It´s all about us

Idag firar jag och Kim våran 12-årsdag. Det hela började i augusti 1997. Vi hade just börjat på gymnasiet. Min kompis Anna fyllde år och vi skulle ha en fest för henne hemma hos Tina. Kim och hans kompisar från Gullspång hade oxå börjat på gymnasiet här inne i Kristinehamn. Eftersom Tina var kusin med Kim så hade vi hälsat på dom några gånger. Maria en annan kompis var förtjust i Kim så Jeanette och jag bestämde att hon skulle ringa till Kim och hans kompisar och fråga om inte dom kunde komma ner till Tina för att vara med på våran fest. Jeanette som var en fena på att ringa till killar ringde och bjöd dom och dom kom minsann ner. Kim och två av hans kompisar anlände till festen efter att vi hade firat Anna med tårta eller vad det nu var. Vi satt hemma hos Tina och pratade och sen begav vi oss ner på en fest i Folkets park. "Inga mödisknäppar i busken nu" sa en av byborna till oss när vi kom in. Vi stannade inte där länge utan gick sen hem till Tina igen. Killarna åkte hem och alla vi tjejer sov över hos Tina sen på kvällen. Jeanette satt på toaletten och sjöng "Jag vill känna tro". Malin var apfull och kräktes en massa och Maria var övertygad om att jag var kär i Kim. Jag hade pratat en del med honom. Att vi hängde med killar var väldigt ovanligt och jag höll mig gärna framme vid såna tillfällen, men nej jag var inte kär i Kim, men han var väldigt söt.......

Helgen efter var Kim och co här i byn igen. Tina och Maria hade bjudit hem dom och de satt hemma hos Maria och såg på film. De ringde efter mig och Linda två ggr och vi begav oss dit. Den här gången hade Kimpa skippat kepsen och jag insåg att han var väldigt fin. Han log en del mot mig den här kvällen tyckte jag. Jag tyckte att han var mogen. Ur dagboken Han var helt underbar! Nu står det klart för mig att jag blivit kär i den här killen.......

Under veckan som kommer så pratar vi en del med varandra och jag tycker mig se att han ler mot mig. Helgen efter kom Kim till Tina igen och den här gången sov han över. Gissa om jag var lycklig. Ur dagboken: Han var vaken med oss hela natten. Han log mot mig flera ggr. Jag såg hans boxershorts. Han är helsexig.

Den nionde september rockar han min värld. Hans kompis ringer hem till mig och sen får jag prata med Kim en stund och sen med kompisen igen. Kompisen sa att han fick säga att Kim tyckte om mig och jag bad killen säga samma sak till Kim. När vi lade på var jag överlycklig! Nu kan man ju tro att det hela var klappat och klart men icke. Vi sover över hos kompisar tillsammans men ingen vågar ta första steget. Första helgen i oktober kommer hans mamma och hämtar mig och jag åker hem till honom där jag sover över. Den här natten blir vi ihop och jag är så lycklig så. Det hela slutar lite dumt. Jag lånar hans tofflor och ska ut och kissa mitt i natten (han bodde i en stuga på gården utan toa). Jag trampar i hundskit och skäms nästan ihjäl.

På den här vägen är det alltså. Nu 12 år senare sitter vi här i vårat hus med tredje barnet på väg. Det har varit en härlig resa. Han är mannen i mitt liv, han är min bästa vän. Tack för 12 härliga år älskling!




Kommentarer
Postat av: jeanette

fan vad kul att läsa, detta har jag väntat ett år på :-) grattis på er, hoppas ni har haft en bra dag...

2009-10-04 @ 20:17:13
Postat av: moa

Åh vad mysigt !

Grattis :)

2009-10-04 @ 23:26:00
URL: http://m0a.blogg.se/
Postat av: Tina

Åh jag blir ju helt rörd i ögat när jag läser detta! Ett helt underbart inlägg min vän! Även fast jag vet hur allt gick till (jag fanns ju där i bakgrunden) så är det ju helt fantastiskt härligt att läsa om! Denna ungdom, detta pirr, denna spänning! Hehe det där med mödisknäppar missade jag helt! Men det andra kommer jag ihåg =)

Stor kram och sist men inte minst: Grattis till era tolv år!



2009-10-05 @ 00:30:11
Postat av: charlie

en historia att berätta för barnbarn å barnbarnbarn sen då! :)

2009-10-05 @ 19:33:05
Postat av: maria

Grattis i efterskott!



=)



Riktigt roligt att läsa... du har sånt häst minne... önskar jag också hade de.... =)

2009-10-17 @ 18:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0