Helgen

Det var ett tag sen jag skrev nåt. Har varit ett par hektiska dagar, eller det kanske är att ta i. Men dagarna fyller ju sig själva som sagt. I torsdags kom Tina hit och jag, Kim och Lukas drog iväg till Stockholm. Stannade och åt mat i Karlskoga och köpte godis och skruvar i Öret. Var framme i Stockholm vid fem, mötte upp Kims familj och fick nyckeln till vårat rum. På kvällen åt vi middag tillsammans på gården där vi bodde. Sen gick vi in på rummet och såg på tv en stund innan vi somnade. Och jag sov som en prinsessa! Lukas vaknade vid tretiden och åt lite sen somnade vi om båda två och vaknade igen strax innan sju. Det var helt underbart. Längesen jag sov så gott och ostört. På morgonen åt vi frukostbuffé allihop. Sen var det dags at åka till kyrkan.

Begravningen var väldigt fin. Kims morfar höll ett tal framför kistan och det var så fruktansvärt sorgligt men fint så klart. Efter maten och fikat åkte vi hemåt igen. Stannade i Arboga och käkade annars åkte vi raka vägen. Det är inte speciellt långt till Stockholm ändå. När vi kom hem så kramade vi barnen och jag och Felix åkte iväg till Hult och tittade på majbrasan.

I lördags var jag hemma själv med barnen eftersom Kim var borta. Var så trött så jag sov middag samtidigt som barnen på kvällen blev det Avatar. Igår var vi hemma hos svärfar och grillade och umgicks. Kim tog med yxan till skogen och började på en koja till Felix så han var mycket nöjd.

Idag är jag hemma med Lukas och Alice. Ska ut och äta med tjejerna ikväll, styrde upp det i lördags när jag var ensam och miserabel haha. Ska bli härligt att få träffa dom och snacka lite. Mina fina flickor ♥

Vill skicka en stor kram och ett stort tack till våran underbara kusin och kompis Tina som tog hand om våra barn så vi kunde åka iväg. Barnen var mycket nöjda med helgen. Tina har lekt med dom och haft skoj. Tack vännen, vad gjorde vi utan dig?






Felix farmors faster har gjort en OS mössa till honom och han är mycket nöjd!


Kommentarer
Postat av: Tina

Det var enbart ett nöje att passa Felix och Alice, de är mina guldkorn <3

Tack för igår vännen! Stor kram

2010-05-04 @ 16:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0