Kväll!

Kokar soppa (redd grönsakssoppa) och snart ska jag stoppa in brödet i ugnen, blir en härlig middag. Skönt nu när det är så jäkla kallt ute. Blåsten gör ju att det blir vidrigt kallt. Barnens dagis har fått påbackning. De har hållit sig inne i ett par dagar nu och endast varit ute korta stunder. Detta har gjort vissa föräldrar upprörda. Jag tycker väl egentligen att man ska gå ut en stund varje dag med kidsen. Men deras gård är ett riktigt blåshål. Det är öppna ängar brevid och blåser jäkligt mycket. Jag förstår personalen, det är omänskligt och barnen gråter på gården. I will cut them some slack! Man gör så gott man kan sa som en av personalen sa till mig.

Nu är Kimpa på väg hem och middagen ska serveras. Har en hungrig son här hemma som varit i ishallen och åkt skrillor idag. Från en sak till en annan. Var och hälsade på nyfödda Julia i måndags (kunde inte hålla mig längre). Hon var söt som socker och liten som bara den, bebisar är ju det. Jag är oerhört glad för deras skull. En dotter! Paradiset! Min egna dotter var inte så populär här hemma imorse. Skulle ta fram min nya hudkräm för att smörja in mig. Den stod inte i badrumsskåpet. Fanns ingenstans. Alice har tagit den och lagt den nånstans eller gett den till lillebror som i så fall slängt den i blöjtunnan. Lagom irriterande så där på morgonen. Efter ett tag hittade jag reservkrämen. Från Lidl gömd i ett skåp i köket. Den är som idominsalva, men jag smörjde lite och torkade bort överflödet så vart det okej sen. Note to self och alla er andra: Köp aldrig Cien hudkräm! Var Kim som gjorde det en gång och det ska han sent få glömma haha. Allt på Lidl är fan inte bra. Mjölk och cholkad funkar dock haha.

Imorgon åker Kimpa iväg på kryssning. Så jag är hemma själv med kidsen till sen lördagkväll. På söndag blir det nog advenstumgänge med svärfamiljen. Svärfar ska ha dansuppvisning, sånt får man ju inte missa :) Ska försöka mig på att leta upp stakar och gardiner ikväll med. Mys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0