säger att det inte är skönt att det är över. Jag är numera närmare min examen. Den här veckan ska spenderas hemma förutom en tripp till skolan för redovisning på onsdag. Idag vaknade jag inte av att någon klocka ringde, eller jag vaknade kanske av Kims men jag var nog redan vaken då. Började dagen med att se ett avsnitt 24 i sängen runt 6.30. Felix lekte och Alice låg och sov (från 18 igår till 7.30 idag). Samma sak igår kväll. Efter lunchen åkte vi iväg till ett par kompisar och spenderade eftermiddagen där. Väl hemma somnade jag på soffan under bompa och sen var jag vaken sent på kvällen och såg underbara Love actually. Och jag behövde inte stressa med matlådor och mackor utan jag bara släckte och gick jag lade mig.

Felix har höstlov och blir hemma med mig största delen av veckan. Alice skulle ha gått iväg till dagis eftersom jag ska göra ett stort skolarbete hela den här veckan. Men när hon vaknade var hon hes och slemmig (har varit snorig ett par dagar). Tog tempen på henne och den visade på 37.2 alltså en liten förhöjning så hon får vara hemma hon oxå. Ska övervaka och se vad det blir av detta. Jag kommer inte att få så mycket pluggande gjort med båda barnen hemma + minst en kompis till Felix som kommer sen. Men så är det ibland. Ingen panik, det får ta den tid det tar. Det är mysigt att få spendera dagen med barnen, underbara barnen ♥.

Om nån vecka ska jag påbörja mitt examensarbete så jag har fullt upp med andra ord. Men man ska inte klaga. Underbar sambo, underbara barn och en härlig graviditet (v.25 nu). Livet är härligt, det är bara att konstatera! Lucky me!


Gick in till lillan. Hon hade tappat tutten och stoppat in pekfingret istället. Samt i vanlig ordning klätt av sig


Idag är det inget stressande hos oss. Barnen tar det lugnt, bokstavligt talat




Do you know what it feels like for a girl?

Igår gjorde jag sista dagen på praktiken. Det var lite ledsamt, jag har verkligen trivts där. Och jag har haft världens bästa handledare. Vi hade höstfest och grillade korv. Kim och barnen kom och åt dom med och var med en stund och lekte. Jag fick även ett stort paket (innehållande en jättefin ljusgrej i hjärta som vi har på väggen). Jag hoppas att jag får komma och jobba därborta sen när det blir dags för det.

Idag har vi rensat lite här hemma sen kom svärfamiljen på fika. Annars tar vi det väldigt lugnt. Har känt mig lite hängig efter sprutan och behöver nog vila. Imorgon vet jag inte heller vad som sker. Till veckan blir det till att skriva en portfolio om den här kursen. Sen är det dags för examensarbete.

Nu ska jag lägga lillan som skippat middagssovningen idag. Vi sov till 9.30 idag alla utom Felix. Snacka om lyx!

Ont i armen

Igår var jag och en kompis iväg och vaccinerade oss mot den nya influensan. Jag har aldrig varit stickrädd och den här gången fanns det heller ingen anledning. Det kändes knappt och var över på ett kick. Men efteråt alltså. Först kändes armen tung sen började det ömma och värka. Rejält mycket med ska ni veta. Fick ta värktabletter när jag gick och lade mig för att kunna sova. Sov inte på den onda armen för det var ingen trevlig upplevelse. Idag är det lite bättre än igår kväll men är fortfarande ömt och gör mer eller mindre ont ända in i benet. Jag har dock haft tur mina två kamrater som oxå vaccinerat sig har mått sämre. Ont och sjukdomskänsla och känts sig sjuka. Jag slipper kanske den biten, men vi får väl se. Det jag känner nu är att jag är tveksam till om Felix ska ta den. Vi har tackat ja till skolan men ska han ha så här ont, nja jag vet inte jag. Kommer inte att bli en rolig historia!

Idag har jag jobbat nio timmar på praktiken, kändes okej men jag kommer nog att vara trött ikväll. Idag hade Alice klappat Kim på kinderna och sagt att han var gullig. Igår var hon med när jag räknade hennes vällingskopor och när jag hade räknat till fem så sa hon plötsligt sess. Sex alltså, det hade hon koll på. Det trodde jag inte. Hon lär sig nya ord varje dag och det är skoj! Igår kväll hade jag så ont i bäckenet så jag lade mig ner i sängen. Felix skulle in och duscha och frågade mig om jag kunde ligga kvar. När han duschat färdigt kom han in till mig och kröp ner under filten. Sen låg vi där och han berättade om sin skoldag och om kompisar. Kvalitetstid, underbart!

Nu ska jag läsa bok för Felix sen blir det tv resten av kvällen!

Kalasande

Helgen bestod av kalas. På lördagen firade vi Albin och på söndagen Nellie. Tänk att dom små liven redan är ett år. Tiden går fort och det blir tydligt just när man ser barnen växa. Det var trevligt med kalas, passade bra nu när jag inte träffat mina vänner på ett par veckor och massa gott fika satte vi i oss. Linda hade gjort en supergod tårta och Mia hade bakat goda (stora) bullar!

Idag var vi på trivselkväll på dagis. Bildspel, grillning och tipspromenad i mörkret med hjälp av reflexer. Enkelt och trevligt! Nu är barnen lagda och jag ska förbereda inför morgondagen.

Tänkte snart skriva ett inlägg på andra bloggen och där har jag ju lösenord. Ni som inte har och vill ha ett kan ju skriva en kommentar med eran mailadress. Kanske inte mycket att sträva efter eftersom det sällan kommer inlägg där. Beror iof på mitt humör. Det här jag ska skriva om nu måste jag sätta in där hur som haver.

Nu blir det köket sen höffa!

Shame on me

Ännu en vecka till ända, ja en jobbvecka då helgen har ju precis börjat! Efter praktiken åkte jag och handlade och sen hem till familjen som varit lediga hela dagen. Felix var feberfri nu på kvällen hoppas det fortsätter så. Alice satte igång och åt på knäckebrödspaketet jag handlat hem. "Macka" skrek hon och försökte få upp det. När det inte gick sa hon päppa=hjälpa. Så frågar man ska jag hjälpa dig att öppna och då nickar hon så sött med sammanbitna läppar, nickar nästan jämt om hon inte ropar jaaa. Fast hon är såklart bra på att skaka på huvudet med våran lilla nejsägare. På kvällen blev det mys med Barda, sen somnade jag framför Idol i vanlig ordning.

Planerna för helgen är att gå på två barnkalas. Albin fyller ett år idag och Nellie imorgon. Det här är viktiga event eftersom det är deras första barn och deras första födelsedag så det vill jag inte missa! Man missar så mycket med dom som det är. Jag missade Mikas födelsedag, helt skandalöst. Jag skulle komma senare sa jag men glömde av det och det blev inte av. Inte acceptabelt, inte alls! Sånt kan jag inte riktigt stå för. Och jag ringer knappt mina vänner alls nu. Är ju borta hela dagarna och kvällarna försvinner av sig själv. Det här är baksidan med att "jobba" heltid. Det får lov att bli skärpning på denna fronten! Mina kompisar och deras barn är väldigt viktiga för mig!

Idag började Kim elda här hemma. Underbart varmt och skönt! Och gratis, och vi fick första elräkningen sen vi satte på pumpen som tydligen är effektiv. No more 4000 kronor bills, sånt säger vi nej till!

Nu ska jag kolla vem som åker ur Idol, trevlig helg på er!

I wake up lonely, there´s air of silence, in the bedroom and all around

Idag blev jag matt när jag var ute på dagisgården. Kände så där som jag kan känna ibland, matt, yr och trött. Trodde ett tag att jag kanske skulle behöva åka hem men gick in och satte mig och härdade ut och sen kunde jag överleva eftermiddagen. Efter lunchen lade jag mig ner på soffan och vilade en kvart och det hjälpte faktiskt. Bara det att ta det lugnt en stund mitt på dagen gör så mycket för orken.

När jag jobbat klart ringde jag Alex och tjatade lite. Vi hinner inte höras så mycket nu när jag är borta hela dagarna. Kvällarna går ju av sig själv och man hinner knappt ringa nån. Vi pratade ett tag. När jag kom ner till stan gick jag till godislagret. Fick den idén mitt på dagen när jag kände hur sötsugen jag var. Knallade dit innan Kim hann hämta mig. Han är inte alltid för sånt här med att handla godis. Han är lika förtjust i godis som mig men tycker det är onödigt att okynnesäta mitt i veckan. Men jag var ju tvungen att avslöja vart jag befann mig eftersom han skulle hämta mig. Skickade ett sms och skrev att han skulle hämta mig på godislagret. Fick snabbt ett skrattsms tillbaka. Sen ringde han upp och sa att han oxå ville vara med och plocka.  Så han anslöt och sen plockade vi åt helvete för mycket snask, men vadå det är ju snart helg!

När vi kom hem värmde vi på gårdagens rester eftersom Felix skulle iväg på fotboll. Han har varit snorig i två dagar nu och såg inge pigg ut. Jag sa till Kim att han såg konstig, ja sjuk ut på ögonen. Tog febern på honom och visst hade han feber lillen. Så nu är han sjuk igen. Hans andra gång på två veckor eller nåt. Samma sak med Kim det tog om på han med en gång till så han var dålig två helger i rad. Jag och Alice har klarat oss.

Imorgon ska jag till praktiken igen, Kim och barnen är lediga vilket passar väldigt bra nu. Planerna för helgen är barnkalas på söndag om alla är friska. Kim ska väl jobba med ved och vagn kan jag tro. Har även äntligen fått en operationstid för Felix. Blir i november, skulle egentligen ha skett innan juni var slut. Vi ska infinna oss i Karlstad 6.45 på morgonen och då ska pojken vara nyduschad. Vilket innebär att vi får gå upp redan vid fem, härligt! Men det ska bli skönt att få det överstökat. Felix har pratat om det här länge nu, eftersom vi trodde att det skulle ske i somras så har han ju vetat om detta ett tag.

Nu ska jag ta med godisskålen och joina Kim i soffan ett slag. Han ser på film och jag sitter väl med en kvart eller nåt tills jag blir för trött för att hålla ögonen vakna.

Ha det gott!

No hunting for me

Idag är jag trött. Konstigt eftersom jag lade mig tidigt igår. Har med andra ord sovit mer än vanligt inatt. Men efter vilan på praktiken så var jag tvungen att lägga mig ner på soffan. Nickade till en kort stund. Tur att ingen såg mig då, så ska det ju inte gå till om man säger så. Men det är obotligt, jag är så trött! Jag somnar sittandes på stationen när jag väntar på att Kim ska hämta mig. Sittandes i ett fönster, som en annan alkis eller nåt. Jag kan verkligen konsten att somna överallt. Och jag har tyvärr aldrig liggvilan på praktiken, den skulle jag behöva.

Har just kommit hem från Felix fotbollsträning, stod i kylan i 1,5 timme och tittade på honom. Nu är jag kall, men det är skönt att vara hemma. Snart börjar tv:n, ikväll är det mycket på tellyn. Får nog skippa sista serien, den är slut runt halv tolv så länge orkar jag aldrig vara vaken.

Annars undrar om det bara är jag som inte hyllar den här jävla älgjakten? Vart jag än är så får jag höra om skiten. Ser bilder på Facebook, kan ju fan inte ens läsa lokalblaskan utan att se en stackars död älg på mittuppslaget! Ibland lider jag av att bo här i bonneland. Jag är ju inte van med såna här grejer och traditioner. Eller jag har aldrig accepterat dom. Inte bara jakt det finns mycket annat oxå som jag inte förstår mig på. Som tur är så har jag ingen pappa som jagat eller en karl som ska ut i skogen och skjuta älgar. Han tycker mer eller mindre som jag i den frågan. Och alla frågar och berättar om kvigan de jagat eller den lilla kalven som dom spårade och sköt när de separerade honom med mamman. Varför ska de ens skjuta för? Det är ju inte så att vi har ett överflöd på älgar direkt. Inte numera! Oskyldiga djur kan man skjuta, men dumma människor är det ingen som skjuter! Okej nu tog jag i, men jag hatar verkligen hela det här jaktkonceptet. Men gubbarna får ju leka lite, kul för dom. Hoppas de får köldskador där ute i naturen.........

Nu ska jag ta mitt bittra arsle och slå ner det i soffan. So long!

Lay a whisper on my pillow, leave the winter on the ground

Idag var vi iväg till lek och buslandet i boppa. Det var jättekul och barnen älskade det. Men fan va trött man blir av att klättra runt så mycket! Krypa i nät och gångar och tunnlar, åka rutschkana och allt man gör. Alice var ju med upp i allt så vi var tvugna att vara med henne, men det ville vi ju det är skoj även för vuxna. Men både jag och Kimpa var trötta efteråt. Alice med hon däckade direkt hon kom in i bilen.  När vi kom hem lagade jag mat och Kim duschade Alice som under middagen kletade potatis och sås i håret på sig själv så det var bara att tvätta rufset igen.

Passade även på att dammsuga nu på kvällskvisten. Imorgon är det dags för praktik och tidiga mornar igen. Vi har sovit till nio hela helgen, ren lyx kan jag säga!

Slänger in lite bilder, en del är det riktigt dålig kvalla på eftersom de är tagna under rörelse med mobilen.


















Spending my time

Spenderat dagen hemma. Gick till lekparken med barnen en sväng så dom fick leka av sig och sen fick vi lite luft, vädret är ju underbart! Gick hem och fixade lunch till barnen (Kimpa fixade med vagnen). Lade Alice att sova middag och satte på 24 i sovrummet, men somnade ifrån det. Vaknade av att Alice låg och ropade på sitt rum, hon sov kanske en kvart. Hon har problem med magen lillan. Men imorse sov hon till halv nio eller nåt, så hon kanske inte var så trött heller. Kim kom hem med pizza sen som vi åt till middag. Nu ser kidsen på bompa och jag ska snart gå dit med snarreskålen (var på godislagret igår). Ikväll ska jag och baby se på en film. Får se om jag kan hålla mig vaken. Igår somnade jag på soffan i 1,5 timme och lade mig sent igår kväll för en gångs skull.

Kim brukar fråga mig om jag har gråtit. Det har jag inte, men jag är tydligen svullen i ansiktet. Känner ju att näsan är täppt precis som när jag väntade Felix. Men tydligen kinderna med *yeay* Nu ska man se ut så här ett par månader alltså. Är ju bara i v. 23 snart kommer väl kraternäsan fram med haha. Jaja det är smällar man får ta. Men jag är ju redan svullen så det räcker haha.

Nu efterfrågar Felix snasket så jag får gå iväg. Annars trycker Alice i sig och spottar för allt faller inte fröken i smaken. Choklad funkar bra. Imorgon ska vi till lek och buslandet i Örebro och Felix är eld och lågor!


Vecka 41

Denna vecka har jag spenderat på praktiken och sen varit på två möten. Styrelsemöte i tisdags och föräldramöte för Felix idag. Kul att få mer inblick i vad de gör därnere. Skolan är nåt helt annat än dagis om man säger så. När barnen börjar skolan så är man left in the dark ibland känns det som. Man får förlita sig på att barnen berättar och det gör dom inte jämt. Jobbigt för en mamma som vill veta allt som händer och sker. Så det var trevligt att komma dit. Det här med skolskjutsar blev en het potatis. Jag led med fröken ett tag för vi föräldrar tog helt över under den punkten. Jag var en av dom som var mest påstridig. De har problem med skolskjutsarna och vi måste sätta ner foten. Barn kan ju vara grymma mot varandra och fula ord förekommer. Men det här har alltså eskalterat det grövsta om ni frågar mig. Finns en del barn som leder ligan. Och det förekommer knytnävsslag, sparkar, mobbing, avknäppning av andra barns bälten. Barn som kommer hem och säger att de aldrig mer vill åka till skolan, barn som har ont i magen inför skoldagen. Så ska det absolut inte vara! De är ju bara sju år de som håller på. De ska åka buss resten av sin skoltid så detta är absolut ingen bra start.

Annars vaknar jag fem varje morgon av att Alice sjunger på sitt rum. Heja Bamse eller lille katt är det oftast. Hon börjar komma in i trotsåldern med och igår vaknade jag av att hon skrek. Hon började dagen med att vara förbannad. Imorse vaknade jag av att hon sa tappa tutten, tutten golvet, jag ha tutten golvet. Hon babblar hela dagarna och idolerna är Nalle puh, skutt, Skalman, Bamse och Nasse som hon pratar om ideligen.

Praktiken går bra, men vad trött jag är ibland. Tidiga mornar, barn hela dagen (härligt men tröttande) och sen kvällsbestyr. Men livet är härligt!

It´s all about us

Idag firar jag och Kim våran 12-årsdag. Det hela började i augusti 1997. Vi hade just börjat på gymnasiet. Min kompis Anna fyllde år och vi skulle ha en fest för henne hemma hos Tina. Kim och hans kompisar från Gullspång hade oxå börjat på gymnasiet här inne i Kristinehamn. Eftersom Tina var kusin med Kim så hade vi hälsat på dom några gånger. Maria en annan kompis var förtjust i Kim så Jeanette och jag bestämde att hon skulle ringa till Kim och hans kompisar och fråga om inte dom kunde komma ner till Tina för att vara med på våran fest. Jeanette som var en fena på att ringa till killar ringde och bjöd dom och dom kom minsann ner. Kim och två av hans kompisar anlände till festen efter att vi hade firat Anna med tårta eller vad det nu var. Vi satt hemma hos Tina och pratade och sen begav vi oss ner på en fest i Folkets park. "Inga mödisknäppar i busken nu" sa en av byborna till oss när vi kom in. Vi stannade inte där länge utan gick sen hem till Tina igen. Killarna åkte hem och alla vi tjejer sov över hos Tina sen på kvällen. Jeanette satt på toaletten och sjöng "Jag vill känna tro". Malin var apfull och kräktes en massa och Maria var övertygad om att jag var kär i Kim. Jag hade pratat en del med honom. Att vi hängde med killar var väldigt ovanligt och jag höll mig gärna framme vid såna tillfällen, men nej jag var inte kär i Kim, men han var väldigt söt.......

Helgen efter var Kim och co här i byn igen. Tina och Maria hade bjudit hem dom och de satt hemma hos Maria och såg på film. De ringde efter mig och Linda två ggr och vi begav oss dit. Den här gången hade Kimpa skippat kepsen och jag insåg att han var väldigt fin. Han log en del mot mig den här kvällen tyckte jag. Jag tyckte att han var mogen. Ur dagboken Han var helt underbar! Nu står det klart för mig att jag blivit kär i den här killen.......

Under veckan som kommer så pratar vi en del med varandra och jag tycker mig se att han ler mot mig. Helgen efter kom Kim till Tina igen och den här gången sov han över. Gissa om jag var lycklig. Ur dagboken: Han var vaken med oss hela natten. Han log mot mig flera ggr. Jag såg hans boxershorts. Han är helsexig.

Den nionde september rockar han min värld. Hans kompis ringer hem till mig och sen får jag prata med Kim en stund och sen med kompisen igen. Kompisen sa att han fick säga att Kim tyckte om mig och jag bad killen säga samma sak till Kim. När vi lade på var jag överlycklig! Nu kan man ju tro att det hela var klappat och klart men icke. Vi sover över hos kompisar tillsammans men ingen vågar ta första steget. Första helgen i oktober kommer hans mamma och hämtar mig och jag åker hem till honom där jag sover över. Den här natten blir vi ihop och jag är så lycklig så. Det hela slutar lite dumt. Jag lånar hans tofflor och ska ut och kissa mitt i natten (han bodde i en stuga på gården utan toa). Jag trampar i hundskit och skäms nästan ihjäl.

På den här vägen är det alltså. Nu 12 år senare sitter vi här i vårat hus med tredje barnet på väg. Det har varit en härlig resa. Han är mannen i mitt liv, han är min bästa vän. Tack för 12 härliga år älskling!




Ultraljud

Idag var vi äntligen iväg på ultraljud! Det var en spännande uppelvelse. Mitt fjärde ultraljud men det är lika kul varje gång! Den här gången syntes allt mycket bättre och inte konstigt det. Blev framflyttad tre veckor. Så istället för att gå in i v. 19 på lördag så går jag in i vecka 22 imorgon! Nytt Bf blev den 11/2. Så helt plötsligt känns det inte så långt borta, tiden flyger ju iväg. Efter ultraljudet så åkte vi iväg och köpte golv till husvagnen, gick på 1000 spänn, lite mycket för så lite yta men den kommer att bli så fin när den är klar. Sen åkte vi till Krille och köpte med oss lunch hem. Kim köpte sushi och jag kinamat sen åkte vi hem och åt och hämtade lillan som fick vara på dagis en sväng idag.

Imorgon ska jag tillbaka till prakitken. Har missat två dagar nu denna vecka men ska få tillgodoräkna mig dom ändå eftersom jag tydligen gör för många timmar, sånt gillar vi.

Kvällen blir lugn. Tror att Kimpa är på väg att bli sjuker och jag ska spendera kvällen i soffan antar jag. Felix är fortfarande febrig så inget nytt på denj fronten heller.

Imorgon kommer jag att vara med om en sak jag aldrig varit med om förut. Men det är en sak jag känner att jag måste göra. Ska fundera lite ikväll om hur jag ska gå tillväga.

RSS 2.0