Lunchkoma

Har just intagit lunchen för dagen. Det är oftast höjdpunkten på dagen. Låter helt sinnesjukt jag vet, men när man går på diet så blir det lätt så. Har en sjuhelsickes mensvärk men annars är allt som det ska. Spelar musik och tittar på Lukas med tindrande ögon. Disk och tvätt har jag redan tagit hand om. Skulle behövas dammsugas lite men annars är det mesta gjort.

Gårdagen gick bra. Hämtade barnen, lagade mat och fixade. Lukas ställde till med ett riktigt bajskalas. Det värsta jag sett under mina sju år som mamma. Det var i hela kläderna, på väggar, golv, på mig ja överallt. Fick slänga in oss i duschen. Sen på kvällen lade jag barnen. Hann läsa för Felix och hade det mysigt i soffan. Sen såg jag klart en film och begav mig till sovrummet för att se D.H och C.T. Somnade dock en del. Ikväll är det Grey´s, bara en sån sak!

Ute är det kallt och vitt. Barnen älskar isen och brukar hopp på pölarna som finns på gatan längs husets södra sida. Alice halkade en del igår och blev ledsen. Sen pratade hon om monster i sin säng och i sitt rum och jag försäkrade henne om att det inte fanns några monster. Det märks att hon blir större hela tiden. Hon pratar mycket och börjar förstå mer och mer. Inte konstigt, hon fyller ju tre år om några veckor snuttan ♥

Ikväll har Felix fotbollsträning annars är det inget på schemat. Ska njuta av mina små hela kvällen lång. När de somnat ska jag njuta av bönderna och doktorerna på Seattle Grace/Mercy west.

Kan numera dra av mig ett par jeans utan att knäppa upp knapparna. Förut satt de väldigt tight. Ett tecken på att lite fett försvunnit från mage och röv *yeay me!*


Kommentarer
Postat av: jeanette

Gör en Go away Monster spray!

2010-11-17 @ 14:15:40
Postat av: fröken C

yehh u! puss

2010-11-17 @ 15:52:17
Postat av: Maria

Jeanette: Go away Monster spray??



Charlie: <3 puss!

2010-11-17 @ 16:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0