En salig blandning

Efter att jag lämnat av Alice på dagis så satte jag mig vid köksbordet för att läsa Krilleposten. Satte på radion och lyssnade på äntligen morgon i bakgrunden. Hörde hur Gry ringde upp Andreas Johnson för att höra med honom om inte han kunde komma och spela för tjejerna som ska ner med tjejplanet till kanarieöarna. Han sa ja efter ett tag. Vilken man han är ändå! Jag är väldigt svag för den mannen. Han är både snygg och trevlig och sjunger bra! En riktig munsbit om ni frågar mig. Hade tänkt att nominera en tjej till det planet, snacka om avundsjuka om hon kommer med.

Just nu är det väldigt lugnt här hemma. Felix är hemma idag och jag skämmer bort honom med god gräddglass framför en film! Det ska kännas att man har sportlov inte sant? Han är en fantastisk liten kille. Han är så kär i sin lillebror. Han klappar och kramar på honom hela tiden och säger att han älskar honom. "Jag trodde aldrig att han skulle vara så här söt". Han hämtar tutten och tröstar, samma sak när lillasyster är ledsen. Dom har tur som har en sån omtänksam och kärleksfull storebror.

Blev ännu mer förbannad på katten igår. Vi satt i soffan jag, Kim och jag ammade Lukas. Zarah låg mellan mig och Kim på en filt och då kom Tyra och ville ligga i mitt knä. På två sekunder flyger Zarah på Tyra och de springer bråkandes iväg. Dom tog vägen över mig och Lukas och jag tog upp pojken och höll om honom och tårarna bara rann på mig. Kim sa att jag inte skulle vara ledsen, men det var oundvikligt. En jäkla tur att jag ammade honom så han låg nära mig och inte i mitt knä. Jag hade rivsår på knät efteråt och Lukas hade två små sår på benet. Så det gick bra men jag blir galen. Det ska inte vara så här farligt att ha katter hemma! Samma sak med Diza hon har ju rivit Alice illa ett par ggr. I natt låg Zarah under Kims täcke med huvudet utanför brevid kudden. Hoppas hon blir normal snart igen!

Läste i tidningen idag att min farmors man (f.d man, farmor är ju död sen länge) har dött nu. Min pappas plastpappa eller vad man nu ska kalla det. Min pappa var rädd för att han skulle dö före den här mannen och tyvärr så gjorde han ju det. Pappa trodde länge att B var hans riktiga pappa och först när han var 14-15 fick han reda på sanningen och då fick han träffa sin riktiga pappa (min fantastiska avlidna farfar). Min farmor ville inte att pappa skulle träffa sin pappa utan hon ljög för honom. Nu är gubben iaf död och det gör att jag tänker extra på pappa idag. Drömde världens mardröm om honom här om natten. Han hade flyttat ifrån mamma och levde med grannkärringen och jag hade inte så mycket kontakt med honom längre. Han hade varit på ålandskryssning och kom ut på gården och lade sig på en bår med en massa vårdpersonal omkring sig och jag ringde och fick prata med honom. Sen var han i sin nya kvinnas affär och jag kommer ihåg att jag kände en panik över att han aldrig hade träffat Lukas så jag ville gå in med Lukas till honom till honom så de kunde träffas. När jag öppnar dörren till affären ser jag hur vårdpersonalen rusar in på toan där han hade rasat ihop. Jag fick panik och visste att han kanske dör nu. Det var bara en dröm men ångesten kändes så verklig. Pappa vi saknar dig! ♥

Nu ska jag förbereda lite lunch här hemma innan lilleman vaknar.

Kommentarer
Postat av: Bea

Oj, det lät riktigt läskigt det som hänt med Zarah! Att katterna hamnade i slagsmål så nära dig och Lukas menar jag! Aldrig hört om sådant beteende tidigare, är hon steriliserad?

KRAM

2010-03-03 @ 22:45:18
URL: http://msmoonlight.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0