SOOP

Haft en bra dag i solen. Gick och hämtade barnen på dagis. Alice hade endast hunnit sova tjugo minuter och var trött och ledsen och magen gjorde henne ju inte direkt på bättre humör. Fick hålla henne i handen för att hon ens skulle gå hemåt. Hon ville bara vända om och springa till vattenspridaren på dagis. När vi väl kom hem så smet hon iväg till baksidan och samtidigt ramlade ett däck av Lukas vagn så hela vagnen välte in i husvagnen. Hann få tag på pojken innan han ramlade ut och sen lade jag honom på en filt och sprang efter Alice. Fick lugna och trösta henne och sen var resten av dagen lugn. Lillan fick poopilera rejält, först en gång sen en gång och då syntes det att vi gett henne lactulos om man säger så. Shit all over the place.

Åkte iväg och handlade på kvällen när barnen lagt sig. Gjorde det fatala misstaget att åka till Coop (snälla läsa soop). Allt är dyrt som fan och, ja det är inte bra helt enkelt. Köpte trosor till Alice, 2 för 60 spänn. Kanske inte så farligt dyrt men ändå. Skitaffär! Och dom bittra kärringarna i kassan (inte alla men det finns en del gamla häxor). Nu får det bli lilla Maxi varenda gång. Får ju gratiskuponger och bra erbjudanden varje vecka.

Imorgon är det midsommar som ni alla vet. Då bär bilen av mot svärfar och dit kommer även Kims familj och några kusiner och syskon till Kims pappa om jag är rätt informerad. För min del kunde hela spektaklet (alltså midsommar) kvitta. Vill dock hitta en penis som barnen kan dansa runt.

Glad midsommar på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0