Måndag

Idag har jag varit hemma med alla barn. Felix har varit mer eller mindre feberfri men ögat har kletat och smetat. Nu på eftermiddagen började det se bättre ut men då började det andra ögat att gegga. Så han får vara hemma imorgon också. Tyvärr så ska dom på utflykt imorgon, andra i rad som han missar nu. Jag har lovat honom att jag ska baka en rabarberpaj som vi ska fika på i trädgården imorgon som plåster på såren. Alice har varit lite gnällig idag och vid elva smet hon in i sin säng och lade sig och sov middag i två timmar. Igår sov hon inte alls på dagen så kanske var hon extra trött. Än så länge är hon frisk och det hoppas jag att hon får fortsätta att vara.

Var ute på eftermiddagen när Kimpa hade kommit hem. Jag klippte gräset (det som var kvar sen sist). Kim skrattade åt mig eftersom jag körde fram och tillbaka och inte hade nån plan. Förstår vilket jobb det är för honom att klippa. Vi har ju buskar och skit överallt, skitjobbigt. Blir bättre när man kan köra utan uppsamlaren.

Det har varit en bra men seg dag. Barnen är så fantastiska alltså. Det är så att man blir tårögd. Underbara små varelser. Felix är så klok och rar och Alice är söt som socker. Lukas är underbar han med, så liten men så glad. Och lättskött, snällare bebis får man leta efter. Igår när jag kom hem så hade Kim gett honom 1 dl ersättning och sa att han kanske skulle vakna och vilja amma. Men nej nej han vaknade imorse klockan 6.30. Han sover när han ska och han äter när han ska och är glad däremellan. Och han är fortfarande kusligt lik Felix. Man ser bara Felix som bebis när man tittar på honom, dom är så lika så det är inte klokt♥

Nu ska jag se på Sex. Kim jobbar fortfarande i vagnen, arbetsnarkoman nån?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0