Driving away from the wreck of the day and it´s finally quiet in my head

Nu är det kväll. Barnen ser på Gustav sen ska den ena i säng och den andra in i duschen. Lukas ska få mat och sen blir det sängen för honom oxå. Klockan åtta börjar veckans heliga tid. Då ska vi se på Snickarn och Grey´s jag och baby. Han befinner sig givetvis i vagnen. Han jobbar hårt därinne och han är så duktig. Men det är fortfarande på håret att han hinner. Blir så fallet så åker vi ner till Däldenäs imorgon och hoppas på stuga eller eget rum annars får vi åka hem efter grillning och brännboll. Vädret ska ju bli kanon, härligt!

Dagen har varit lugn, har handlat med Alex. Gråtit en skvätt över hur synd det är om mig :) Jag har så förbannat ont i halsen rent ut sagt. Tror aldrig att jag haft så här ont förut. Ser en vit prick, ser ut som en finne därnere i halsen. Har mina misstankar om halsfluss. Funderar på att ringa till fabror doktorn imorgon. Eller så väntar jag några dagar till, vi får se.

Nu är Gustav slut, better get to it!

Var förresten på möte med Thörnesjö igår, det gick väl så där.


Snuttan bäddar ner sig överallt




Vi har ett träd på gården som blommar så här fint och rosa en vecka per år. Annars är det fulare men det gör inget för den här veckan uppväger big time.


Maj 2006

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jag tycker du ringer farbror doktor på en gång, man ska inte ha nån vit inne i halsen, säkerligen nått virus, krya på dig vännen min....

2010-06-03 @ 12:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0