Shop til´you drop!

Nu får det vara nog! Vi har handlat så mycket den senaste tiden. Man blir nästan rädd för sig själv. Det har ju blivit en hel del julklappar. Det är ju naturligt så här års. Men för att inte tala om all mat! Mat, bröd, kakor och för att inte tala om ala cholkladaskar. Jag vet inte vad det blir med mig runt jul men jag handlar kopiösa mängder. Vi har fyra chokladaskar hemma, godis, nötter, kakor i oändlighet typ sju burkar/paket. Men jag ska inte ens äta kakor och det gör jag inte heller. Är inte sugen på vare sig godis, choklad eller kakor. Men varför handlar jag det då? Ja det är en riktigt bra fråga. Jag tror att jag tänker att det kan vara gott att ha hemma. Men jag säger att nu får det vara slut! Nu får vi äta ur! Frys, kylsklåp och skafferier är fyllda. Det rasar ut saker när jag öppnar luckorna. Vadå överflödssamhälle?? Ja som sagt idag var vi och handlade igen, igår handlade Kim och i lördags handlade jag, sjukligt som sagt.

Fick iaf tag i en gran idag. Jag letade lite längre in och tillslut hittade vi en som duger. Snabba var vi oxå eftersom det var för kallt för att ens vara utomhus. Granen var inte klockren det var den inte men den duger i krig. Det blev en ädelgran av lite mindre modell. Men jag förstår vad Kim menade med att de såg förjäkliga ut för det gjorde många av dem.

Idag har Alice gått på jullov och imorgon ska Felix till skolan för julavslutning i kyrka och i skolan. Familjen är också välkommen till kyrkan. Vore ju mysigt men vi får se hur vi gör. Det började mer eller mindre i ottan eller ja ottan och ottan men 8.20 eller nåt sånt.

Har börjar se en del film här hemma igen. Det är väldigt mysigt att sätta sig ner tillsammans och bara låta sig underhållas. Vi har sett The other guys. The american och Get him to the greek. Inte riktigt min stil kanske men ganska okej. Nån som har nåt bra filmtips??

Nu är det dags att rota efter middagsingredienser.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Get him to the greek tyckte jag var svinkul! Trodde det skulle vara en annan sorts humor så jag blev glatt överraskad. The Town var rätt bra.

2010-12-21 @ 20:23:38
Postat av: Maria

Ja precis. I början kändes filmen jobbig när man fick se hur han levde men sen började ju handlingen och då blev den rolig. The town, tack! Ska jag kolla upp.

2010-12-21 @ 21:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0