Nattskräck

Nattskräck. Det hade Alice igår kväll. Hon vaknade och var hysterisk runt elvatiden och först var vi inne och försökte lugna ner henne. Hon skrek jag vill inte, jag vill inte och sprang runt i rummet. Jag ropade in Kim och sen fick han ta över och jag gick ut. Så stod jag utanför och lyssnade på henne. Då slog det mig plötsligt: Flickan har ju nattskräck! Felix hade samma sak när han var mindre och han var otröstlig och hysterisk och bara skrek. Tillslut lugnade hon ner sig och ville ha välling. Sen sov hon och vaknade runt halv sex och då masade jag mig upp och satte på Nemo till henne. Lillen behövde mer mat och jag ville slumra. Sen skulle jag upp och duscha en snabbis en timme senare men det fanns inget varmvatten. Jag skötte pannan igår och hade glömt trycka in så att den nollställdes så pannan var endast 30 grader. Var bara att ta på sig en mössa när jag gick till dagis sen. Tog en promenad med Alex, väldigt skönt. Nu sover Lukas i vagnen och jag ska lata mig och duscha innan han vaknar, det är iaf tanken.

Annars är det lugnt. Slappis är vad jag är. Sminkar mig inte ens längre. Gjorde det här om dagen, typ i fredags och vad snygg jag var! Haha eller inte snygg men man ser ju bra mer levade ut. Men jag hinner inte på mornarna, för då går det i ett här hemma. Felix ska ha frukost och iväg till skolan, sen ska Alice ha frukost, Lukas ska ha mat och de ska ha nu blöja och kläder. Sen ska de ha ytterkläder och sen ska vi iväg till dagis alla tre. Vem hinner sminka sig då? Speciellt eftersom Lukas är kinkig och trött och längtar ut till vagnen. Alltid kan man skylla på något :) Men va bekväm man blir ändå!

Åt lite godis från Ica igår och jag säger då det: Kolla datumet när ni handlar. Fick två gamla jappar med mig hem varav den ena gick ut 03!!! En påse kick fick jag oxå slänga, hård som sten och utgångsdatum var 08!. Förstår inte att de har så gammalt godis, det borde ju vara åtgång på Maxi kan man tycka. Men det mesta var helt okej så klart.

Idag händer det inte så mycket här hemma. Grey´s ikväll blir dagens höjdpunkt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

fin blogg(:



läs/följ/komentera (:

2010-03-18 @ 17:31:11
URL: http://jjennybrostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0