Holla if you feel like you´ve been down the same road

Igår fick jag höra att jag såg deprimerad ut. Den här personen som sa det är själv deprimerad och tyckte att jag var i sämre skick än henne själv. Det är jag icke. Men jag var så nedrans trött och det här vädret gör väl ingen lycklig? Vad ska man göra hela dagarna. Har tagit mig ut med Alice nån timme varje dag mellan skurarna annars är det segt. Men annars är det full rulle. Fem barn i stort sett varje dag, och det är så kul när barnen är här för då får jag nåt att göra. Och katterna är det ös på nu. Och namn har de fått med. Tyson och Cocos heter dom. Tyson är pigg och modig och har knallat ända ut i köket Cocos är mer försiktig. Jag tror att Cocos är en hona annars är de båda hanar men jag tror som sagt på Cocos som hona. Om några veckor bildas en pung så då ska jag väl kunna se bättre haha. Och det verkar inte vara nåt problem att bli av med dom. En är i stort sett tingad redan.

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget. Har fått höra att folk som läst blivit väldigt berörda och sånt är alltid kul att höra. Tack! Ibland blir en del av mina texter lite väl personliga kanske men det är för att jag främst skriver i den här bloggen för mig själv. Det är så kul att kunna gå tillbaka och läsa vad man gjort och hur man känt.

Nu ska jag avsluta här för det är rent kaos här hemma. Alice klättrar på bänken och slänger sockerströaren i golvet och Felix är ledsen och osams med sina kompisar och har fått punka på cykeln. On top of this så ska jag fixa lunh.

Men ikväll är det FEST! Det ni! :)


A pile of love


Tyson är ute och går

Kommentarer
Postat av: Sara

Oj vilken söt liten kisse!!

2010-07-31 @ 16:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0