Kräksöndag

Vilken seg dag det blev. Felix har kräkts hela dagen precis som förväntat. Men nu var det nog två timmar sen. Han har fått behålla lite nyponsoppa nu på kvällen. Håller tummarna för att det är över nu. Men jag tar inte ut nåt i förskott. Har lärt mig det, vi har haft skiten sen den 2:e december. Förvisso så var det uppehåll på en vecka men ändå. Han är världens tappraste min kille. Han är så van att kräkas och han är så tuff. Men bortemellan blir han ledsen över att behöva vara sjuk.

Jag har fått lite gjort idag. Fixade Canneloni till lunch, blev rätt gott. Sen kokade jag knäck, blev superbra. Men jag fuskade och hade termometern för att den skulle bli bra för barnen. Jag är uppväxt med stenhård knäck och gillar det men Alice har svårt att äta den. Så den blev perfekt för henne. Sen gick jag ut och skottade. Tog hela uppfarten, en bit på gatan och stigen till veden. Slet hårt för att vara mig. Är trött på de som plogat i år. De gör inte sitt jobb skulle jag nog vilja påstå. De ska ju ploga nära tomtkanten men de har lämnat minst en meter ut mot gatan. Så folk kan inte parkera utanför oss och bilar kan inte mötas. Skit är det! Ser jag plogen nästa gång han kommer så ska jag peka på högen. Än har de varit här i dag men den borde komma snart.

Nu är alla barnen lagda. Ska kanske se på en film med älskling. Annars blir det det förra veckans Beck som jag har spelat in. Imorgon behöver jag inte ställa någon klocka, ingen ska till skolan eller jobbet. Härlig känsla!

Hur har ni spenderat eran helg?




Felix ska försöka äta med pinnar


Tog ner aktivitetstavlan från vinden. Alla barn blev som tokiga. De älskar den!




Kommentarer
Postat av: Emelie

Haft magsjuka som Er...och det suger! Men hoppas vi alla får en fin och sjukdomsfri jul! God Jul på Er!

2010-12-20 @ 10:22:56
URL: http://frokenmli.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja det är hemskt! Men nu får vi blicka framåt och hoppas på en god jul! God jul på er oxå!

2010-12-20 @ 10:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0