101130

Idag är det kallt ute! Fiii faan så kallt! Jag är en riktig fryslort! Det kan man inte tro, eftersom jag har mycket fett som skyddar. Men det hjälper fan inte kan jag säga. Jag fryser så jag nästan grinar. Samma sak inne. Jag har på mig två tröjor varav en stickad och tofflor. När jag går och lägger mig på kvällarna så har jag på mig mjukisbyxor eftersom jag fryser så. Kan inte elda heller eftersom vi har för lite ved inne. Veden vi köpte i år är inte lika bra som förra året. Den här är lite fuktig och måste ligga inne minst ett dygn om det ska gå och elda med den. Lyxproblem jag vet!

Vi åkte aldrig och kollade på svärfar när han dansade i söndags. Han ringde hit och förbjöd oss att åka. Det snöade som bara den längs vägen och han tyckte inte att det var värt risken bara för att se han dansa. Det hade han ju rätt i. Så vi blev hemma hela söndagen. Kimpa hade köpt skattkistor med godis till barnen. Så vi satte på Toy story 3 som vi alla såg tillsammans. Utan Lukas som låg och sov. Sen bjöd vi över mamma på adventsfika.

Igår var jag på brukarrådsmöte på dagis. Annars är det väldigt lugnt. Veckan bjuder inte på några överraskningar heller. Blir lite mer happenings till helgen, annars lugnt.

Som ni säkert vet vi det här laget så är jag en seriejunkie! Speciellt serier på dvd eller blu ray det är grejer det. Skulle vilja tipsa er om Dexter! Den är lite annorlunda. Inget gulligt alls. Handlar om en csi agent som är seriemördare. Man får följa ett fall per säsong. Inte per avsnitt som i många andra serier. Det är väl en av sakerna som gör serien så spännande. För det är den verkligen. Så sjukt spännande. Man sitter som på nålar ibland. Vi började se den för ett år sen ungefär och de första avsnitten var lite sega men sen jäklar. Dexter for the win!

Kimpa sa att det fanns kort i kameran som var värda att se. No shit Sherlock! Mina fina killar ♥





(om man bortser från att Lukas dreglat som en gnu och blivit smutsig)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0