If it´s worth having it´s worth fighting for

Klockan närmar sig halv åtta och endast ett barn är vaket. Lukas har inte vaknat för morgonen än. Han somnade åttta igår kväll. Lyx! Felix väckte jag vid halv sju för att kolla hans ögon och fråga om han ville iväg till skolan idag. Ögonen såg inte helt bra ut än och han hade inget emot att vara hemma en dag till. Sen kom han till våran säng och Kim bäddade ner honom och han somnade om och sover fortfarande. Har aldrig hänt förut tror jag. Han är alltid morgonpigg och igång. Men det märks på honom att han är sliten faktiskt. Kollade hans hals igår och den är röd och han hostar och snorar så han är inte helt pigg trots att han är feberfri. Alice är fortfarande frisk, men vaknar flera ggr varje natt och är ledsen. Hennes mage krånglar och hon har inte gjort nummer två på snart en vecka. Hoppas Lukas slipper den här jäkla skitmagen som tyvärr både jag och Kim hade som små. Det lär han ju inte göra men man kan ju hoppas. Får ge henne resulax sen för hon är helt klart förstoppad och börjar väl snart kräkas stackars liten.

Annars blir det en lugn dag. Ska nog baka eftersom jag lovat att baka fyra sockerkakor till skolan och Felix ska ha kalas på lördag. Blir för oss i familjen då, barnkalaset tar vi nästa helg eftersom hans bästa vän är bortrest hela helgen.

Nu ska jag kolla om Lukas är på g att vakna. Om en timme ska vi vara på dagis och då ska lillan ha hunnit äta frukost. Better get to it!

Ha det gott!




















Kommentarer
Postat av: Tina

Åhhhh vilka underbara bilder!! Jag är ledsen vännen, men jag tror faktiskt att jag kidnappar ungarna med mig till huvustaden i höst.

2010-05-27 @ 12:08:12
Postat av: Maria

Haha please don´t! Men vi kan nog komma på nån form av delad vårdnad. Och vi kommer att hälsa på dig det lovar och svär jag på! Så lätt kommer du inte undan :)

2010-05-27 @ 20:19:59
Postat av: Tina

Ja lova lova lova! Jag kommer gå sönder annars. Älskar ju er söta familjen.

2010-05-27 @ 22:08:14
Postat av: Maria

Jag lovar lovar lovar! Jag kommer både själv och med hela familjen! Vi älskar ju dig med vännen! Alice frågar efter dig i stort sett varje dag. Och idag frågade Felix om du flyttat än.

2010-05-28 @ 21:40:01
Postat av: Maja

söta bilder

2010-05-28 @ 22:11:41
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Retardó

Nice blogging :)

2010-05-28 @ 22:14:01
URL: http://retardmongo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0