2010

Januari: Jag har bestämt att vi ska renovera vårat sovrum så Kim håller på för fulla muggar. Vi sover i vardagsrummet ett tag. Min svägerska beger sig till Göteborg för att jobba. Försökte ta upp kontakten med en gammal vän. Det blev några fikaträffar sen rann det ut i sanden. Alice fick en ny säng för stora tjejer och upphetsningen var total. Vi åkte på ett sent ultraljud i v.36 eftersom BM var osäker på hur bebisen låg. Men allt såg bra ut och det var ett normalstort barn i magen. Träffade Lilla sniglar tjejerna och vi gick ut och åt i Karlstad. Slutade skolan och var på en examensceremoni i Aula Magna. Innan det träffades några tjejer i klassen på fika och vin. Hade en mysig kväll hos Charlie ihop med tjejerna såklart.



Februari: Mamma avlivar sin dalmatinerhane Lukas, det hela är mycket ledsamt. Dagen efter ramlar hon så illa att hon åker till sjukhus där hon blir liggande ett par dagar. Vi får inte hälsa på henne eftersom hon samtidigt åkt på magsjukan. Efter ett par dagar kommer hon hem med en ställning på ryggen. Alice tog sönder våran kamera och vi köpte en ny. Alice åker på jordens förstoppning och kräks flera dagar i rad. Mitt i detta kaos med inställt barnvakt, förstoppning så åker vi in till bb en tidig morgon. Efter en intensiv förlossning kommer Lukas♥ till världen 4 710g och 58 cm lång (måste ha varit 55-56). Får åka hem dagen efter och kommer hem till härliga ungar och lagad lunch.



Mars: Taket på Maxi rasar in. Kim börjar jobba efter att ha varit hemma två veckor. Vi köper en ny säng, tv och parabol till sovrummet. Mamma fyller 60 år och vi är på hennes fest.



April: Kims mormor avlider och vi åker upp på hennes begravning i Stockholm. Kim jobbar med husvagnen som ska bli färdig till sommaren. Går på visning på ett hus som vi så gärna vill köpa. Men en prälle från Gbg hinner före oss och köper det över telefon. Han får inte tjänsten och nu står huset tomt, han är där då och då. Köper en blu-ray. Går ut och äter med några tjejer. Första gången sen Lukas föddes.



Maj: Ute och äter med tjejerna. Utvecklingssamtal för Felix och Alice. Var hemma hos Mia och Tobbe och fikade. Går på Eltons dop i Bjurtjärn. Magnus och hans familj kommer hit en helg. Årliga vårbazaren på barnens dagis/fritids. Blir uppringd varje kväll av en intresseförening som vill att jag engagerar föräldrar för en gemsam skola i Nybble. Hjälper henne att få till ett möte. På det mötet säger jag ifrån att jag blivit lurad att skriva på en lapp och det var många fler med mig. Dom inser att dom inte kan räkna med mig när det gäller skola i Nybble. Felix fyller sju år! Går på SATC med tjejerna. Åker på virus och har ruskigt ont i halsen en vecka eller så.







Juni: Åker till Däldenäs på skolläger med familjen. Vädret är perfekt och det blir två härliga dagar. Felix upplever sin första skolavslutning. På kvällen träffas hans klass med familjer för brännfotboll och grillning i Hult. Alice skrämmer halvt ihjäl mig när hon smiter hemifrån, big drama! Döper Lukas i Visnums kyrka. Kompisens barn blir biten illa av en hund. Sofia får en Emilia och vi var där och hälsade på. Nån idiot förstörde mammas bil och hon får spendera närmare 7000 på att felsöka och laga den. Satte upp poolen för året. Zarah fick fyra ungar. Två levde och två dog. Två överlevande pojkar Tyson och Cocos. Tyson heter numer Hobbe. Firar midsommar nere hos svärfar.























Juli: Jag fyller 29 år och några av tjejerna kommer hit och grillar. Åker till Rottneros en natt med familjen Larsson. Mia får en Ossian. Åker på Hova riddarvecka. Tar en tur med vagnen till Norrköping och Gränna. Går på Kolmården. Solar och badar. Jeanette har fest och det är mycket trevligt.















Augusti: Köpte en kryssning på Göta kanal, middag och övernattning till mamma när hon fyllde år. Så vi beger oss iväg. Barnen är hos farmor. Mia och hennes fyra fina pojkar kommer och hälsar på. Åker även hem till henne och hälsar på med sniglarna. Felix börjar första klass. Emeli fyller ett år så vi åker till Göteborg en helg. Bor på camping och hänger hemma hos brorsan. Går i Slottskogen och äter på restaurang.













September: Kick off på Felix skola, en mycket trevlig tillställning. Åker upp till Oxhälja med Felix, Alexandra och Ludvig. Mia och Sofia med små bebisar kommer förbi och hälsar på. Åker och hälsar på Therese i Karlstad. Får även träffa Marie och hennes supersöta dotter Selma. Selma är född ungefär samtidigt som Lukas. Felix börjar simskola. Lukas lär sig att krypa (snarare ta sig fram). Gick och röstade i valet. Åker på kryssning med tjejerna. Går på en husvisning, men inget att ha.













Oktober: Åker på den årliga stugträffen vid Fryken. I år är det bara jag, Ullis och Eva som sover kvar. Tomas och Lotta kommer och hämtar hem Tyson som nu ska bo hos dem. Vi väljer att behålla Cocos, han är den sötaste katt vi någonsin träffat. Jag och Kim firar 13 år tillsammans. Min svägerska Phromnimit fyller 30 år och vi går ut och äter på Hennickehammars herrgård. Vi spenderar hela helgen med dem.







November: Felix går på sitt första disco. Har ett ljusparty här hemma för mina närmaste väninnor. Kim lagar bilen och vi lånar svärmors under tiden. Är ute och bowlar med tjejerna, sen blir det en massa vin och babbel med tjejerna. Kim åkte iväg och jobbade i Stockholm en vecka. Min kompis Alexandra får en dotter, en Julia. Felix har avslutning på simskolan och har lärt sig simma. Hälsar på lilla Julia.









December: Felix åker på vinterkräksjukan två gånger. Vi andra får det en gång var och sammanlagt har vi skiten tre veckor. Trots att vi är smittfria på jul så smittar vi Dennis, svärfar och Magnus (än så länge). Tydligen överlever viruset i kylskåpet hur länge som helst. Alice fyller tre år och vi äter lite tårta trots sjukdom. Åker till Göteborg för lite shopping med Linda och Jea. Ettårskalas för Elton. Luciatåg på dagis och i kyrkan. Köper en gran som vi klär. Firar jul med våra familjer. Kim lägger nytt golv i vardagsrummet.







Gott nytt år!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0