Felix i mitt hjärta

Idag har vi för en gångs skull umgåtts hela familjen. Åt frukost ihop och sen var Kim ute med de största medans jag var inne och plockade och fixade. Sen efter lunchen drog vi till stan för att spana in fastingen. Barnen åkte karuseller och var glada. Speciellt Alice, de flesta karuseller passade henne bäst. Felix är i en mittemellan ålder. För stor för de små karusellerna men för liten för att åka typ klon och den som går upp och ner. Och att ha Alice på stan är ju en del pass om man säger så. KIm fick sätta henne på sina axlar ett par ggr eftersom hon smet en del. Tur man inte var själv med barnen. Pojkarna är inga problem men hon är lite överallt. Och dessvärre har hon fått mitt humör. Fan! Varför ska man föra över alla dåliga egenskaper? Var på väg till Karlstad en sväng för att handla till husvagnen men vände om i Ölme, ansåg att vi tog oss vatten över huvudet genom att åka med alla tre speciellt när Alice var på sitt sämsta humör.

Åkte och handlade istället och sen hem och åt. Imorgon är det en stor dag här hemma. Våran stora kille fyller sju år! Han är så stor nu och vi är så stolta över honom. Han är så klok så det inte är sant. Han resonerar och funderar och hjälper mig att komma på lösningar och han förstår så mycket. Jag är så glad att jag har honom, mammas fina och världens bästa storebror är han. Servar och gullar med sina småsyskon dagarna i ända. Så imorgon kommer Kims familj och mamma hit och firar honom. Det blir grillat och tårta och fika. Har lovat att komma in med hans paket på sängen imorgonbitti.

Igår valde jag att ha Alice hemma eftersom hon hade så ont i magen och var kletig i ögonen hon med. Så nu har hon också ögoninflammation men har klarat sig från feber och förkyldning som tur är. Så igår var vi hemma och bakade och tog det lugnt. Annars är det som vanligt här hemma. Kimpa jobbar med vagnen och han gör ett sånt bra jobb. Man kan tro att det inte är så mycket att göra men det är det verkligen. Först rev han ju och reparerade fuktskadorna och byggde om. Nu sätter han ihop all inredning igen samtidigt som han drar ny el och sätter upp dosor, sladdar, element och skit. Nästa steg är att sätta upp toaletten och sen när allt är uppe ska det byggas en våningssäng och sys nytt tyg till alla dynor. Det ska han oxå få göra, han fick en fyra i syslöjd så att sy är han en jäkel på. Det ska bli så mysigt att kunna åka iväg och prova vagnen sen. Har väntat i två år nu! I veckan är det läger med Felix skola, är den klar då så tar vi med den ner och sover i den då.
















Kommentarer
Postat av: Maria H

Grattis till Felix!



Vilka fina bilder du lagt ut, förstår om du är stolt!



2010-05-29 @ 08:08:01
Postat av: Tina

Åh stora älsklingskillen! Han är så fin och klok <3

2010-05-29 @ 11:27:09
Postat av: Maria

Tack så mycket tjejer!

2010-05-29 @ 23:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0