When it´s going good it´s going great when it´s bad it´s awful

Nu är det lugnt i huset så jag passar på att plita ner några rader här. Alice ligger på soffan och sover, Felix är och badar med en kompis, Kim kör ved och Lukas ligger här brevid mig på golvet och leker med sina leksaker. Igår fyllde som sagt Kimpa år och hans familj och mamma var här och vi åt tårta på kvällen sen kom några kompisar hit på kvällen och fikade.

Idag är det full rulle igen. Kimpa är iväg och kör ved med sin pappa och bror. Lite för varmt för det om ni frågar mig men det måste ju göras. Felix har äntligen en kompis att leka med och nu är de och badar. Man ska inte klaga på sina barn för de är det absolut bästa man har, inget att snacka om. Problemet ligger väl snarare hos mig. Jag har inget bra tålamod just nu och vissa stunder känns det som att jag ska bli tokig. Det är en jävla cirkus här hemma. Felix är uttråkad eftersom ingen kompis finns tillgänglig och han retar alice dagarna i ända och hon springer runt och skriker. Det här gör han från tidig morgon till sen kväll. Alice håller igång som vanligt, man får passa henne hela tiden och hålla henne borta från kattungarna. Hon älskar dom men får bara vara där i vårat sällskap. Idag fick hon upp dörren och hann vara där obevakad i 30 sekunder och när jag kommer in har hon en kattunge i handen som hon kastar ner i lådan när jag kommer in. Illa! Det gick såklart bra med katten men man får inte ta ögonen ifrån henne inte ens inomhus. Och hon vill ut och leka men jag måste mata Lukas och han ska sova och kan inte sova ute när det är 30 grader. Han svettas som en pudding och gråter för han tycker att det är för varmt. Så honom håller jag inomhus och här inne har vi ac:n på. Behövs för allas skull och det är svalt och gott. Jag vet att man inte får klaga på värmen, men 30 grader är kanske i varmaste laget, men det är härligt! Felix har även börjat reta gallfeber på mig. Han är rentav elak ibland. Ja vissa dagar sliter jag mitt hår likt matadoren i Ferdinand. Känner att jag behöver göra nåt annat än bara vara hemma med barnen. Typ åka bort en helg eller så hade varit underbart. Tror jag och tjejerna ska styra upp något snart. Det skulle göra otroligt gott just nu. Kimpa har varit borta ett par dagar oxå och det suger. Jag vill inte gnälla på honom han har saker att göra men just nu är det helvetiskt tråkigt när han åker. Semestern är helig, ett par veckor per år tillsammans och när det blir styckat på det här sättet så suger det rätt hårt så enkelt är det. *gnäll, gnäll*

Vad händer annars då? Inte mycket, ungar, mat, sova, sol ja ni vet. Har inget inplanerat men det lär bli en sväng till Hova i veckan annars vet jag inte. Ska snart ta en tur med vagnen men frågan är vart?

Sitter och lyssnar på Eminems nya skiva recovery, bra skit! Lyssna! Jag och svägerskan skulle ha sett honom i Göteborg i september 2005 tyvärr ställdes konserten in. Kommer han hit igen så är det givet att jag ska gå. Men han har ingen turné inplanerad än tyvärr.


Våra små skruttar. Dom växer så det knakar.






Lukas aka Snögubben sträcker sig efter farmor


Svärmors goda tårta


Mys på gräset


Visst har vi en snygg rabatt? Pinsamt men den har inte hunnits med så är det bara


Farbror hämtar Alice från ännu en smitning, denna gången var det Tyra som hon jagade efter

Nu är mellantrollet vaket ska se till att servera henne den lunch hon somnade ifrån förut. Haré gott!

Vi "firar" även 12 årig förlovningsdag idag. Tack för massa underbara år min fina fina man! Jag älskar dig!♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0