Book of days

Jag och Tiki har sen ett tag tillbaks bestämt oss för att gå på bio. Vi ska se Flickan som lekte med elden. Vi har bollat dagar fram och tillbaka. Det är svårt att få till det ibland. Men nu hade vi bestämt oss för att gå imorgon. Men vi kom båda två på att det vore en omöjlighet. Varför det kan man undra?? Jo det är ju säsongspremiär för Greys anatomy och det kan man inte missa. No way! Så vi får skjuta på det ett par dagar till......Äntligen drar serierna igång igen. Såg att det är de sista avsnitten av Desperate ikväll. Ska nog se det.

Annars har det varit en lugn dag här hemma. Alice har iof i vanlig ordning dragit fram allt som går att dra fram. men det har varit mysigt. Satt och såg på Bamse med dom imorse och då sa Felix att han tyckte att det var mysigt när jag satt med dom. Sen var han skyldig mig och Kim 69 kronor för en leksak vi köpte åt honom för nån vecka sen. Han skulle betala den själv sa han så vi lade ut så länge. Så han tog fram sin sparbössa och räknade ihop 69 kronor i olika valörer. Inte illa måste jag säga. Han är duktig min lilla prins.

Nu ska jag plocka upp efter tornadon, sen blir det sängen för lilla donnan och soffläge för mig. Har faktiskt sovit middag idag, det var skönt!

VAB

Trodde att jag skulle få fullt upp idag. Tidig morgon följt av praktik, hem och hämta barn och laga middag och sen dra till fotbollsskola. Så blev det icke! Igår när jag kom hem kom Felix uppvinglandes och skulle på toa runt tiotiden. Han var trött och förvirrad, gick in i väggar och satte sig på toan med kallingarna på. Nästa gång han kom upp var klockan halv tre på natten. Då kom han in och ropade hej och sa att det var hans tvådje gång på toan. Jo tack jag vet tänkte jag. Sen kom han runt 4 igen och sen 5.15 strax innan klockan ringde. Då klagade han på magvärk. När jag sen gick in till honom hade han inte somnat om. Han sa att en kille i hans klass hade varit hemma en dag från skolan eftersom han sovit dåligt natten innan och nu behövde han oxå vara det menade han på. Jag sa att vi kunde ta en temp på honom eftersom jag misstänkte att han kanske kunde vara sjuk. Han hade feber så jag valde att vara hemma med honom. Klart som korvspad att han skulle vara hemma men jag menar att jag skickade Kim till jobbet. Jag bör inte vara borta från min praktik men behövde själv en vilodag efter helgen och gårdagen. Kim kommer att vara pappaledig på fredagar och han kommer att få vara hemma med Felix imorgon med så.

Så idag är jag alltså hemma med två små grisar. De ser på film och har mys i soffan och de fick risifrutti till frukost. Man måste få ha det bra ibland :)

Jag ska försöka att skriva lite på min portfolio idag annars blir det en lugn dag, med massa mys förstås.

Stugträff

Har inte skrivit på ett par dagar. Hinner inte riktigt med känner jag. Dagarna flyger fram och man ska hinna med så mycket. Sen sist har det varit fotbollsskola, fredagsmys med barnen. På lördagen drog jag iväg på vår årliga stugträff vid Fryken. Mötte upp Ullis på stan och hängde hos henne ett tag. Sen kom Mia och hämtade oss och vi begav oss mot stugan. Väl där satt vi på altanen i solen och pratade och snaskade godis. På kvällen åt vi en god middag som Eva hade fixat. Sen umgicks vi bara, pratade och skrattade och hade allmänt trevligt. Dagen efter såg vi båtarna dra iväg eftersom det återigen var Gäddfestival (vi har prickat in den alla tre år vi varit där) vad är oddsen på detta liksom? Det var jättekul att träffa alla tjejerna igen. Jag är så glad som har dom i mitt liv.

På söndagen hanns det inte med så mycket. Kom hem och umgicks med familjen och kramade på barnen. Idag har jag haft en heldag. Först praktiken hela dagen. Åkte sen till stan och hann med en fika och en pizza med M. Sen åkte jag tillbaka till praktiken och var med på ett föräldramöte. Kom hem runt 20.30 och nu ska man snart upp igen. Så är det och kommer att vara ett par veckor till men vad gör väl det?

Annars är allt som det ska. Felix utbrott har lugnat ner sig betydligt och han är tillfreds i stort sett hela tiden. Alice babblar mest hela tiden och lär sig nya ord varje dag. Heja heja bamse skriker hon och vill se på Bamse på youtube. Finns ju en del snuskbamse tyvärr och igår hoppade en igång. Bamse bamse kåtast av dom alla. Felix upprepade Bamse påtast av dom alla och det var vi nöjda med. Behöver inga svåra frågor haha. Bebisen sparkar dagligen och på torsdag är det dags för ultraljud.

Ja det ar en liten uppdatering iaf. Nu ska jag fixa inför morgondagen sen blir det sängen. Må så gott!


Alice i sitt esse. Hon älskar att klä på sog och byta kläder och sätter mer än gärna på sig mammas underkläder.


Felix får plats i min HMkartong


En del av maten vi förtärde i stugan


Mitt härliga stuggäng. I bakgrunden ser ni stugan och Fryken.

Kärlek

Det är så underbart, livet är så underbart! Att åka hem samtidigt som Kim, eller tillsammans med Kim rättare sagt. Handla lite, åka och hämta barnen tillsammans. Vad mycket enklare och roligare det är att göra det tillsammans. Vi lämnar i stort sett jämt ihop och nu hämtar vi ihop med och det är så härligt. Och dom här timmarna hemma är underbara dom med. Underbara ungar som man kan pussa och krama på. Lilla Alice som går runt och bär på sina gosedjur och pratar med och mer och stora Felix som är så duktig och härlig och stor. Ja det är fantastiskt!

Nu ska jag läsa för kärlek (Felix). Han har lånat med sig böcker från bokbussen som jag lovat läsa. Sen ska jag bänka mig framför tv:n i tre timmar!

Shopping

Igår hade vi en riktig familjedag. Jag väckte Kim på morgonen och frågade om vi inte skulle åka till Karlstad och handla lite och det säger han sällan nej till. Köpte ett par skor på skopunkten till Felix för två månader sen men dom har redan gått sönder. Vi tog med skorna och fick ett par nya som tur var. Sen åkte vi till Ikea och handlade en massa och åt lunch och fika. Barnen lekte i barnrummen och var så nöjda så. Kollade även in två nya soffor på Ikea som jag hoppas att vi kommer att köpa framöver. Sen åkte jag till Lindex och köpte en jacka till Alice. En rosa fixjacka. Den kostade från början 600 men jag hade 30% på ett valfritt plagg. Sen hade jag även ett tillgodokvitto på 179 så jag betalade bara 250 kronor för jackan. Jag är ingen människa som kollar priser men fan va nöjd jag var efteråt. Mamma ringde och frågade om Felix behövde en ny jacka och köpte en snygg till honom, så nu har de nya båda barnen. Mamma är väldigt bra. Hon köper alltid kläder till barnen, man behöver inte ens fråga henne utan hon gör det frivilligt. Sånt tar man ju tacksamt emot, skulle fler funka likadant skulle man inte ha sånt dyrt klädkonto haha. Vi köpte med pizza hem och sen blev det film med barnen på kvällen. Felix var så nöjd så hela dagen. Han tycker opm när vi umgås lillen.

Idag är det bara jag och Alice hemma. Felix är hos en kompis och Kim är och fixar med husvagnen. Blir en lugn dag här hemma. Ska städa och fixa inför morgondagen. Går på min slutpraktik imorgon och ska vara där i fem veckor. Ser verkligen fram emot detta. Kommer bli långa dagar och bara helgerna fria, men det blir kul som sagt.


She´s like the wind

Har just sett klart på Dirty dancing. Jag älskar den filmen! Det är verkligen en film i min smak. Inte för att han är död nu utan för att den är så bra, men visst blir det mer åh eftersom han gick bort i veckan tack vare den där skitsjukdomen! Påminner mig om när jag var 13-14 år och jag och Linda satt i hennes rum i källaren och skrålade med till soundtracket. You don´t own me! She´s like the wind som Patrick själv sjunger. Vi älskade det och jag gör det fortfarande! Underbart!

Nu blir det sängen!

A dream is a wish your heart makes!

Idag hade vi redovisning i skolan. Alla grupper fick redovisa filmerna som vi gjort. Alla var riktigt bra och alla var olika det var kul. Det var hemskt att höra och se sig själv, ser ut som ett mongo haha. En film berörde mig otroligt mycket. Efteråt skulle vi förmedla känslan vi fått och jag kunde inte prata. Som L sa att det tog ett tag innan man kunde andas igen efteråt. De hade gjort en film och motgångar i livet och den var väldigt personlig. Ena tjejen hade ett videoklipp på henne och hennes pappa när hon var liten och sen kom det en ambulans och så stod det "Vi kunde inte rädda livet på din pappa". De andras öden var hemska dom med såklart men just det här berörde så himla mycket. Kanske för att man känner igen sig. Jag har oxå förlorat min pappa och vet precis hur det känns. Så jäkla bra men så tung. Ja det var en givande dag.

Åkte hem och åt mat och hade fredagsmys med familjen. Hade köpt med mig lite godis hem, Felix åt så han fick ont i magen och Alice klämde i sig hon med. Hon har knappt ätit godis förut och skrek namnam högt varje gång hon fick en godis i munnen. Sen låg jag halvsovandes framför Idol och nu inväntar jag Dirty dancing.

Är fortfarande häpen över hur mycket folk kan klaga. Hur kan man dömma ut alla människor som är från samma stad och säga att alla därifrån är diviga och dumma i huvudet?? Är vi inte för gamla för sånt?? Jag trodde att man visste bättre i vuxen ålder. Och ska man bli lärare ska man ha respekt för andra människor och försöka att förtränga fördomar eller? Trött på att vara omgiven av iddisar helt klart. Nu är det VFU i 5 veckor, lovely!

Annars ser det ut att bli en lugn helg, Kim ska fixa med husvagnen och jag ska förbereda lite inför veckan och mysa med barnen. Nästa helg blir det mer socialt, då ska jag träffa Lilla sniglar gänget, underbart!

Får en del frågor om vilken vecka jag är i. Har ju inte skrivit nåt om det. Har ju funderat fram och tillbaka en hel del men nu tror jag att jag vet. Jag har precis gått in i vecka 17. För några dagar sen kände jag bebisen för första gången. Vet att jag skrivit att jag känt förut men det var inbillning eftersom jag fått för mig att jag var längre gången. Och var bara tarmrörelser eller nåt haha. Ska snart på UL och då vet jag mer exakt. Men tror att bebisen kommer i början av mars.

Nu ska jag sätta på en diskmaskin och ladda projektorn! Ha en trevlig helg nu alla läsare!

Kort på trollen

Här kommer lite bilder, bara tagna med mobilen. Är dålig på att ta kort numera.














Tröstas av syster!

Smile like you mean it

Sen sist då? Var ledig från skolan igår för att följa med Felix till skolsköterskan där han skulle skrivas in. Det gick bra men jag böev lätt irriterad när sköterskan talade i telefon i över fem minuter under våran underöskning. Det handlade om vaccinet, det planeras ju just nu och hon berättade att hon ägnade halva sin arbetstid till detta. jag sa att det var okej men visste inte att hon skulle prata så länge. Det gick bra för Felix, han fick godkänt. Syntestet på ena ögat var på gränsen, så det blir nytt test i vår och så får vi se sen. Har märkt att han gärna sitter nära tv:n.

På kvällen sen var det dags för nästa möte. Årsmöte i föräldraföreningen och jag blev invald i styrelsen. Så nu ska jag på nästa möte redan på måndag och vi ska skicka ut lappar och planera och kolla alternativ för skolresa. Ska bli kul! Jag gillar sånt här, gillar när det är fullt upp.

Idag var jag i skolan hela dagen och vi fick en hel del gjort faktiskt. Filmade och pratade in till bilderna. Blir rätt så bra. Men hemskt att se sig själv, ser ur som ett mongo. Vi kommer att ta ledigt imorgon eftersom vi ligger så bra till. Ska bli oerhört skönt. Blir ingen sovmorgon men skönt att ta det lugnt och så slipper Felix fritids med. Blir ju väldigt långa dagar för honom.

Nu ligger barnen och tittar på Tingeling. Det har bäddat ner sig med täcken båda två. Ska lägga henne innan hon somnar i soffan. vilket lär ske snart.

Annars knallar det på. Ska ut på slutpraktik till veckan. Det ska bli jättekul att komma ut lite. Känner att skolan gjort sitt på nåt vis eller jag har jag gjort mitt där. Från början gick jag i en underbar klass med massa människor jag tyckte om. När jag kom tillbaka från mammaledigheten fick jag välja klass och grupp och valde då att vara med Moa och Ida som jag hade träffat en gång innan och de var härliga och deras kompisar med. Nu går jag i en annan klass, bara en från förra klassen går där med mig. De andra är de där bittra från klass 2 som jag skrev mycket om i våras. Orkar inte lägga ner mig och lära känna folk längre. Nu är jag nöjd känner jag. Nu vill jag jobba!

Nu ska jag lägga Alice och sen inta soffläge tror jag bestämt. Ha det gott!

Update

Nu är det dags för en uppdatering igen. Helgen har varit underbart bra! I lördags slappade vi hela förmiddagen sen åkte vi iväg och bowlade med Svärfar, svägerskan och hennes pojkvän. Felix tyckte att det var roligt och det gick bra för honom. Själv är jag tämligen kass på bowling. Gjorde nån jäkla skruv hela tiden och fick den att gå i rännan mest hela tiden. Efter bowlingen åkte vi iväg till Kinan och käkade gott allihop och sen köpte vi lördagsgodis och åkte hem till oss och fikade. På kvällen drog vi två avsnitt 24 jag och Kimp. Jag såg nog sammanlagt 10 minuter och fick se om båda avsnitten på söndag sen. Tur var väl det, kände inte igen nåt av det jag såg. Sen åkte vi iväg och röjde hemma hos mamma. Hon var hos brorsan i Göteborg så vi passade på att rensa ur mitt gamla flickrum som såg ut i stort sett som jag lämnade det för 10 år sen. Vi fyllde en släpkärra med skräp och tog bara med en bananlåda hem, man blir lätt nostalgisk. Satte upp mammas nya gästsäng och det böev så fint så. Sen åkte vi hem och Kim satte upp mitt gamla skrivbord i Alice rum och det blev väldigt bra. Felix var avundsjuk så då gick Kim in och möblerade om i hans rum med och ställde in en fotölj. Felix studsade av lycka när han såg resultatet. Du är fantastisk Kim! Äntligen en helg där vi fick en del gjort.

Idag var jag i skolan hela dagen. Håller på med vårat arbete och det rullar på. Men ska bli skönt när denna veckan är över.

Har en massa bilder att lägga in men det får bli en annan dag. Tror att hjärtat laddar 24 i vardagsrummet nu.

Nu äre helg!

Sitter i skolan och väntar på lektion. Ska ha seminarium och redovisa en bok som vi läst. Blir dock en kort dag i skolan idag. Annars håller vi på med digital storytelling och gör en personlig film. Roligt men tidskrävande, ska bli kul att se hur resultatet blir. Annars händer de inte mycket oväntat. Var ute och käkade med tjejerna i onsdags och det var supertrevligt. Vi snackade om allt annat än barn för en gångs skull och jag pratade inte mest vilket glädjer mig.

Annars är det som vanligt, Felix utbrott har blivit färre men han är arg alltså och inte alls glad. Grät imorse så vi fick kramas en lång stund. Kim ska ansöka om pappledighet och börja vara ledig på fredagar. Kommer bli bra för både Felix och Kim. Men men vi kämpar vidare där hemma och hoppas att det ska gå över snart. Men han är inte lika glad längre som när han var mindre. Jobbigt att se faktiskt. Han är väl lik mor sin tyvärr, utbrott och gnäll hörde (hör) till min vardag.

Har inget direkt planerat i helgen, kanske ska bowla med Kims familj annars vet jag inte. Måste plugga och städa men mer än det ska vi väl hinna med.

Nu ska jag gå och leta upp min studiegrupp. Trevlig helg på er!

Onsdag

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Sen åker jag hem till Mia eftersom vi ska ut och äta ikväll vi tjejer. Mia fyllde år igår så hon är anledningen till att vi ska ses, jag slog ihop en träff och det ska bli skoj. Känns lite feltajmat bara. FOTBOLL och IDOL går om intet och det är trist. Men men ibland får man offra sig lite och jag träffar mer än gärna mina kompisar ikväll.

Igår såg dagen ut som alltid numera. Gråt och skrik från Felix sida. Gråt när vi lämnade honom på fritids och gråt när jag hämtade honom. Han skrek hela vägen hem och var arg och ledsen. 15.45 kom jag till dagis/fritids och 16.30 kom vi innanför dörren. Låter som en effektiv hämtning va? Nä inte vidare. Grannarna tror väl att jag är hemskt elak mot mitt barn med tanke på hur han skriker. Men när vi kom hem lade sig lugnet och Felix hade dataförbud efter allt han sagt till mig. Det sköna var att han hade full förståelse för det, blev inte ens arg. Han har det jobbigt nu med skolstart och massa som händer och långa dagar. Snacka om att man känner sig maktlös eftersom man inte kan vara hemma med honom och bara ta det lugnt nån dag. Alice är däremot en liten solstråle, inga bekymmer där inte.

Igår var det ju premiär för Idol och jag med mina hormoner satt och fällde några tårar framför tv:n, man är ju för patetisk alltså!


Segt

Kim ligger med jordens migrän och kan bara ligga där i mörkret stackarn. Alice är ledsen för att hon inte får vara hos pappa. Mutade henne med en banan, strax är det dags för välling. Felix tjatar om gårdagens äppelpaj som jag lovat honom. Han ska få en tallrik sen när lillan ligger. Det är ett evigt tjat när vi har paj hemma. Jag är annars stenhård med mina barn, det är väldigt sällan de får nåt gott här hemma, men ibland måste man även dom få njuta.

Jag är trött och vill bara att de små ska somna så jag kan få vara ifred och se på tv och ta det lugnt. Kommer säkert att somna tidigt som bara den och måste få en stund för mig själv. Ska vara i skolan hela veckan och långa dagar oxå varje dag, så är det!

Nu ska jag gå och njuta av mina trots allt underbara barn.

Charlie Schulman

Hon är den sötaste bebis jag nånsin sett, hon är verkligen det. Och sättet han skriver om henne. Varenda gång jag läser på bloggen så längtar jag efter våran bebis. Inget kan få mig att längta som hennes bild. Charlie Schulman måste vara den sötaste bebisen ever.

Söndagkväll

Mjölk, mjölk, mjölk, mjölk, mjölk verkar vara det enda jag dricker numera. Dricker i runda slängar runt två liter per dag. Där har ni mina cravings. Varenda graviditet (ja det kan man säga tredje gången) så har jag druckit sjukt mycket mjölk. När Felix moderkaka kom ut så frågade barnmorskan mig om jag hade rökt under graviditeten. Jag som aldrig rökt en cigarett i hela mitt liv och undrade varför hon frågade det. Jo den var så kalkrik sa hon, kan tro att detta berodde på all den mjölk jag satt i mig.

Idag har vi bjudit mamma på mat, klyftpotatis, kött och kantarellsås och äppelpaj till efterrätt. I två timmar höll jag på men då räknar jag med tiden det tog att rensa svampen. På eftermiddagen gick vi ut och jag plockade vinbär eftersom jag tänker koka saft och Kim monterade ner poolen. Nu är Felix på väg i säng om han nånsin blir klar, han pratar lika mycket som sin mamma den där killen. Och sen ska han väga sig varje kväll 24,9 stod vågen på ikväll.

Igår var vi på Oxhälja och där köpte vi ett par foppatofflor till Felix. Det är hans första ska ni veta. Jag avskyr egentligen foppisar mest av den uppenbara anledningen (utseendet) och möjligen foppatrenden (jag är ofta fröken tvärtemot). Alla mina vänner säger att de är så bra för att barnen kan sätta på sig dom själva. Då brukar jag kontra med att mina barn minsann kan sätta på sig sina vanliga sandaler själv dom oxå. Jag har provat Sofias tofflor och insett att de är rätt bekväma men jag har ändock vägrat köpa hem. Men igår fick han ett par. Men till mitt försvar så är dom här tofflorna till skolan. Barnen ska ha inneskor eftersom golvet är kallt och ja man har väl det helt enkelt. Och sen så stod vi där på marknaden framför ett foppastånd och slog till. Jag är nöjd för Felix gillade dom och jag slipper se dom hemma. Kan inte bli bättre :)

Nu ska jag packa inför morgondagen, Felix ska ha skoljogg och jag och Kim ska ha smörgåsar och sånt. Sen blir det 24 som jag och Kimpa börjat se sen vi fick senaste säsongen i lådan. Men jag somnar alltid, helt jäkla omöjligt att vara vaken. Jag ska vara glad om jag klarar mig till klockan 18 utan att somna framför tv:n.

Ha det gott allihop!

Torsdag

Igår ringde Bea en sväng på kvällen. Hon hade läst om att jag hade haft en jobbig dag med Felix. Och jag babblade och babblade och fick dåligt samvete över det sen efteråt. Men jag tyckte att det var väldigt fint av henne att ringa till mig. Tack vännen! Idag känns allt mycket bättre såklart. Igår var det en jobbig dag och jag kunde inte riktigt sluta gråta, inte för att jag var speciellt ledsen men trött och matt och sånt.

Idag pluggar jag hemma och Felix ska hem till den där kompisen efter skolan så idag kommer han att vara nöjd. Annars händer det inte mycket. Ska ringa ett samtal, fortsätta plugga och plocka lite disk.

Misstänker att folk var nyfikna på brosans lilla bebis eftersom besöksantalet gått upp med 50 % sista dagarna. Kul!

Erase and rewind

Trött, tröttare, tröttast, ja inte blir det bättre iaf. Sov hela bussresan hem och sen när jag kom hem sov jag lite till. Känner inte igen mig själv. Men nu i eftermiddag stod det klart för mig varför jag är trött. Dagarna blir rätt så intensiva. Går upp 5.30 varje dag och fixar med smörgåsar, frukt och matlådor och packar väskor och kläder till skola och dagis. Sen är jag i skolan och kommer hem och hämtar barnen på dagis/fritids. Sen hem och underhålla barnen och laga mat. Sen när maten står på bordet bryter ett stort gräl ut. Felix ska inte äta och förstår inte varför jag förstör genom att ställa fram mat på bordet. Och det är äckligt, allt jag lagar är äckligt. Igår var kycklinggrytan äcklig. Jag förklarade för honom att han ätit den två ggr förut och då rensat hela tallriken vilket innebär att han tycker att det smakar bra. Idag lagade jag potatis, fläsk och löksås något som jag vet att Felix gillar. Men nej otrevliga ord som att allt jag lagar är äckligt och att i skolan smakar det minsann bra. Bråk, bråk, bråk jag ska inte äta och ni tvingar mig. Det har vi aldrig gjort, vi brukar säga att han ska smaka. Men nu ignorerar jag honom. Vill han inte äta så kan han låta bli men det blir ingen mat senare opch speciellt ingen annan mat. Och Kim han jobbar, alla dessa konflikter är alltid mina och jag är så trött, jag är så trött. Tårarna bara rinner, jag orkar inte. Jag är en dålig mamma för jag vill bara gå och lägga mig.

Och när jag hämtade honom på fritids så sprang han emot mig och ropade på mig och jag var så glad att se honom. Han ville leka med en kompis. Jag sa att det var försent men att vi kunde gå hem och ringa till den här kompisen och fråga vad de skulle göra imorgon. Jag ska vara hemma och plugga imorgon och tänkte offra mig och ha båda två hemma efter skolan så att de kunde få leka. Men det dög inte, inte alls. Gråt, skrik på gården så fröken kom och kände att hon var tvungen att lägga sig i. Vi kom därifrån efter en kvarts skrik och gråt. Sen var det frid och fröjd ända tills maten stod på bordet en timme senare.

Vem sa att det var lätt att vara mamma? Det är det aboslut bästa som finns i hela världen men många gånger en riktigt prövning. Älskade lilla unge! Han måste ha det jobbigt och han är trött efter långa dagar han med.

Kim jag längtar efter dig!

Trött skit på bibblan

Sitter i skolan och har just förberett mig inför seminariet som vi har efter lunch. Snart kommer Moa in och vi ska äta lunch och skvallra lite. Imorse hade vi bråttom in eftersom jag skulle hinna med att köpa ett busskort innan jag satte mig på bussen. När vi kommer till dagis så står det 4 barn med sina mammor utanför på parkeringen. En av mammorna ringer till en av personalen som bor i byn. Strax efter kommer A som skulle öppna farandes i sin bil. Hon har försovit sig vilket kan hända vem som helst såklart men lustigt att det var så många som skulle börja 6.30. Vi brukar vara i stort sett själva så tidigt men nu var det fler än nånsin. Som tur var hann vi in i tid och jag fick mitt busskort och hann med bussen, fick en plats (5 kvar när jag klev på) och fick mig en uppdatering från en gammal fritidsgårdbesökare. När jag kom till skolan köpte jag frukost och läste Metro. Nu är jag klar med all förberedelse och väntar bara in Moa som snart dyker upp.

En tråkig sak är att Kimpa har övertid på jobbet, 8 timmar per vecka i minst 4 veckor framöver. Vilket innebär att han måste jobba till sex varje dag utom fredagar om han ska slippa att jobba helg. Helgerna är ju heliga på nåt vis och man måste hinna med annat och umgås med familjen. Jag hoppas på Oxhälja i helgen eftersom jag ska bort när det är Åtorpsmarknad om några veckor.

har börjat att lyssna på Karlavagnen på kvällarna innan jag ska sova eller när jag ska somna rättare sagt. Dock somnar jag fort fort, igår somnade jag innan programmet ens hann börja. Jag är så jäkla trött nu för tiden. Min faster tyckte inte att det var så konstigt. Tvåbarnsmor och gravid med tredje jag SKA vara trött! Men det är en ovnalig känsla för mig. Jag är oftast pigg men inte nu längre. Prisa tidiga kvällar och små powernaps på bussen och soffan! 

Funderar på Canneloni till lunch med ifall någon var intresserad? Nähä tänkte väl det......


RSS 2.0