Inlägg 6 Min dag

Dagen började runt sex då Lukas väckte mig. Jag brukar alltid ge honom nappen så han ligger kvar och myser en stund alternativt somnar om, så även idag. Pallrade mig upp vid halv sju och gick in och väckte Felix. Dukade frukost till Felix och packade ner frukt i hans väska. Tog upp Lukas, gav honom en ny blöja och nya kläder. Alice kom upp och joinade oss. Fick iväg Felix till skolan. Gav de två andra barnen frukost och pussade mannen hej då.

Satte på tv:n till Alice och gick och tog en dusch. Gav Alice kläder och tog med henne till dagis. Kom hem och lade Lukas att sova. Åt frukost framför tv:n. Satte igång och pluggade. Lukas vaknade och fick lunch och ny blöja. Lagde lunch till mig själv som jag åt (Nähä?!). Pluggade lite mer. Lekte och myste med Lukas (man får passa på). Lade Lukas. Hämtade barn på dagis/fritids. Hem och gav Lukas mellanmål. Plockade disk, tvätt och lagade mat. Fick hem en migränsjuk man som jag bäddade ner i sängen. Sen på kvällen var det plock, blöjbyten, vällingskakning. Lade först Lukas för att sen lägga Alice. Kom på efter ett tag att jag måste ha glömt att ge Lukas en ny nattblöja. Hade precis tömt blöjhinken innan jag satte på honom pyjamasen och den var fortfarande tom. Gick in till honom och fick konstaterat att så var fallet. Han var fortfarande vaken och glad så det var bara att byta blöjan. Lite disträ så här på kvällskvisten. Nu har jag lagt Felix med. Kimpa är uppe och tror att han ska bära ved....får nog sätta stopp för det.

Fick smått panik för en stund sen då Cocos hade en mus som sprang runt överallt. Ville inte gå ner från min stol. Familjen kaos, yes! :)

Nu ligger kidsen, min dag är slut men min kväll har börjat. Allt är klart inför morgondagen. Nu blir det en clementin eller två. Inga serier på tv idag så det lutar åt ett spännande avsnitt av Dexter! Först bära in lite ved.


Kommentarer
Postat av: Sara o Tyra

Jag insåg just vilken skillnad det är att ha ett barn mot tre:) en fullspäckad dag har du haft låter det som:) härligt

2010-12-01 @ 01:36:37
Postat av: Maria

Sara: Haha ja det är viss skillnad ja. Men man kan ju ha fullt upp med ett barn oxå. Men ibland blir det mycket på en gång, speciellt på morgonen.

2010-12-02 @ 16:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0